- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.185
- 598
- 31
- Konu Sahibi Fit mutlu anne
Kızlar 5 senelik evliyim 4 yasinda bi kızım var ben 24 esimde 33 yasinda bu arada yaklasik 5 6 aydir kızımizin bi kardesi olsun istiyoruz ama olmadı tabi bunda bnm insulin direncimin olmasininda payi olsa kader diorum ben henuz nasibimizde yok demek...hem ikinci cocugu iaterken hemde aslinda acabalar kafami karstiriyor bilmiorum belki yanlış düşünüyorum ama kizimin elimizden geldikce isteklrini yerine getirmeye calisiyoruz esiminde benmde kucukken maddi acidan yapilamayan icimizde ukte kalan seylerin kizimizda kalmsini istemioruz tabiki cocuklarin iategi hic bi zmn bitmiyor ama bilmiorum su an bi cocugun masrafini bile cok sukur kimseye muhtac degiliz ama zor karsiliyoruz bu arada kooperatif evi evimiz onun borcunu ödüyoruz bi 4 5 senesi var garanti o yuzden ay sonuna biraz zorlaniyoruz... Acaba ikinci cocuk icin beklemeli miyim en azindan evimizin borcunu odeyene kadar diorum sonra diorum acaba gereksiz kuruntu mu yapıyorum belki bi 5 sene sonra sagligimiz elvermiycek farkli sebepler cikacak rızkı Allah veriyor orada sknt yok ama bile bile icinde uktelerle buyuyecek bi cocugu dunyaya getirmekte haksizlik degil mi inanin bilmiorum cok psikolojim boZuldu esim ailem dahil herkes yanlış düşündüğümü söylüyor bu ay kimyasal gebelik yaşadım bosuna mi zorluyorum acaba işaret mi olmamasi mi gerekiyor beynim yandı merak ediyorum fikirlerinizle yardımcı olursanz svnrm ne dusunmeliyim tskler simdiden
Son düzenleme: