Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben çocugu dogurup kucagina alinca hiç bi annenin pisman olacagini sanmiyorum :)Fiziksel yorgunlukların hiç bir önemi yok bence, benim de bir kardeşim var ve çok da iyi biliyorum kardeş duygusunu ama bilmeyen birine anlatmak o kadar zor ki.. Birde su an elimde olanın şartlarının kötüleseceğini duyunca henüz olmayanı düşünemiyorum.
Tek çocukta kalıp pişman olan ya da ikinci den sonra pişmanlık duyan (her ne kadar bu pek dile getirilmese de ) var mı acaba çok ihtiyacım var fikirlerine.
Acikcasi cok cocugum olsun isterim ama sadece istekde kalirim.herhalde:/ kalabalik aileler cok hosuma gidiyor. Sorularimi elestiri niyetiyle yazmadim.Gecenlerde de bir konuda yorumunuzu okumustum.Masallah nasil basedebiliyorsunuz? Yasiniz Kac?Cocuklarina yaslarinda nasil ve yardim Eden birisi var mi? Ozel.sordular oldu Biraz ama Gercekten Merak ettim.Benim ikinci dogacak yakinda insallah.Bir tanesinde bile 2-3 yas donemlerinde cok zorlandim.
Kimi zaman zorlanarak kimi zaman eğlenerek geçiyor zaman. Ben 27 yaşındayım çocuklar da yaklasik 8.5 7.5 5.5 3.5 ve 1.5. Annem çocuk bakımında yardım ediyor kimi zaman eşim. Ev işlerine bakan biri var. 2 3 yaşında zorlanmanız çok normal çünkü zor bi dönem. Ama örnek aldığı bi büyüğü olduğunda tek çocukken yaptığı kadar huysuz olmuyorlar sanırım. Sadece 2.de çok çok zor bi dönem geçirmiştik. İnşallah bi daha o kadar zor olmaz.Gecenlerde de bir konuda yorumunuzu okumustum.Masallah nasil basedebiliyorsunuz? Yasiniz Kac?Cocuklarina yaslarinda nasil ve yardim Eden birisi var mi? Ozel.sordular oldu Biraz ama Gercekten Merak ettim.Benim ikinci dogacak yakinda insallah.Bir tanesinde bile 2-3 yas donemlerinde cok zorlandim.
Kardeş hayatta bi garanti değil kimseye
Ne kardesler var düşman başına
Bende eğer bi kaza falan olmazda ikinci evladımı oğlum 4 yaşındayken doğurmak istiyorum. Merak ettiğim 4 yaş ara nasıl iyi oluyor mu?Benim iki çocuğum var yaş farkları 4.ve asla pişman olmadım tam tersine çok seviniyorum iyikı yapmışım. Kendimizi değil çocukları düşünmeliyiz..tek çocuk paylaşmayı bilemiyor bazen.kardeş sevgisi bambaşka birşey..hem ilerde birbirlerine destek olacaklar.yarın birgun biz yaslanıp ölünce yalnız başına bir çocuğun kalması çok zor.kardeş olursa yanlarında olurlar birbirlerinin..
Sizin söylemimizin de doğru..aslında yalnız geldiğimiz hayattan yine yalnız gidiyoruz.. Ama sadece birbirlerinde kardeş olup destek olsunlar değil düşüncem. Kendim için istiyorum.. En sevdiğim en Mutlu eden şey beni bu hayatta anne olmak neden bunu bir kez daha yasamaktan mahrum bırakayım ki kendimi diyorum.. Diyorum da işte bu kez de kendi bencilliğim çocuğuma zarar verir mi düşüncesinden sıyrılamıyorum..
Evde surekli bi kreş varmış gibi işte. Valla bence en zoru anaokulu öğretmeni olmak. Ben topu onlara atıyorum :)taktir ettim, hemde kıskandım seni.
cok cocuk isterim bende galiba ama maddi olarak ve manevi olarak saglam olmak gerek.
evin ne eglencelidir o kadar cocukla kimbilir.
allah huzurunuzu bozmasın![]()
Sorma ben de çok güldüm. Eleştirecek ya. Ayrıca yatmadan önce de kovalamaca oynuyorlardı kimse benden ilgi beklemiyordu yani :)
1. Cocuk 4 yaşındayken doğurmak en ideali. Benimde hayalim oydu ama yapamadım erteledim. Diğeri okula başlamadan ufaklık ele avuca gelir. En mantıklısı oBende eğer bi kaza falan olmazda ikinci evladımı oğlum 4 yaşındayken doğurmak istiyorum. Merak ettiğim 4 yaş ara nasıl iyi oluyor mu?
ben çocugu dogurup kucagina alinca hiç bi annenin pisman olacagini sanmiyorum :)
bu sorunun cevabi yok yada bastan belli :)
Evet.uzmanlarda 4 yaş aralığının çok uygun olduğu görüşünde. .Bende eğer bi kaza falan olmazda ikinci evladımı oğlum 4 yaşındayken doğurmak istiyorum. Merak ettiğim 4 yaş ara nasıl iyi oluyor mu?
Okul dönemine denk gelirse lohusalık falan sıkıntı olur yani.. Aslında evet okul çağına gelmeden ikincininde serpilmesi lazım yoksa çok yıpratıcı olur galiba1. Cocuk 4 yaşındayken doğurmak en ideali. Benimde hayalim oydu ama yapamadım erteledim. Diğeri okula başlamadan ufaklık ele avuca gelir. En mantıklısı o
Bak kardeş olmasının faydalarınaEvde surekli bi kreş varmış gibi işte. Valla bence en zoru anaokulu öğretmeni olmak. Ben topu onlara atıyorum :)
Sorma ben de çok güldüm. Eleştirecek ya. Ayrıca yatmadan önce de kovalamaca oynuyorlardı kimse benden ilgi beklemiyordu yani :)