- 18 Eylül 2014
- 8.450
- 29.964
- 798
Burdan bana destek olan güzel dileklerde bulunan herkese çok teşekkür ederim. Ailemle en yakın arkadaşlarımla bile böyle rahat konuşamıyordum. Beni anlayıp vakit ayırıp cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim. Bundan sonraki planım işimle ilgilenmek. Uzman doktor değilim pratisyenim. Öncelikle uzmanlığa hazırlanmak ve başarılı bir çocuk doktoru olmak minik hastalarımı çocuğum olarak kabul edip onları sevmek ve ONLARLA BERABER İYİLEŞMEK!! Birdaha da asla evlenmemek...
Hakkım da bilgi sahibi olmak size ne kazandıracak anlamış değilim?Bacım meslek ne ???? Ve neden boşandın dıherlerınden ve kaç çocuk kılım bakıyor ve ailen bunca evlılıgıne bısey demedımıııııjjj
Burdan bana destek olan güzel dileklerde bulunan herkese çok teşekkür ederim. Ailemle en yakın arkadaşlarımla bile böyle rahat konuşamıyordum. Beni anlayıp vakit ayırıp cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim. Bundan sonraki planım işimle ilgilenmek. Uzman doktor değilim pratisyenim. Öncelikle uzmanlığa hazırlanmak ve başarılı bir çocuk doktoru olmak minik hastalarımı çocuğum olarak kabul edip onları sevmek ve ONLARLA BERABER İYİLEŞMEK!! Birdaha da asla evlenmemek...
Ya bısey denedım kı evlendınız namuslunuzla ne güzel işte . Rahatça boşanmak gibi şansınız var . Bi çok insanın yok bu . Ben 28 yaşında bir bebegı olan bayanım. Sıkıntım var ama boşanacak kadar degıl . Başka merak ettıgınızHakkım da bilgi sahibi olmak size ne kazandıracak anlamış değilim?
Ama Allah'ın bildiğini kuldan da saklayacak değilim
Öncelikle ailemle ilgili kısmı cevaplayayım.
Dikkat ettiysen evlendim diyorum gizli gizli sevgili edindim zina yaptım demiyorum.Ve hayat benim hayatım ailemin yüzünü yere eğecek ailemi utandıracak Allah teâlânın huzuruna çıktığım da yüzümü karartacak bişey yapmadım vicdanen rahatım.
Mesleğime gelince Grafikerim.
İlk evliliğimi Türkiye'de yaptım ve ilk evliliğimden Üniversiteye giden kızım var.İlk evliliğimi neden nasıl yaptığımı neden boşandığımı hatırlamıyorum :) Çok uzun zaman oldu.
İkinci evliliğimi yurtdışına çalışmaya gittiğimde yaptım evlendiğim kişi müslümandı ama Türk değildi kültür çatışması yaşadığımız için boşandım.
Zaten Türkiye'ye kesin dönüş yaptım.
Üçüncü evliliğimi de ilk defa Aşık olduğum için yaptım çok şükür şimdi daha tecrübeli ve daha mutluyum.
Şu anki evliliğimden çocuğum yok nasip olursa hayırlısı ise 6 ay sonra doğacak inşaAllah.
Kızım 15 yaşına kadar benimleydi ben evlenince başka şehire gelin gittim kızım da okulunu ve arkadaşlarını bırakmak istemediği için annemlerle kaldı.
Zaten artık büyüdü reşit oldu kendi ayakları üzerinde durabiliyor.
Netice de evlatlar bizim değil Allah teâlânın bizlere lütfu ve emaneti.
Nasıl ki benim bir hayatım varsa kızımında bir hayatı var.
Ben kızımı ahlaklı vicdanlı ve imanlı biri olarak yetiştirdim gerisi kendisine kalmış.
Ailem de beni özgüvenli vicdanlı ahlaklı imanlı biri olarak yetiştirdi.
Topluma ve çevreye zararlı biri değilim.
Kötü huylarım ahlaksız bir hayatım olmadı.
Size göre namusumla evlenmem kusur ise o zaman kusuruma bakmayın.
Mükemmel İnsan varmıdır bilmiyorum ama o İnsan gerçekten ben değilim
Eeee ben kendimden bahsettim şimdi sıra sizde.Biraz da siz kendinizden bahsedin.
Mesela
Benim korkmadan attığım adımları ailenizin baskısı yüzünden cesaret edip yapamamak sizi üzdümü yoksa?
Yada bu derece meraklı olmanız başınıza ne gibi dertler açtı?
anlatımınıza bayıldım süperdiSana akıl vermeyeceğim karşın da tecrübe konuşuyor
İki değil üç
Şu anda hamileyim ama üç olmazsa dört kısacası çok umurumda değil.
Biri olmadı diye öteki olmayacak diye bişey yok mu? Evet YOK.
Olmayınca olmuyor maalesef.
İlkin de cahildim ikincide daha cahil olduğumu öğrendim üçğncüde iyice fark ettim ki bu iş tamamen ŞANS işi yada Çirkin işi Pasaklı işi Japon işi ama benim işim değil.
Benim artık bir çıtam yok ilk bakışta AŞK varsa bana sadakatini kanıtlamışsa gerisini pek umursamıyorum.
Şu anda 3. Evliliğim ve Maşallah çok mutluyum.Peki mükemmel erkek mi? Tabiside HAYIIIIRRRR....
Eşim öküzün önde gideni kaba saba dengesiz bir adamAma onu çok seviyorum onunla uğraşmayı onu yontmayı ona onun gibi davranmayı çok seviyorum :)
Hem eğitici hem öğretici hemde eğlenceli oluyor :)
Bana çiçek almasını şiir okumasını beklemiyorum bana hediye almasını doğumgünü yıldönümü falan kutlamasını beklemiyorum.
