İkinci çocuk ve yaş faktörü

ebrarin annesi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2021
37
15
3
39
Merhabalar arkadaşlar 2.5 yaşında çok şükür bir kızım var ikinci bebeği istiyoruz hemen kalırım dedim ama nasip olmadı daha.henüz doktora gitmedim yaşım 35 olduğu için endiselenmeli miyim ilk bebeğim hemen o ay olmuştu bundan dolayı endişeliyim bilgisi olanlar yazabilir mi

Merhabalar arkadaşlar 2.5 yaşında çok şükür bir kızım var ikinci bebeği istiyoruz hemen kalırım dedim ama nasip olmadı daha.henüz doktora gitmedim yaşım 35 olduğu için endiselenmeli miyim ilk bebeğim hemen o ay olmuştu bundan dolayı endişeliyim bilgisi olanlar yazabilir mi
Bı dr.a girmelisiniz zaman kaybetmemek adına ama olur inşaallah sıkıntı yapmayın bu yaşta yeni evlenenler çok artık günümüzde

Hemen gidin bence hem değerlerinize vs bakılır hormonlara gerekli takviyeler verilir .Bı kaç ay deneyip gittiğinizde degerlerinizde problem varsa bu arada geçen süre boşa gider.bana da dua edin lütfen ilk bebeğim düşük oldu ben de çok istiyorum 🤲
Allah yardımcınız olsun tez vakitte sağlıkla kucaginiz dolsun ikişer ikişer inşallah 😬

Back
X