- 24 Ekim 2014
- 59.306
- 330.139
- 698
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaa çok etkiliyici bişey söyledin haa vallaha. Tecrüben varmıBen dedim ben![]()
Benim değil ama ablamınkilerin ve kuzenimin çocuklarının yaşları çok yakın. ikisi de birbirinin en iyi arkadaşı. O kadar üzerlerine titriyorlar ki birbirlerinin. Tabi ki zorlukları var ama sonrasında çocuklar için çok güzel bir duygu. En fazla çekilecek zorluk 3 5 yıl. E bunlar da küçük kalmadıklarına göre mantıklı benceYaaa çok etkiliyici bişey söyledin haa vallaha. Tecrüben varmıdün arkadaşıma bahsettim, sakın sakın diyo deli misin baş edemezsin diyo
öyle mi hakikaten? Çok mu zor
Hanımefendi, 30 yaşını geçen kişi evlâdım.E yap o zamanneyi bekliyosun yaşın daha 30. Bi sağlık sorunun mu var? Benim kızım 4 aylık. 2.'yi yapma fikrî bi geliyo bi gidiyo. Yukarda bi arkadaş, oyun arkadaşı olurlar demiş. Kalbimi 12'den vurdu
![]()
Yapcam uleeyn : ) zaten gurbette yanliziz. Etrafta çoluk yok çocuk yok. Gelen yok giden yok. Sağlığımda yerinde hamdolsun. Kızım büyüdüğünde gözünün içine bakar üzülürüm vallaha, bi arkadaşı olsa da oynasa diyeBenim değil ama ablamınkilerin ve kuzenimin çocuklarının yaşları çok yakın. ikisi de birbirinin en iyi arkadaşı. O kadar üzerlerine titriyorlar ki birbirlerinin. Tabi ki zorlukları var ama sonrasında çocuklar için çok güzel bir duygu. En fazla çekilecek zorluk 3 5 yıl. E bunlar da küçük kalmadıklarına göre mantıklı bence![]()
Hadi hayırlı haberleriniz bekliyorumYapcam uleeyn : ) zaten gurbette yanliziz. Etrafta çoluk yok çocuk yok. Gelen yok giden yok. Sağlığımda yerinde hamdolsun. Kızım büyüdüğünde gözünün içine bakar üzülürüm vallaha, bi arkadaşı olsa da oynasa diye
Dogdugunda 2 yasında olacakMerhaba hanımlar
Başlıktanda anlaşılacağı üzere ikinci bebegime hamileyim. fakat cok kararsizim ilk bebegimde cok zahmet çektim yenidogdugunda kolikti bir turlu uyumuyordu simdi ikincisi dogdugunda 2 yaşında olacak. İkisine birden nasil bakacagim dusundukce uzuluyorum kendimi yipratiyorum.
Uzulerek soyluyorum ama aldirmayi dusundum daha yeni ,fetüs halinde diye kendimi avutuyorum.
yani cahil insanda degiliz anlamadim ki nasil oldu.
Cok kararsizim bana destek olun. Vicdanen dogurmak istiyorum.
Ama bakamam diyede korkudan aldirmak istiyorum.
Fikrinize ihtiyacim var.![]()
Jeton düştüHanımefendi, 30 yaşını geçen kişi evlâdım.
Bebeğinizi güle güle, iyi günlerde büyütün.
Inşallah canım sağol ❤Hadi hayırlı haberleriniz bekliyorum![]()
25 aylık, gelin bekliyoruzOo hanimlar 2. Sayfa olmus
Teşekkür ederim fikirleriniz icin. 2. Yas sendromlarina pek inanmiyorum ben. Yani en fazla aksilik çıkarır. Agladigi zaman her istediğini yapan biri degilim :/ tabiiki herkesin fikir ve düşüncesi farkli ben boyle bir anneyim
İkisi beraber buyur Fikri çok hoş bir de bunun yasliligi var buyuyunce elimide operleray bilemedim ya.
Gelirler beraber yanına. Birisi gelmezse diğeri kızar neden anneme gitmiyorsun diye falanOo hanimlar 2. Sayfa olmus
Teşekkür ederim fikirleriniz icin. 2. Yas sendromlarina pek inanmiyorum ben. Yani en fazla aksilik çıkarır. Agladigi zaman her istediğini yapan biri degilim :/ tabiiki herkesin fikir ve düşüncesi farkli ben boyle bir anneyim
İkisi beraber buyur Fikri çok hoş bir de bunun yasliligi var buyuyunce elimide operleray bilemedim ya.
Nasıl25 aylık, gelin bekliyoruz![]()
Hahaha bu iyiymisGelirler beraber yanına. Birisi gelmezse diğeri kızar neden anneme gitmiyorsun diye falan![]()
Bayağı hoş şu an. ı ıh, hayır, istemiyorum, no, olumsuzluk ekleri falan bolca var.Nasıl
Hahaha bu iyiymis![]()