- 14 Kasım 2014
- 2.523
- 4.219
- 333
- Konu Sahibi HurremSultan
- #2.161
İyi akşamlar güzel anneler. Bugün bebeğin cinsiyetini öğrendik. Nasipse bir oğlum daha olacak 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ohhh hayırlı olsun canm Rabbim sağlıcakla kucağına versin darısı bana ve tüm bekleyenlere olsun inşallah bana da bol bol dua et ne olurİyi akşamlar güzel anneler. Bugün bebeğin cinsiyetini öğrendik. Nasipse bir oğlum daha olacak![]()
Dualarım sizinle... Sarın sonu Selamet Allahın izniyleOhhh hayırlı olsun canm Rabbim sağlıcakla kucağına versin darısı bana ve tüm bekleyenlere olsun inşallah bana da bol bol dua et ne olur
Amin arkadaşım benimde oğlum cooookkkk istiyor ama 3 yılı geçiyor neredeyse Rabbim daha fazla beklemesin isteyenleriMerhaba kızlar bende 2ci çocuğu umutla bekliyorum benden çok 4 buçuk yaşındaki oğlum çok bekliyor kuzeninin kardeşi olacak 1 ay sonra o etkiledi galiba oğlumu anne ben dua ediyorum diyor kardeşim olsun diye diyor Allah isteyen hiç kimseyi bekletmeden sağlıklı sıhhatli nasip etsin insallah
Amiin sizin oğlunuz kaç yaşında siz neyden tedavi goruyorsunuz benim esimde azosperm varAmin arkadaşım benimde oğlum cooookkkk istiyor ama 3 yılı geçiyor neredeyse Rabbim daha fazla beklemesin isteyenleri
bende de çikolata kisti var arkadaşım oğlum 8 yaşına girecek bekliyoruz bklmAmiin sizin oğlunuz kaç yaşında siz neyden tedavi goruyorsunuz benim esimde azosperm var
Canım maşallah oğluşuna maşallah kuzuna demek bir oğluş daha geliyor:) abisi pek sevinmiştir sağlıkla kucağına almak nasip olsun ...Dualarım sizinle... Sarın sonu Selamet Allahın izniyle
bende de çikolata kisti var arkadaşım oğlum 8 yaşına girecek bekliyoruz bklm[/QUOT Allah tez zamanda birde kardeş nasip eder oğlunuza insallah
Sevinmez mi :) Erkek istiyordu o. Ama ne yalan söyleyeyim benim kız beklentim vardı. Demek ki hayırlısı böyleymiş. Oğlumun olacağı haberine alıştım bile :)Canım maşallah oğluşuna maşallah kuzuna demek bir oğluş daha geliyor:) abisi pek sevinmiştir sağlıkla kucağına almak nasip olsun ...
Oy Oy maşallah ona :) İnsan çabuk alışıyor zaten Ama kızlarda ayrı bir cimcime Rabbim nasip etti ya gerisi hiç önemli değil, sağlıkla doğsun, büyüsünler inşallah :)Sevinmez mi :) Erkek istiyordu o. Ama ne yalan söyleyeyim benim kız beklentim vardı. Demek ki hayırlısı böyleymiş. Oğlumun olacağı haberine alıştım bile :)
Dün doktor kontrolüm vardı. Oğluş 14 cm, 200 gr olmuş. Biraz önden gidiyormuş kerata :)![]()
İnşallah Rabbim yeniden nasip eder. Hayırlısı olsun.Merhaba hanımlar tüp bebek yöntemi ile sahip olduğum bir kızim var allah bagislarsa.o zamandan donmuş embriyolarim var nasibse 1 nisanda transferim var.bende kızıma kardeş istiyorum.inşallah olumlu sonuçlanır.
Ben aslında ara ara bakıyorum ama kimsecikler uğramamış oluyor. Birde bu topiğin tüp bebek bölümüne taşınması garip olmuş. Ne alakası var anlamadım. Sanki topik kuytu köşede kaldı...Evet yaa bıraktınız beni buralarda bebek siz yapayalniz