- Konu Sahibi HurremSultan
- #2.721
Kızlar neler yapyrsunuz hepinizin bayramı mubarek olsun bebişim biricik kıźım Asyam dünyaya geldi nihayet kızlar sizinle paylaşmak istedim Allahım bu duyguyu isteyen dileyen herkese yaşatsın inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kZ zaynap hayırlı olsun canım. Allah analı babalı saglicakla büyütsün Asya kızımızı :)
Enfal97 demek üçüncü kez erkek anası olacaksın:) Masallah mı demek lazım, Allah kolaylık versin demek mi lazım bilemedim:)
Aman sağlıklı olsunlar da evlat evlattır. Kız da olsa can, erkek olsa da :)
Veson Rabbim gönlüne göre, daha fazla aratmadan hayırlısı ile versin inşallah:)
HurremSultan kızın iki yaşında simdi dimi. Olacak mı olmayacak mı derken büyüdü bile prenses. Maşallah:)
Gelelim bize... Minik mavi gözlüklü, afacan mı afacan, bebek firarda misali sokaklarda emekleyen, çok hareketli, dur durak bilmeyen ama aynı zamanda çok sevimli, güler yüzlü bir oğlum var. Üç gün sonra tam bir yaşında olacak. Çok yoruyor beni kuzucum:)
Mastit olmuş olabilirsincnm dr a mutlaka git ama netten de gir bak evde neler yapabilirsin araştırKizlar belki bu konuda bilgisi olan vardır aranızda 20 gün oldu neredeyse doğum.yapali göğüslerim patlayacak gibi sağıyorum ama hiccc vee acaip ateş yapıyo çok kötüyüm anlayacağiniz ne olur bu konu ile ilgili bilginiz varsa hemen yazin yarın hastaneyegidicem ama çok kötüyüm
Çok kez oldum öyle. Çok zordur. Sıcak banyo yaparken elinle butun gogsunu sertce baştan uca doğru masaj yapıp hemen arkasından emzirmelisin veya sağmalisin. Buna ragmen basarili olamazsan hastanede sağdir canimKizlar belki bu konuda bilgisi olan vardır aranızda 20 gün oldu neredeyse doğum.yapali göğüslerim patlayacak gibi sağıyorum ama hiccc vee acaip ateş yapıyo çok kötüyüm anlayacağiniz ne olur bu konu ile ilgili bilginiz varsa hemen yazin yarın hastaneyegidicem ama çok kötüyüm
Canım benim gözün aydın, Rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Gözünüz aydın canım. Şükür sende sağlıkla kucağına aldın :)Kızlar neler yapyrsunuz hepinizin bayramı mubarek olsun bebişim biricik kıźım Asyam dünyaya geldi nihayet kızlar sizinle paylaşmak istedim Allahım bu duyguyu isteyen dileyen herkese yaşatsın inşallah
Ay çok az kaldı senin de canım ya Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Minik gelince biraz zor olacak işin ama sağlıklı olsunlar da inşallah gerisi hallolur. Haberdar et bizi de :)Merhaba kizlar nasilsiniz bakalim baya uzun zaman oldu yazmayali dogumuma haftalar kala bi yaziyim dedim kimler neler yapti nasil gidiyo yeni bebis haberleri varmi dogum yapanlar oldumu aranizda.
