ben de su an ikinci cocuguma hamileyim ve sirf 2inci maddede yazdiklarin dolayisiyla uzun sure hamileligi kabullenemedim. ancak su bir gercek ki her seyi biz nizama sokuyor yahut sirazeden cikariyoruz. kizin bir ana okuluna gidiyor mu? gitmiyor ise muhakkak yazdir oncelikle. yeni dogan bebek ile sabahlari yuzuyuse cik, hem sana iyi gelir hem de bebege. arada evde bebekle kalacak biri oldugunda cocugun okulda oldugundan cik kuafore yahut sadece bir cay - kahve icmeye. butun bunlar hayata karsi motivasyonunu arttiracaktir.
sahsen ben oglum dogup, 4 gunlukken restauranta yemege goturuyordum. her gun sabah aksam ki subatta dogmustu deniz kenarinda yurutuyordum. son derece saglikla; keyifle gecti o surec ben son derece nemrut bir kisi olmama ragmen
diger konuda da benim de pkos dolayisiyla regl icin ilac kullanimim oldu yillarca. hapi biraktiginda hamile kalma olasiligin cok yuksek sakin canini sikma. ben ikinci hamileligime son derece duzensiz bir regl sureci icerisinde vakif oldum. hayirla, hayirli gelsin.