İkinci Çocuğunu Umutla Bekleyenler

İyi akşamlar güzel anneler. Bugün bebeğin cinsiyetini öğrendik. Nasipse bir oğlum daha olacak :KK200:
Ohhh hayırlı olsun canm Rabbim sağlıcakla kucağına versin darısı bana ve tüm bekleyenlere olsun inşallah bana da bol bol dua et ne olur

Merhaba kızlar bende 2ci çocuğu umutla bekliyorum benden çok 4 buçuk yaşındaki oğlum çok bekliyor kuzeninin kardeşi olacak 1 ay sonra o etkiledi galiba oğlumu anne ben dua ediyorum diyor kardeşim olsun diye diyor Allah isteyen hiç kimseyi bekletmeden sağlıklı sıhhatli nasip etsin insallah

Merhaba kızlar bende 2ci çocuğu umutla bekliyorum benden çok 4 buçuk yaşındaki oğlum çok bekliyor kuzeninin kardeşi olacak 1 ay sonra o etkiledi galiba oğlumu anne ben dua ediyorum diyor kardeşim olsun diye diyor Allah isteyen hiç kimseyi bekletmeden sağlıklı sıhhatli nasip etsin insallah
Amin arkadaşım benimde oğlum cooookkkk istiyor ama 3 yılı geçiyor neredeyse Rabbim daha fazla beklemesin isteyenleri

Kızlar bu gün nette okudum bir kuru sizinle paylaşım ben denemeyi düşünüyorum bklm:yarın kilo yeşil mercimeği iyice ezeceksiniz sabah akşam 1 tatlı kaşığı mercimek tozunu buradan ılık süre katip iç yumurta geliştirme ye ve catlatmaya yarıyormuş

Canım maşallah oğluşuna maşallah kuzuna demek bir oğluş daha geliyor:) abisi pek sevinmiştir sağlıkla kucağına almak nasip olsun ...
Sevinmez mi :) Erkek istiyordu o. Ama ne yalan söyleyeyim benim kız beklentim vardı. Demek ki hayırlısı böyleymiş. Oğlumun olacağı haberine alıştım bile :)
Dün doktor kontrolüm vardı. Oğluş 14 cm, 200 gr olmuş. Biraz önden gidiyormuş kerata :) :nazar::KK46:

Merhaba hanımlar tüp bebek yöntemi ile sahip olduğum bir kızim var allah bagislarsa.o zamandan donmuş embriyolarim var nasibse 1 nisanda transferim var.bende kızıma kardeş istiyorum.inşallah olumlu sonuçlanır.

Sevinmez mi :) Erkek istiyordu o. Ama ne yalan söyleyeyim benim kız beklentim vardı. Demek ki hayırlısı böyleymiş. Oğlumun olacağı haberine alıştım bile :)
Dün doktor kontrolüm vardı. Oğluş 14 cm, 200 gr olmuş. Biraz önden gidiyormuş kerata :) :nazar::KK46:
Oy Oy maşallah ona :) İnsan çabuk alışıyor zaten Ama kızlarda ayrı bir cimcime Rabbim nasip etti ya gerisi hiç önemli değil, sağlıkla doğsun, büyüsünler inşallah :)

Merhaba hanımlar tüp bebek yöntemi ile sahip olduğum bir kızim var allah bagislarsa.o zamandan donmuş embriyolarim var nasibse 1 nisanda transferim var.bende kızıma kardeş istiyorum.inşallah olumlu sonuçlanır.
İnşallah Rabbim yeniden nasip eder. Hayırlısı olsun.

Evet yaa bıraktınız beni buralarda bebek siz yapayalniz
Ben aslında ara ara bakıyorum ama kimsecikler uğramamış oluyor. Birde bu topiğin tüp bebek bölümüne taşınması garip olmuş. Ne alakası var anlamadım. Sanki topik kuytu köşede kaldı...

bilmiyorum herhalde ikinci bebeği bekleyen birtek ben kaldım başka kimsecikler uğramıyor buraya

Merhaba hanımlar, bende ikinci çocuğu bekleyenlerdenim. Yalnız değilsin zaynap:)) sizleri yaklaşık 20 gün kadar önce buldum ve fırsat buldukça en başından son sayfaya kadar tek tek okudum Bebeğine kavuşmuş olanların gözü aydın Allah analı babalı büyütmek nasip etsin inşallah Darısı bizim gibi bekleyenlere olsun en kısa zamanda .Rabbim büyük elbet zamanı gelince bizlere de nasip eder.

Back
X