- 15 Ekim 2015
- 21
- 6
- 36
- 33
- Konu Sahibi HurremSultan
- #2.741
AMin CNm hayırlısı.kürtaj olmadan bir Prof ile görüştük.benim ve eşimin tüm tahlilleri araştırmaları yapıldı hiçbir sıkıntı Yok.profa kısaca durumu anlattım.bu 7. Kayıp kızım var gayet sağlıklı gebeliği gayet normal geçti.önlem amaçlı kan sulandırıcı iğne ve aspirin kullanmama rağmen kaybediyorum kürtaj sonrası bebeğe genetik baktırmak istiyorum dedim.prof boşuna baktırma bebekler sağlıksızdı sağlıklı olsa kalbi neden dursun kan sulandırıcıyı boşuna kullanıyorsun kullansan da bir işe yaramaz ki yaramamış zaten.genetiği baktırsan çıkan sonuca göre tedavi şekli Yok.tüp bebeği de önermem garantisi Yok evinize gidin kürtajınızı olun Sağlam'ı bulana kadar devam dedi.
Ordan çıktım madem kürtaj olacağım yine de genetik bakılsın dedim.başka dr a muayene oldum ve kürtaj edip genetiğine bakılacak.sonuç 1 ay sonra.büyük olasılık sağlıksız çıkacak Prof çok haklı tüm söylediklerinde.ama ben ne yapacağım bilmiyorum .kafam allak bullak.
Meraba çok geçmiş olsun bnimde 3 düşüğm vede hiç çocugum yok pıhtılaşma var denildi 2. Düşükten snra iğne kullandım ama tekrar düşğk yaptm 1 yıldır gebe kalamıyorm yumurta takibi yaptırıyorum 3 aydr herşey iyi olmasına ragmen hamile kalamıyorum hamile kalmak için neler yaptınz nası tedavi gördünüz