- Konu Sahibi HurremSultan
- #2.521
Inşallah arkadaşım inşallah yaa ama ben hiçbir şey hissetmiyorumİnsallahhhh yerleşiyordur minikler saglikla hayirla nasip olsun gelsinler artik
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Inşallah arkadaşım inşallah yaa ama ben hiçbir şey hissetmiyorumİnsallahhhh yerleşiyordur minikler saglikla hayirla nasip olsun gelsinler artik
Canim etiketini neden goremedim ben kusura.bakma sana bakmaya girdim bende cumartesi mi belli olucak ayyy hadi insaallah hayirla sagsalim dollensin tutunsun yavrucaklarInşallah arkadaşım inşallah yaa ama ben hiçbir şey hissetmiyorum
Evet c.tesi belli olucak ama ben bugün test yaptın yine tek çizgi ya yine yineCanim etiketini neden goremedim ben kusura.bakma sana bakmaya girdim bende cumartesi mi belli olucak ayyy hadi insaallah hayirla sagsalim dollensin tutunsun yavrucaklar![]()
Daha var ama.gününe kacinxi gunde yaptın testiEvet c.tesi belli olucak ama ben bugün test yaptın yine tek çizgi ya yine yine
canm 9.gün yaptm ama yinede umutluyum inşallah bağışlarımdan biri tutunmustur inşallahDaha var ama.gününe kacinxi gunde yaptın testi
Cnm senide merak ediyorum naptın acabacanm 9.gün yaptm ama yinede umutluyum inşallah bağışlarımdan biri tutunmustur inşallah
Ne diyorsun yaaaa suan da sok oldum gözlerime inanamiyorum canim cok cok cok sevindim gözün aydın sukurler olsun sagsalim devam etsin insaallahĶızlarrrrr hamileyimmmmm hamileee
Vallaha mıĶızlarrrrr hamileyimmmmm hamileee
Valla bizde hala inanamıyoruz eee en sona ben kaldım sıra bana gelsin artık demi sağol canmm Allah razı olsunNe diyorsun yaaaa suan da sok oldum gözlerime inanamiyorum canim cok cok cok sevindim gözün aydın sukurler olsun sagsalim devam etsin insaallah![]()
Valla hamileyim Rabbimden birşey olmazda değerim ikiye katlarsa dahada iyi olacak herşey inşallah gelişmelerden haberdar ederim tabi etmezmiyimmmmVallaha mı
İnan senin için girdim foruma. Çok ama çok sevindim. Hayırlısıyla sağlıcakla devam etsin inşallah.
Gelişmerden haberdar edersin bizi artık![]()
Rabbim sağlıcakla tutundursun sana sımsıkı inşallah arkadaşimKızlar benim de ikinci cocuk için bugün transferim var duanizi eksik etmeyin
Aminnn darısı size olsun bekleyen isteyen dileyen herkese olsun yavrucuklarimiz kardeşsiz kalmasinMerhaba hanımlar benimde ikinci çocuğum için 5 aralıkta transferim oldu bugün 5. günüm heyecanla bekliyorum inş. hepimizde güzel sonuçlar alırız![]()
Allah tamamına erdirsin arkadaşimMerhabalarrrr bende 2. Bebegimi bekliyorummmm allah herkese nasip etsin insallah
Amiiiiin cumlemizinkini :)Allah tamamına erdirsin arkadaşim