Aksine içimdeki Romantik çapkın kendi kocama KUR yapmamı söylüyor.
Eşimin bana yapmasını istediklerimi ben ona yapıyorum
O da rahatsız oluyor bende bana yapsan hiç rahatsız olmam diyorum bu defa o bana romantizm yapmaya başlıyor.
Öyle canım cicimle hayat geçmez.
İkili ilişkilerde YAPMAMAN gerek tek şey asla kendi aileni evliliğine dahil etme eşinlede yüz göz etme kavganızı tartışmanızı asla ailene ANLATMA.
Eşinin ailesine SAYGI duy HÜRMETTE KUSUR etme Sevmesen de belli etme ve onları eşine asla kötüleme
Velhasıl ebenin tokat attığı yere imam pamuğu tıkıyor arada geçen sürede ne kadar mutlu olursan yanına kâr.Mutlu olamakta senin elinde. :)
Öyle karşılıklı çaylar romantizim hayaller hepsi BOŞ.
Sonra sukutuhayale uğrarsın.
Çitayı aşağıda tut.Ayakları kokan ricasız minnetsiz bişey isteyen bir Öküz hayal et daha iyisi çıkarsa sevinirsin çıkmazsa da en azından hayalindeki erkek çıktığı içib kendine kızmazsın
Aa benim arkadasim da ikinci evliligini yapacak.o da iyiligine guvendi.O da senin paran istedigin gibi kullandiyor. Ay o da donerse boyleCimri olduklarını farkettim ama beni anneme muhtaç edecek derecede olduklarını tahmin edemedim. Benim kazancım bana yeter diye düşündüm nişanlıyken. Konusu geçtiğinde senin parana karışmam istediğin gibi kullanırsın demişti. Ama evlendikten sonraki ikinci ayımda ya maaş kartın yada annenin evi dedi.
Asla karamsar olmayin siz dinlenin yaralarini kapansin Allah teala buyuktur sizi yalniz caresiz birakmazBidaha evlenmeyi asla düşünmem. Canım çok yandı. Aynı riski birdaha alamam. Böyle yapayalnız çocuksuz yaşar giderim artık
Boşanmayı "yıkım, enkaz" olarak görmemelisin. Normalleştir önce bir kafanda boşanmayı.Aynı yıkımı ikinci defa yaşamak. İki kere enkaza dönmek.. bir önceki konumda bahsetmiştim neler yaşadığımdan. Tek istediğim mutlu huzurlu bir yuvaydı. Keyifle yapacağım bir kahvaltı, karşılıklı içeceğim kahve... çok şey mi bunlar. Kariyer para yakışıklılık değil insan olsun öncelikle dedim. Çok mu zordu insan olmak.
Şimdi bu enkazdan nasıl çıkıcam. Ben nasıl iyileşicem. Nolur bilen biri bişey söylesin
Sizi ve ailenizi çok takdir ettim.Hakkım da bilgi sahibi olmak size ne kazandıracak anlamış değilim?
Ama Allah'ın bildiğini kuldan da saklayacak değilim
Öncelikle ailemle ilgili kısmı cevaplayayım.
Dikkat ettiysen evlendim diyorum gizli gizli sevgili edindim zina yaptım demiyorum.Ve hayat benim hayatım ailemin yüzünü yere eğecek ailemi utandıracak Allah teâlânın huzuruna çıktığım da yüzümü karartacak bişey yapmadım vicdanen rahatım.
Mesleğime gelince Grafikerim.
İlk evliliğimi Türkiye'de yaptım ve ilk evliliğimden Üniversiteye giden kızım var.İlk evliliğimi neden nasıl yaptığımı neden boşandığımı hatırlamıyorum :) Çok uzun zaman oldu.
İkinci evliliğimi yurtdışına çalışmaya gittiğimde yaptım evlendiğim kişi müslümandı ama Türk değildi kültür çatışması yaşadığımız için boşandım.
Zaten Türkiye'ye kesin dönüş yaptım.
Üçüncü evliliğimi de ilk defa Aşık olduğum için yaptım çok şükür şimdi daha tecrübeli ve daha mutluyum.
Şu anki evliliğimden çocuğum yok nasip olursa hayırlısı ise 6 ay sonra doğacak inşaAllah.
Kızım 15 yaşına kadar benimleydi ben evlenince başka şehire gelin gittim kızım da okulunu ve arkadaşlarını bırakmak istemediği için annemlerle kaldı.
Zaten artık büyüdü reşit oldu kendi ayakları üzerinde durabiliyor.
Netice de evlatlar bizim değil Allah teâlânın bizlere lütfu ve emaneti.
Nasıl ki benim bir hayatım varsa kızımında bir hayatı var.
Ben kızımı ahlaklı vicdanlı ve imanlı biri olarak yetiştirdim gerisi kendisine kalmış.
Ailem de beni özgüvenli vicdanlı ahlaklı imanlı biri olarak yetiştirdi.
Topluma ve çevreye zararlı biri değilim.
Kötü huylarım ahlaksız bir hayatım olmadı.
Size göre namusumla evlenmem kusur ise o zaman kusuruma bakmayın.
Mükemmel İnsan varmıdır bilmiyorum ama o İnsan gerçekten ben değilim
Eeee ben kendimden bahsettim şimdi sıra sizde.Biraz da siz kendinizden bahsedin.
Mesela
Benim korkmadan attığım adımları ailenizin baskısı yüzünden cesaret edip yapamamak sizi üzdümü yoksa?
Yada bu derece meraklı olmanız başınıza ne gibi dertler açtı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?