Bu psikolojik baskı yıllardır bizde de var malesef...hem kendi ailem hem eş ailesi simdilerde de eşim başladı tek çocuk olmaz ...
Heleki k.v. hiç durmadan bıkmadan usanmadan hala benden ikinci çocuğu dogurmami bekliyor her zaman her yerde herkesin içinde dile getiriyor inanin bıktım
Kızım 18inde artık yaş oldu 40 ...
Geçen eşimle tartistik bu konuyu kızımız tek ne yapacakmış biz ölünce
Dedimki senin de iki kardeşin var ikisinden de Sıtkın sıyrıldı yıllardır biriyle zaten görüşmüyor öteki desen başa bela anca yük bize...keşke olmasalardı eminim daha mutlu olurdun
Onların öyle olması anne babamin yanlış yetiştirmesiyle alakalı ben öyle yetiştirmem dedi ...
Eğer çocuk istiyorsan bosanalim başkasıyla evlen zorluk cikartirsam namerdim ama ben bu çirkin dünya ya bir çocuk daha getirmem kararini ver ona göre dedim konuyu kestirip attım
Sırf eşimi yada ailesini tatmin etmek için çocuk yapacak kadar aptal değilimAllah kızıma hayirli sağlıklı huzurlu uzuun omurler nasıp eylesin başka çocuk asla istemiyorum
Heleki bu yaştan sonra....düşünmesi bile korkunç benim açımdan
K.p ve k.v. bin baskilari devam ettikçe eşimle aramız açılıyor kavga gürültü günler süren küslük...
Allah onları bildiği gibi yapsın ne diyeyim ki
Oğullarıyla evliyim diye dayatmalarina boyun eğmek zorundaymisim gibi davranmaları dan cidden usandim
Al oğlunu başına çal diyeceğim az kaldı