İkinci Çocuğunu Umutla Bekleyenler

HurremSultan HurremSultan çok sağol canım. Çok iyisin. Rabbim evlatlarınızı size bağışlasın inşallah. Bismillahirrahmanirrahim'i türkçe mi yazdın?
Z zaynap Sağol canım. İnşallah en kısa zamanda sende ikinci bebeğine kavuşursun. Benim oğlumda dörde gidecek bu yıl. Aslına bakarsan bende kolay hamile kalamıyorum. Üç yıldır bebek istiyoruz. İlk iki yıl ne yaptıysam olmadı. Sonra geçen ekim ayında kendiliğinden hamile kaldım. Ama hiç kalp atışı alamadık. İkincisinde nisan ayında klomen+çatlama iğnesi ile hamile kaldım. Onunda kalbi durdu. Artık bundan sonrası için Allah kerim

HurremSultan HurremSultan çok sağol canım. Çok iyisin. Rabbim evlatlarınızı size bağışlasın inşallah. Bismillahirrahmanirrahim'i türkçe mi yazdın?
Z zaynap Sağol canım. İnşallah en kısa zamanda sende ikinci bebeğine kavuşursun. Benim oğlumda dörde gidecek bu yıl. Aslına bakarsan bende kolay hamile kalamıyorum. Üç yıldır bebek istiyoruz. İlk iki yıl ne yaptıysam olmadı. Sonra geçen ekim ayında kendiliğinden hamile kaldım. Ama hiç kalp atışı alamadık. İkincisinde nisan ayında klomen+çatlama iğnesi ile hamile kaldım. Onunda kalbi durdu. Artık bundan sonrası için Allah kerim
Amin Can'ım benim benim oğlumda bu yıl 4 E gidecek inşallah bu yıl mezuniyet hediyesi gelir kardeşi oğlunun.Can'ım Türkçe yazdım sonra kağıdı katladım iyice tokanın içine koyacağım için streç filmle sardım. Şu kumaş büyük Tokalar varya onun içine koydum toka takmayacağım Zaman'larda sütyen içine koydum ama hep üstümdeydi çok inanarak vesile olmasını dileyerek yaptım. İnşallah size de vesile olur Can'ım.

Aynen arkadasım hayal gibi geçen yıl ki kaybımın aynı döneminde belki aynı gününde geldi bebeğim. Herşeyin bir zamanı varmış demek ki diyor insan o günleri de yaşamamız gerekliymiş belki de :KK43: çok şükür Rabbime ben muradıma erdim inşallah sizlerde sağlıkla kucağınıza alacaksınız bol su içiyorum şimdilik birbirimize doymaya çalışıyoruz kızımla çok başkaymış gerçekten Rabbim kimseyi bu yolda oyalamasın inşallah insan yaşamadan bilemiyor bazı şeyleri böyle şimdilik Can'ım sen nasılsın ? Kontroller Nasıl gidiyor ? Ben mümkün mertebe gelirim Buraları bırakmam moral en büyük ilaç oldu bana
Hurrem canim dogdu mu kizin?
Maşallah maşallah
Büyüyüp pit pit gezdigi gunleri de gormek kismet olsun inşallah
Op teyzesinin yerine minik nazli kizini annesini cok bekletti o:))

Hurrem canim dogdu mu kizin?
Maşallah maşallah
Büyüyüp pit pit gezdigi gunleri de gormek kismet olsun inşallah
Op teyzesinin yerine minik nazli kizini annesini cok bekletti o:))
Can'ım doğdu minnoş çok şükür yarın 2 haftalık olacak inşallah Can'ım. Pek nazlı narin bir hanım kendisi :) inşallah Can'ım Rabbim evlatlarımıza sağlık versin sağlıkla büyüdüklerini görelim inşallah? Sen nasılsın kuzucuklar Nasıl?

Kızlar bebeğimin kalbi durmuş.. Kürtaj olacam.. Çok kötüyüm.. Kaç gündür perişan oldum.. Yavrum Annesini cennette bekleyecek... :KK61::KK42::KK42::KK42:

Gözün aydı
Can'ım doğdu minnoş çok şükür yarın 2 haftalık olacak inşallah Can'ım. Pek nazlı narin bir hanım kendisi :) inşallah Can'ım Rabbim evlatlarımıza sağlık versin sağlıkla büyüdüklerini görelim inşallah? Sen nasılsın kuzucuklar Nasıl?
Gözün aydın cnm... İnan çok şeyler yazmak isterdim ama gücüm yok.. Yavrumun kalp atışı durdu.cennete gitti meleğim... :KK42::KK42::KK42:

Kızlar bebeğimin kalbi durmuş.. Kürtaj olacam.. Çok kötüyüm.. Kaç gündür perişan oldum.. Yavrum Annesini cennette bekleyecek... :KK61::KK42::KK42::KK42:
Gözün aydı