Yaaa gecekten mi peki sesbebi ne bu kayiplarin araştirdilar mi üzüldüm yaaa Rabbim sağlikli gebelikler nasip etsin inşallahAmin CNm çok sağol Rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın inşallah. Ben 7. Bebeğimi de kaybettim bu ay
k
Saģol canmm çok şükür bu günlerimize Allahim herkese nasip etsinCanım benim gözün aydın, Rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Gözünüz aydın canım. Şükür sende sağlıkla kucağına aldın :)
AMin CNm hayırlısı.kürtaj olmadan bir Prof ile görüştük.benim ve eşimin tüm tahlilleri araştırmaları yapıldı hiçbir sıkıntı Yok.profa kısaca durumu anlattım.bu 7. Kayıp kızım var gayet sağlıklı gebeliği gayet normal geçti.önlem amaçlı kan sulandırıcı iğne ve aspirin kullanmama rağmen kaybediyorum kürtaj sonrası bebeğe genetik baktırmak istiyorum dedim.prof boşuna baktırma bebekler sağlıksızdı sağlıklı olsa kalbi neden dursun kan sulandırıcıyı boşuna kullanıyorsun kullansan da bir işe yaramaz ki yaramamış zaten.genetiği baktırsan çıkan sonuca göre tedavi şekli Yok.tüp bebeği de önermem garantisi Yok evinize gidin kürtajınızı olun Sağlam'ı bulana kadar devam dedi.Yaaa gecekten mi peki sesbebi ne bu kayiplarin araştirdilar mi üzüldüm yaaa Rabbim sağlikli gebelikler nasip etsin inşallah
Canim bende kizimdannonce bi tane kizimdan sonra sonra 5 tane yani toplam 6 tane kaybettim simdi tup bebekle pgs yaptirdik yani saglam genli embriyo konuldu. Benimde butun genetik testler temiz cikmisti ama benim 5 embriyomun 1 tanesi saglam geldi genetik testten tam bir yilimizi aldi bu tupbebek tedavisi cok sukr simdi 14+5 gunluk hamileyim biraz skintilarim olmasina ramen bebegim iyi buyuyo allah kucagima almayi nasip etsin bence tup bebegi dusunebilirsiniz ve lutfen iyi bi doktor olsun benim bu haftalara gelmem bi hayalde insallah sag salim kucagimada alirim. Kizim okadar cok mutluki allahim onun yuzune baksinAMin CNm hayırlısı.kürtaj olmadan bir Prof ile görüştük.benim ve eşimin tüm tahlilleri araştırmaları yapıldı hiçbir sıkıntı Yok.profa kısaca durumu anlattım.bu 7. Kayıp kızım var gayet sağlıklı gebeliği gayet normal geçti.önlem amaçlı kan sulandırıcı iğne ve aspirin kullanmama rağmen kaybediyorum kürtaj sonrası bebeğe genetik baktırmak istiyorum dedim.prof boşuna baktırma bebekler sağlıksızdı sağlıklı olsa kalbi neden dursun kan sulandırıcıyı boşuna kullanıyorsun kullansan da bir işe yaramaz ki yaramamış zaten.genetiği baktırsan çıkan sonuca göre tedavi şekli Yok.tüp bebeği de önermem garantisi Yok evinize gidin kürtajınızı olun Sağlam'ı bulana kadar devam dedi.
Ordan çıktım madem kürtaj olacağım yine de genetik bakılsın dedim.başka dr a muayene oldum ve kürtaj edip genetiğine bakılacak.sonuç 1 ay sonra.büyük olasılık sağlıksız çıkacak Prof çok haklı tüm söylediklerinde.ama ben ne yapacağım bilmiyorum .kafam allak bullak.
Canim bende kizimdannonce bi tane kizimdan sonra sonra 5 tane yani toplam 6 tane kaybettim simdi tup bebekle pgs yaptirdik yani saglam genli embriyo konuldu. Benimde butun genetik testler temiz cikmisti ama benim 5 embriyomun 1 tanesi saglam geldi genetik testten tam bir yilimizi aldi bu tupbebek tedavisi cok sukr simdi 14+5 gunluk hamileyim biraz skintilarim olmasina ramen bebegim iyi buyuyo allah kucagima almayi nasip etsin bence tup bebegi dusunebilirsiniz ve lutfen iyi bi doktor olsun benim bu haftalara gelmem bi hayalde insallah sag salim kucagimada alirim. Kizim okadar cok mutluki allahim onun yuzune baksin
Anliyorim seni ilk once kendini bi toparla uzerinden azcik zaman gecsin kizim6 olucak kadimda bende 33 yasindayim. Yurt disindayim ama sigortam burda karsilamadi cunku onlar onermedi tup bebegi ben kendi istegimle yaptirdim 7000€ tutmustur kesinlikle dedimya bir senedir ugrasiyoruz kaldigimiz yere 2 saat uzaklikta bi yerde yaptirdik yani cok zor oldu git gel. Ilk tup denemesiydi 5 embriyo olusmustu sadece bi tabe saglam gelmisti yani cok ama cok hayal kirikligi yasamistim cunku gen testlerinde hic bisey cikmadi neden bitane geldi diye ve cok kaliteli demisti doktor cok sukur karnimda simdi allahim insallah sanada nasip eder bende saglikli bi sekilde kucagima alirim ha bide aspirin kullaniyorum ve 26 haftaya kadar kullanicam bide progestoron kullaniyorum.Rabbim kucağına aldığın günleri göstersin inşallah.çok sevindim senin adına ve kızın adına.benim de biri kızdan önce diğer 6 sı sonra 7 kayıp oldu.kızın kaç yaşında sen kaç yaşındasın kaçıncı tüp denemesiydi.hangi ildesin ne kadar fiyat? Bir de aspirin yA da clexane başlattılar mı?
