İKİNCİ DOĞUM DAHA MI KOLAY???

meltemasel

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2014
63
4
13
34
8 AYLIK BİR KIZIM VAR VE DÜN PLANDA OLMADAN HAMİLE OLDUĞUMU ÖĞRENDİM AMA BEN HENÜZ DOĞUM SANCISINI VE MUAYENESİNİ UNUTMADIM ÇOK KORKUYORM ARADA ÇOK AZ BİR ZAMAN OLDUGU İÇİN KOLAY OLUR DİYORLAR AMA PEK İNANMIYOM AÇIKCASI HEP ÖYLE DER ÇEVRE KORKUTMAMAK İÇİN BEN İLK DOGUMDA LAVMAN DA YAŞAMADIM ACITIYORMU DAHA MI KOLAY OLUR, BİRDE KIZIM EMİYOR ONU BIRAKTIRMAK İÇİN BİBERONA MI ALISTIRSAM DAHA RAHAT NASIL ALIŞIR ? ÇOOKK KORKUYORUM :(((

kimseee yokmuuu 1 tane cocugu var herkesın herhadee

Canim hemen hemen ayni durumdayiz 6 aylik bir kizim var ve iki bucuk aylikda gebeyim.netten baya bi arastirdim ikinci dogumda acilmalar daha kisa surede oldugu icin cok sanci cekmeyecehiz mesela ben ilk kizimda cok siddetli sancilarim sabah yedi bucukta baslamisti 5 cmdi ozaman oglen 12 ye kaar anca 8 cm olmustu ama ikinci dogumlarda daha kisa oluyormus sanci suresi buda iyi bise ben hic korkmuyorum nedense :)

Benim kizim kucuk oldugu icin hemen alisti biberona memeyi unuttu minigim :( sizinkide kolay alacaktir henuz akli ermiyor cunku biberona baslayin bence ek gidalarda aliyorlarzaten yine sizinki 8 ay emmis benim kizim sadece 4 ay emebildi :(

sizinki daha küçükmüş yaa, sizin yine 5 cm benim 1 cm di gittiğimde şimdi biraz daha azalıyor doğum korkum ama bu sefer de kızıma biberonu alıstırmada zorluk yasıyorum emmiyor ısırıyor nedense şu sıralar da emmeye çok düşkün süt gitmeden alışsa iyi olucaktı ta ne yapıca bilmiyorum sizin doğum olunca hayırlısıyla yazarsınız kolaymı diye :)

sizinki daha küçükmüş yaa, sizin yine 5 cm benim 1 cm di gittiğimde şimdi biraz daha azalıyor doğum korkum ama bu sefer de kızıma biberonu alıstırmada zorluk yasıyorum emmiyor ısırıyor nedense şu sıralar da emmeye çok düşkün süt gitmeden alışsa iyi olucaktı ta ne yapıca bilmiyorum sizin doğum olunca hayırlısıyla yazarsınız kolaymı diye :)
Iki bebisten firsat bulursam yazarim tabi canim :) biberon almiyorsa kasikla verin ama biberona alissa sizin icin kolay olurdu benimki daha kucuk oldugu icin hemen alismisti :)

bugun kahverengı bı akıntım geldı doktor progestan dıye ılac verdı sızede olmusmuydu

Yok canim iki gebeligimdede olmadi hic oyle neden olmus dr bise demedimi ?

aradım hemen olur öyle dedı ılac kullan dedı dınlenmeye calısıcam su 3 ay boyunca kızımdan fırsat buldukca korkuyorum ama Allahın ıznıyle bısey olmaz ınş

Annem ilk doğumdan sonrakilerin ve oğlan bebeklerin daha kolay doğduğunu anlatırdı.Ben bilmiyürüm ama.(Saçmalama sen daha bekarsın bile demeyin nolur:-))

Benim bi arkadaşım var kizi 14 aylıkken kaldı canım ama yine 4 aya yakin emzirdi bi doktoruna danışsan çokta küçük daha

Ins canim gecmis olsun ewet boyle durumlarda dinlenmek onemli

Annem ilk doğumdan sonrakilerin ve oğlan bebeklerin daha kolay doğduğunu anlatırdı.Ben bilmiyürüm ama.(Saçmalama sen daha bekarsın bile demeyin nolur:-))
yok canım nıye diyim öyle bişey herkes daha kolay diyor inş bakalım

mrb benimde 2.30 yasinda oglum var ikinci istiyrm ama korkuyrm. biyandan diyrm gercekten ikinci kolay mi acaba. bende cok suni sanci cektim piskolojim bozuldu ilkte. yada tek yetr diyrm. allah hayirlisini versin ama gonlum bi tanede kizim olsn istiyor. ama nasil yencem ya bukorkuyu

Emzirmeyi birakmayabilirsin tandem yapan bir çok anne var drunla gorusmelisin bu konuyu

Back
X