Gözün aydın cnm... İnan çok şeyler yazmak isterdim ama gücüm yok.. Yavrumun kalp atışı durdu.cennete gitti meleğim... :KK42::KK42::KK42:
Ah be güzelim ya çok üzüldüm inan bu duyguyu çok iyi biliyorum :( Cennette bekleyecek yavrun seni benimde bir bekleyenim var cennette kürtaj sonrası genetik için gönder bakalım sebebi çıkar meydana inşallah Rabbim sağlıklı yeni bir hamilelik nasip eder Can'ım...

zaynap canım çok sağol. Dediğin gibi nasip bir tane de olabilir. Hayırlısı olsun hepimiz için arkadaşım. Bende tam iki yıl hiç hamile kalamadım başta. Rahim filmi çektirdin mi. Rahim filmi çektiren kadınların yarısı ilk altı ay içinde hamile kalıyormuş. Doktor önermişti özellikle. Rahim filmi tüpleri temizliyormuş. Bende rahim filmi çektirdikden dört ay sonra hamile kaldım. Sonra bir altı ay sonra daha. Ama olmadı işte...

Ah be güzelim ya çok üzüldüm inan bu duyguyu çok iyi biliyorum :KK43: Cennette bekleyecek yavrun seni benimde bir bekleyenim var cennette kürtaj sonrası genetik için gönder bakalım sebebi çıkar meydana inşallah Rabbim sağlıklı yeni bir hamilelik nasip eder Can'ım...
Sağol canım. Amin inşallah gülüm.. Kaç gündür tükendim.. Rabbim yavrularımızı şefaatçi kılsın bizlere inşaallah...

zaynap canım çok sağol. Dediğin gibi nasip bir tane de olabilir. Hayırlısı olsun hepimiz için arkadaşım. Bende tam iki yıl hiç hamile kalamadım başta. Rahim filmi çektirdin mi. Rahim filmi çektiren kadınların yarısı ilk altı ay içinde hamile kalıyormuş. Doktor önermişti özellikle. Rahim filmi tüpleri temizliyormuş. Bende rahim filmi çektirdikden dört ay sonra hamile kaldım. Sonra bir altı ay sonra daha. Ama olmadı işte...
Çektirdim canım cok ümit ile bekledim rahim filmi sonrası hamileliği ama olmadı artık hayırlısını istemekten dua etmekten başka birşey gelmez elimizden Rabbim büyük bekleyen dua eden kim varsa hepsine ve bana en kısa zamanda nasip eder inşallah...

Can'ım çok şükür doğdu meleğimiz Çok tatlı Minnak bir kız Rabbim size de sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin hala hastanedeyiz detayları sonra yazarım
Canım benimmm gözün aydın Masallah guzel kızına adını NE koydunuz ? :) Ayy darısı bize ins kızlar umudumsubuz benim de bugun yarin adet günlerim bakalım neler olacak bu gece kahve rengi akıntı geldi adet oldum sandım ama sabaha temizdi ya sokulemedi yada acabaaa diyirum ama çokta ümitlenmek istemiyorum :(
Sağol canım.. Aminnnnnnn.. Rabbim inşallah tekrar yüzümüzü güldürsün gülüm..
Leyla cnm cok uzuldum rabbin ins tekrardan yüzünu hepbirlite yüzümüzü güldürsün :(

Canım benimmm gözün aydın Masallah guzel kızına adını NE koydunuz ? :) Ayy darısı bize ins kızlar umudumsubuz benim de bugun yarin adet günlerim bakalım neler olacak bu gece kahve rengi akıntı geldi adet oldum sandım ama sabaha temizdi ya sokulemedi yada acabaaa diyirum ama çokta ümitlenmek istemiyorum :KK43:
Leyla cnm cok uzuldum rabbin ins tekrardan yüzünu hepbirlite yüzümüzü güldürsün :KK43:
Sağol canım amin inşallah..

Gozun aydin canim darisi bizlere ben de yeni uye oldum senin gibi bende ikinci icin ugrasiyorum bu ay yumurta takibi yaptiriyorum dun gittim 2 yumurta var dedi doktor biri 20milim digeri 16 milim ikiside solda yarin tekrar gidecegim igne verecek herhalde hakkimda hayirlisi insallah

Gozun aydin canim darisi bizlere ben de yeni uye oldum senin gibi bende ikinci icin ugrasiyorum bu ay yumurta takibi yaptiriyorum dun gittim 2 yumurta var dedi doktor biri 20milim digeri 16 milim ikiside solda yarin tekrar gidecegim igne verecek herhalde hakkimda hayirlisi insallah
Hoşgeldin Can'ım inşallah Rabbim gönlüne göre verir yaklaşık 2 yıl uğraştım ben iki kimyasal gebelik ve 6 haftalık bir kaybım var. Üzüntülü süreçler geçirdim ama Çok şükür rabbim Muradımı verdi. Darısı bekleyen sizlere olsun inşallah

Back
X