IKINCI DEFA BOSANMA DAVASI AÇMAK

Mrb arkadaşlar size bi sorum olacak 4 yıldır evliyim eşimle anlaşamıyoruz 1 yıl önce boşanma davası açtım ancak araya aileler girdi sözler verildi bir şans daha ver tekrar deneyin arada çocuk var falan denildi tm dedim ama yine aynı seyleri yaşadım simdi tekrar boşanma davası acacagim öncekinde anlaşmali boşanmaya yanaşmadı
Dün abisiyle konuştum kendisiyle muhattap olmuyorum anlaşmalı olsun uzamasın konuşun kendisiyle dedim ama büyük bi ihtimal çekişmeli olacak yine

1 yıl önceki hakaret küfür öldürmekle tehtit ettiği mesajlari var elimde onları şimdi dava acarken tekrar kullanabilir miyim sizce çünkü bu defaki tartışmalar hakaretler hep yüz yüze oldu elimde mesaj falan kanit niteliğinde cok bir sey yok onceki mesajlari kullanabilir miyim acaba çünkü amacim nasil davrandığını karakterini kanatlamak mahkemede

arkadasım sizin gibi bir davadan döndü ikinci dava da hiçbir sey alamadı adamdan maddi olarak, şok olmustum ilkinde affetmesi yaşananları kabul etmesi anlamına mı ne geliyormus öyle bir sey demişti bi araştırın.

Daha önce dava açıp vazgeçtiyseniz önceki gerekçeleri bu davada kullanamazsınız. Davadan vazgeçince onları “affettiniz” sayıyor mahkemeler çünkü.

İkinci kez bir araya geldikten sonra yaptığı şeyler varsa onları kanıtlamanız gerek.
Aldatma icin boyle. Hakaret kufur ve tehdit icin de affedildi sayiliyor mu?

Cok pismanim zaten o zaman afettigimi ailem çok araya girdi bi sans ver cocuklar var diye off insallah anlaşmaliya ikna edebilirm

Uyaptan dava dosyama baktim aracı gelip konuştuğunda bizimle feragat ettim diye hatırlıyorum ama dava karar dosyasını okudum biraz once her iki taraf da durusmaya gelmedigi icin dava kaldırıldı yazıyor 08 2019 da dava açılmış 03 2020 de gelen olmadığı için dava kaldırılmış görünüyo

Bu durumda kullanabilir miyim eski belgeleri acaba

Uzlaşmacı geldikten 2 3 ay sonra mahkemeden tebliğ gelmişti bize yani uzlaşmanın yaptığı sey isleme koyulmamış oluyo

Back
X