İkinci çocukta hamile kalamamak?

cameronhowe

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2021
3.634
10.589
158
30
evlenip 3 sene korunduktan sonra 2021 de kızıma kolayca hamile kaldım. 2024 te ikinci çocuğu istedik ve hemen ilk haftalardan tekrar hamile kaldım ama iki ay içinde düşükle sonuçlandı. Kürtajın ardından bi süre ara vermeye karar verdik. kürtajı takip eden süre zarfında adet kanamalarım çok azaldı. Günleri düzenli olmasına rağmen yoğun kanama yalnızca 1 veya 2 gün oluyordu. Bu yılın başında tekrar denemeye başladık ve adet durumumla ilgili dokotra göründüm. kanamanın azlığından dolayı pcos olabileceğimi söyledi. Kesin bir şey söylemedi. bu süreçte şehir değiştirme durumumuz oldu, henüz tekrar doktora da gidemedim. ama yakında 1 yıl dolacak ve ben hala hamile kalamadım. birkaç aydır adetim de düzeldi, miktarı, kanama yoğunluğu, günü gününe gecikmeden olması falan her şey çok düzenli. ama hamile kalamıyorum. buna benzer durum yaşayan ve tavsiyesi olan var mıdır?

Bence regl 3.gününde doktora bir görünün amh değerinize baktırın yumurta rezervi seneden seneye değişiyor

Merhaba bende bu gruba dahilim 13 ay oldu hala hamile kalamadım. tabi benim yaşımda var onun etkisiyle de olabilirim. hormon testlerim de amh düşük cıkmıştı. eskisi gibi hemen olamayabilir dedi doktor.

Merhaba bende bu gruba dahilim 13 ay oldu hala hamile kalamadım. tabi benim yaşımda var onun etkisiyle de olabilirim. hormon testlerim de amh düşük cıkmıştı. eskisi gibi hemen olamayabilir dedi doktor.
taşınma sürecinde olduğumuz için gününde gidip tahlil verememiştim. şimdi bu şehre geldik geleli de gidemedim hala. şimdi yine bi seyahatim var aralık ortasında doktora görünücem inşallah. canımı sıkıyor artık bu durum. gerçekten çocuğumun kardeşiyle büyümesini çok istemiştim. yaşım 31 bu arada

senin daha yaşın genç canım fakatt tabi takip et nasıl korunuyordunuz hapla korunmada 1 1,5 yılı buluyır bazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…