- 9 Ağustos 2019
- 5.072
- 2.468
- 123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet varDondurulmuş var mı?
Anladım canım neden olmadı ki ilk denemede onu düşünüp duruyorum ne olablr sebep sana bir şey dedimi doktorunBende dondurulmuş başladım ek olarak embriyo yapıştırıcı kullanacak.
Anladım canım değişik yöntemler uygulanacak bir kaç tane demekki kendimi istedi bunları ilkinde neden tutmamış olablr dye birşey dedimiBende iknciye baslicam ocakta doktorum genetk ve pihtilasmama bakicak o sekilde tedavi uygulicak ve transferden once histereskopi operasyonu yapip rahmin icine cizik aticak embriyonun tutunmasini sagliyomus.
Birde ne kadar ara verdin negatiften sonra canımBende iknciye baslicam ocakta doktorum genetk ve pihtilasmama bakicak o sekilde tedavi uygulicak ve transferden once histereskopi operasyonu yapip rahmin icine cizik aticak embriyonun tutunmasini sagliyomus.
Hayir dediki en kaliteli embriyonun bile tutmama sansi %40 onun icin sakin bisey arama nasip bu işler dedi.Anladım canım değişik yöntemler uygulanacak bir kaç tane demekki kendimi istedi bunları ilkinde neden tutmamış olablr dye birşey dedimi
Valla ben olumsuz haberi agustosta aldim doktorm hemen baslayalm zaman kaybetmeyelm filan dedi beklememize gerek yok dedi ama ben baslamadm hem esm bedelli askerlk yapicakti hemde maddi olarak hazir degildk onun icin ocak ayinda yapcaz.Birde ne kadar ara verdin negatiften sonra canım
Evet herşey nasip genetik ve pıhtılaşma nasıl bakılıyor ücreti nedirHayir dediki en kaliteli embriyonun bile tutmama sansi %40 onun icin sakin bisey arama nasip bu işler dedi.
Bi bakalm genetik yada pihtilasma varmi ondanmi olmadi diye dedi. Genetik temiz baktirdim pihtilasmaya daha baktirmadm.
Dondurulmuşun varmıydı canımValla ben olumsuz haberi agustosta aldim doktorm hemen baslayalm zaman kaybetmeyelm filan dedi beklememize gerek yok dedi ama ben baslamadm hem esm bedelli askerlk yapicakti hemde maddi olarak hazir degildk onun icin ocak ayinda yapcaz.
İşimiz zor canım ya Allah yardımcımız olsunMerhaba benim de ikinci olacak donduruldu embriyolarim zaten iki tane 3.gun embriyosu var sansim ne kadar bilmiyorum ilkinde yumurtalar kalitesiz cikti demislerdi ben de cift tarafli cikolata kisti var esim de de morfoloji yüzde 1 bundan once iki asilama da da hamile kaldim fakat birini 9 haftalikken kaybettim diğeri ise kimyasal oldu
genetik ve kan pihtilasmasi herhangi bir arasttirma hastanesinde kadin dogum doktoruna soyleyip baktirabilirsiniz.. ben hic bir ucret odemedim sonuclar yaklaşık bir ayda cikiyor.ozellikle belirtin hem kromozom analizi istiyorum hem kan pihtilasmasi deyin.ayrica eşiniz de urolojiye gidip mutlaka kromozom analizi istediğini soylesin.2. tedaviye başlamadan mutlaka yaptırın.troidlerinize de baktığın.d vitamini de çok onemlii.cok basit sebepler kolay çözülecek sebepler hamile kalmanıza engel oluyor olabilir.ne yazıkki doktorlar biz talep etmeden bakmıyor detaylı.paraya emeğe umuda yazıkDondurulmuşun varmıydı canım
Ben ikinciye basladim birincisini gecen yıl yaptirmistim transfer bile olamadim bu sene yeniden yaptirdim donduruldu 2.adetinle gel dedi ilk adetini vekliyorum daha canim seninki 3.gun kac hucreliydiİşimiz zor canım ya Allah yardımcımız olsunbenimde 3.gin tek embryo konulmuştu ilkinde ekimde negatif sonucumu oldum adetimi bekliyorm gitmek için bakalım bu sefer neler olacak.Sen ne zaman aldın negatif sonucunu ne zaman başlıyacaksın ikinciye
genetik ve kan pihtilasmasi herhangi bir arasttirma hastanesinde kadin dogum doktoruna soyleyip baktirabilirsiniz.. ben hic bir ucret odemedim sonuclar yaklaşık bir ayda cikiyor.ozellikle belirtin hem kromozom analizi istiyorum hem kan pihtilasmasi deyin.ayrica eşiniz de urolojiye gidip mutlaka kromozom analizi istediğini soylesin.2. tedaviye başlamadan mutlaka yaptırın.troidlerinize de baktığın.d vitamini de çok onemlii.cok basit sebepler kolay çözülecek sebepler hamile kalmanıza engel oluyor olabilir.ne yazıkki doktorlar biz talep etmeden bakmıyor detaylı.paraya emeğe umuda yazık
Valla onu hiç bilmiyorum canım transfer esnasında söyledi doktor 3.gün kaliteli koyuyorum diye tamam dedim bende hiç sormadım 7 8 hücreli dyorlar üçüncü günlere ama 6 hücrelilerde olabiliyor seninkisi kaç hücreli canımBen ikinciye basladim birincisini gecen yıl yaptirmistim transfer bile olamadim bu sene yeniden yaptirdim donduruldu 2.adetinle gel dedi ilk adetini vekliyorum daha canim seninki 3.gun kac hucreliydi
tup bebek uzmanı kendi hemen tup beğenisine girişiyor bunları çoğu kez soylemiyor gereksiz buluyor.size tavsiyem normal bir kadın doğum hastanesine gidip herhangi bir kadın dogumcudan kromozom testini isteyin .devlet hastanesinde troid testinizi yaptirin.esiniz zaman kaybetmeden urolojiye gitsin kromozom analizi istedi esimin doktoru desin. kan verecek sadece.saglik ocağında da d vitamini b12 baktırın.tum bunlari toparlayıp tup bebek merkezine öyle gidin.ozel hastanelerde bu testler çok çok uçuk maliyetlerde.Çok teşekkür ederim çok önemli bilgiler vermişsiniz bunları kendi doktoruma gittiğimde söyleyip yaptırayım dimi canım adet olduğumda gidicem sebepsiz infertilite diyorlar bunları yaptırayım Allahım inşAllah bu sefer olur![]()