merhaba arkadaşlar ben tekrar tüp bebek yaptırmak istiyorum kısaca ben size anlatayım belki benim gibi olan arkadaşlar vardır ben aralık ayında tüp bebek yaptırdım transferden 2gün önce su toplamaya başladı vucudum önce ne oluyor şaşkınlık hani şişiyorum dedim ama büyültmedim kendimce sonra transfer günü 3 tane yumurta konuldu herkez gidiyor beni çıkarmıyorlar kan değerlerim çok yüksek çıkmış beni o gün hastanede alakoydular ben su toplamaya başladım ağrılar keza neyse sonuç 1 hafata hastanede yattım ağrı kesicile ciğer filmleri yani o kadar kötü olunabilir mi bilmiyorum doktor eşime hayati risk var demiş ailem per perişan felç olabilir falan filan 17 litre su topladım çok kötüydü sonra hastaneden çıkacağım doktor umutlanma sen dedi neyse 11 gün dayanamayıp tahlil sonuç pozitif sevincik delisi olduk eşimle şişlik tamamen gitmeye başladı her şey yolunda neyse oldu bebek 8 haftalık kalbi erkenden attı hiç problemsiz bulantılar hariç ilk kanamam 8 haftalıkken oldu neyseki kısa sürdü sonra herşey yolunda bu defada idrar yanması çıktı 10 haftalıkken gittim 0.5 referans ağırlığı olan olmuş 143 doktor afalladı kaldı sempatiksalakcinni neyse ilaç verdiler 12 haftalıkken bi gün gece bir kanama aniden 4 saatin içinde bebeğimi kaybettim o zaten gitti ama şimdi size bi sorum olacak şimdi ben terar tüp bebek yaptırsam şişme olasılığım ne kadar yüksek ben gibi şişen rakadaşlar var mı çok merak ediyorum yazarsanız çok sevinirim anne olmak isteği ne yapayım yardım edin korkuyormuyum bilmiyorum ama denemek istiyorum