Maddi durum biraz sıkıntıda ancak bir sene sonra toplarız kendimizi.zaten tüp olursa pgt ngs artık genetik tahlil şart.öyle olunca fiyatlar uçuyor daha yeni bir arkadaşınki 17-18 tutmuş.dolar yükselmeden önce.bu süreç içerisinde ne yapmalıyım bilemedim doğal yolla hamile kalmaya korkar oldum.hoş gebelik de zor oluyor senede bir falan.
Seninde epey tutmuş.rabbim yüzünü güldürsün inşallah.acele etmiyorum ama bir yol Da çizmem gerek kendime.genetik testten sonra 1 ya da 2 embriyo sağlam ya çıkıyor yA çıkmıyor.zaten sağlam çıksa bu kadar kayıp neden olsun ki.var sıkıntı ki gidiyor bebekler.işte yumurta sperm kaliteli olsa da embriyo oluşurken genetik yapı bozulabiliyormuş.ne bileyim Rabbim en doğrusunu bilir.benim kız da 6,5 yaşında ben de 36 oldum yaş da ilerliyor .kız için işte....Anliyorim seni ilk once kendini bi toparla uzerinden azcik zaman gecsin kizim6 olucak kadimda bende 33 yasindayim. Yurt disindayim ama sigortam burda karsilamadi cunku onlar onermedi tup bebegi ben kendi istegimle yaptirdim 7000€ tutmustur kesinlikle dedimya bir senedir ugrasiyoruz kaldigimiz yere 2 saat uzaklikta bi yerde yaptirdik yani cok zor oldu git gel. Ilk tup denemesiydi 5 embriyo olusmustu sadece bi tabe saglam gelmisti yani cok ama cok hayal kirikligi yasamistim cunku gen testlerinde hic bisey cikmadi neden bitane geldi diye ve cok kaliteli demisti doktor cok sukur karnimda simdi allahim insallah sanada nasip eder bende saglikli bi sekilde kucagima alirim ha bide aspirin kullaniyorum ve 26 haftaya kadar kullanicam bide progestoron kullaniyorum.
Bende kizim icin cok cile cektim ama insallah sonu guzel olur inanki kizim gozyaslarini akittikta kahroldum allah sagaalim kucagima almayi nasip etsin simdi gelip gelip karnimi opuyor inanamiyorum diyor cok mutlu inanki bu mutluluk bile korkutuyor beni ya uzersem onu diyeSeninde epey tutmuş.rabbim yüzünü güldürsün inşallah.acele etmiyorum ama bir yol Da çizmem gerek kendime.genetik testten sonra 1 ya da 2 embriyo sağlam ya çıkıyor yA çıkmıyor.zaten sağlam çıksa bu kadar kayıp neden olsun ki.var sıkıntı ki gidiyor bebekler.işte yumurta sperm kaliteli olsa da embriyo oluşurken genetik yapı bozulabiliyormuş.ne bileyim Rabbim en doğrusunu bilir.benim kız da 6,5 yaşında ben de 36 oldum yaş da ilerliyor .kız için işte....
Kötü düşünme inşallah herşey yolunda gider bu haftaya kadar gelmişsiniz Allah'ın izni ile güzel sonuçlanır.biz söylemedik kendisine ama sezdi anne bebek mi var yoksa karnında derken gözleri nasıl parlıyordu anlatamam.zAten o Da gitti.hayırlısı.bana Ümit oldunBende kizim icin cok cile cektim ama insallah sonu guzel olur inanki kizim gozyaslarini akittikta kahroldum allah sagaalim kucagima almayi nasip etsin simdi gelip gelip karnimi opuyor inanamiyorum diyor cok mutlu inanki bu mutluluk bile korkutuyor beni ya uzersem onu diye
Insallah sende zamani geldiginde bu duyguyu tadarsin dua edicem sanaKötü düşünme inşallah herşey yolunda gider bu haftaya kadar gelmişsiniz Allah'ın izni ile güzel sonuçlanır.biz söylemedik kendisine ama sezdi anne bebek mi var yoksa karnında derken gözleri nasıl parlıyordu anlatamam.zAten o Da gitti.hayırlısı.bana Ümit oldun
ALLAH razı olsun CNm Rabbim gönlüne göre versin inşallahInsallah sende zamani geldiginde bu duyguyu tadarsin dua edicem sana