İkinci defa kalbi durdu dünyam yine başıma yıkıldı

adanali

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2009
447
174
103
50
Selam kızlar bundan 6 ayönce yine dondurulmuş embryo ile hamile kalmıştım.Aslında başından beri hep kanamam agrım ve düşük tehlikem vardi 10. Haftamda dr gittigimde bebegimin kalbinin 8. Haftasında durmuş gelişiminin son bulmuş oldugunu ögrendim.Hemen kürtaj oldum ve aradan 4 ay geçtikten sonra mayısta tekrar dondurulmuşlarla hamile kaldım.Şuan 8. Haftamdayım.Fakat 2 günönce dr kalpatışı olmadıgını söyledi.Ama busefer neagrım var ne kanamam nede düşük tehlikem.Dün acilden hastaneye griş yaptım dr baktı ve oda göremedi hatta bebegin bu ölçülere göre daha 6 haftalık görünüyor dedi ama kalpatışı göremedi.Şuan hastanedeyim neden böyle diye testlere başladılar yarın kesin sonuç verip galiba pazartesi kürtaj yapıcaklar.Allah kimsenın sevincini yarıda bırakmasın.

Amin. Çok zor bir durum. Yaşayan bilir.
Insallah en yakın zamanda hayırla kavusursunuz bebeğinize .

Daha net değil ama değil mi ?

Allah yardımcın olsun canım inşallah tez vakitte kucagına alacagın bir bebegin olur inşallahhh

Pgt yaptır cnm dondurulmuşlarına öyle transfer ol

Amin. Çok zor bir durum. Yaşayan bilir.
Insallah en yakın zamanda hayırla kavusursunuz bebeğinize .

Daha net değil ama değil mi ?
Aslında bellide belki kanamam olur diye bekleniyor birde yarınki kandegerime bakıcaklar hamilelik devam editormu diye ondansonra karar vericekler kürtaj için.

Pgt yaptır cnm dondurulmuşlarına öyle transfer ol
Allah bin kere razı olsun.Azönce arastırdım dedigini buzamakadar hiç bir fikrim yoktu bukonyda yurtdışında yaşadıgım için ben sizinle herşeyi burda ögreniyorum.İnsanın kendi dili olmayınca zor anlaşıyordrla böyle durumları.Sayende çok güzel birşey ögrendim bunu 4 aysonra tekrar dondurulmullarımı denerken kesin konuşup yaptırıcam.Çok teşekkür ederim bu bilgin için.

Buarada kızlar bu hamilelik takvimini nasıl silebilirim.Malum artık bir önemi kalmadı

Buarada kızlar bu hamilelik takvimini nasıl silebilirim.Malum artık bir önemi kalmadı
Canım profilinden kendin yapıyorsun tahmini Doğum tarihini sil benimde iki kaybım var biri 19+6 dıydı sen tedavini nerde yapıyorsun benim konularımda var pgt li tüp bebek inş sağlıcakla kucağına alırsın devlet hastanesi iki düşüğüm var ıvf de genetik tahlillerini ücretsiz yapar

Sagol şimdi yaparım onu.Ben yurtdışında almanyada yaşıyorum.Bu konuyu en kısa zamanda drumla grşcem işallah.Zaten pazartesi kürtaj olursam digerhafta türkiyeye ailemin yanına gidicem kafa dagıtmaya 1 aylıgına.Burda gittigim klinikte tekrar denemek için 3 doldurmam gerekiyor kürtajdan sonra.Hayırlısı artık.

Litaratür öyle cnm en az 3 ay bekleniyor yazı doya doya yaşarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…