İkinci çocuk korkusu

Yaa çok sevindim. Ben de başka bir ildeyim şuan. Sizinle böyle yazışmak iyi geldi.
Ne mutlu bana bende istanbulda yaşıyorum ama samsun a sık gidip geliyorum evimiz var orada. Neyiniz olacak kız mı erkek mi? Benim de bir oğlum var 21 aylık sizin de Allah sağlıkla kucağınıza versin inşallah

Ne mutlu bana bende istanbulda yaşıyorum ama samsun a sık gidip geliyorum evimiz var orada. Neyiniz olacak kız mı erkek mi? Benim de bir oğlum var 21 aylık sizin de Allah sağlıkla kucağınıza versin inşallah

Kız olacak inşallah. İlki de kız . Maşallah sizin oğluşunuza da. Amin inşallah hayırlısı bakalım

Hormonlardan dolayidir
Yani oyle umuyorum
Benim 4bucuk aylik bebegim var simdiden nezaman yapsam diye dusunuyorum
Kardeslerin yasi birbirine yakin olunca cok iyi oluyor

Bebeğini kucağına aldigin zaman herşeyi unutursun kuzum merak etme. Oğlum 2.5 yaşında ben ikinciye hamileyim. Tüp bebekle hamile kaldım. Pozitifi görünce öyle bı durum olmustuki. Bir an böyle nasıl yaparım Nasil ederim düşüncelerine girmiştim. Çok şükür onu aşıyorsun heleki kontrole gidince bebeği görünce herşeyi unutuyosun. Hatta ben oğlumdan sonra ikinci bebeğimi sevebilir miyim diye düşünüyordum. Şimdi daha doğmamış bebeğimi seviyorum konusyorum onunla. Dualar ediyorum hayırlısiyla doğum zamanı gelsin diye. Hepimizin hayırlı doğumlari olsun inşaAllah. Oğlumdan kalma kıyafetlere baktım dün. Allah im böyle güzel bişey yok ya. Okadar heyecanlandimki.

Ya bazen bana da öyle oluyor oğlumdan sonraki bir bebeği onun kadar sevemem gibi geliyor hatta oğluma haksızlık eder miyim diye bile düşünüyorum. Çok zor oldu oğlum o yüzden Allah sakınsın inşallah ama çok düşkünüm ona. Gerçekten hamile kalınca ikinci bebek fikrine alışılıyor mu? Nasıl bir duygu oluyor? Benim oğlum da 21 aylık.

Reactions: Z P
Bende öyle olmustum bı an sevgide eksiklik gosterirmiyim hani üzülür mü ilgisiz kalırmi diye ilk zamanlar çok takmıştım. Rabbim ikisine de aynı anda güzel sevgi saygı ilgi alaka vermeyi nasip etsin. İnsaAllah bebeklerimiz zor bebekler olmaz.

Benim eşim istiyor ikinci çocuk ama ben hala oğluma kıyamıyorum ama bir yandan evlat kan da çekmiyor değil ikinciyi. Çok karışık duygular. Allah ım hayırlısını versin inşallah

Reactions: Z P
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…