ikinci doğum ..

mintak88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2017
61
45
38
37
kızlar merhaba ben 33 haftalık hamileyim ikinci doğumum olacak inşallah ilk doğumun üzerinden 11 yıl geçti ve zor bir doğumdu ikinci doğum kolay olur diyorlar ama aradan geçen bu kadar süreden sonra yinede kolay olur mu bilgisi olan aynı durumu yaşamış olan arkadaşlar varsa cevaplarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler

Yaaa allah kolaylık versin. Belki tecrübe ettiğiniz için evet kolay olabilir. Ben sezeryan olmuştum 11 ay once ve yine gebelik ihtimalim var bununla beraber tabi ilkinde olmayan korku.

Amin teşekkürler üzerinden o kadar zaman geçince ilki kadar olmasada yinede endişelerim var tabiki çünkü belirttiğim gibi zor bir doğumdu burda çok kolay doğum yaptım diyen bir sürü kişinin hikayesini okudum yakın çevremde de var böyle insanlar ama sanki o kolay doğum benden çok uzakmış gibi düşünüyorum

Hiç korkma Rabbim attığı düğümü çözer elbet ...
Bak bana , 25 yaşındayım ve üçüncü bebeğimi bekliyorum şuan 30. Haftamdayım...
Bendeki deli cesaretimi bilmiyorum ama sürekli telkin ettim kendimi hep kolay olacak başaracağım diye çok şülür öylede oldu...
İlkinde 1 saat , ikincisinde suni sancı ile 45 dk Allah kısmet ederse bu sefer yarım saatte kavuşmayı hedefliyorum :):):) diğer ikisi normaldi umarım buda öyle olur... Rabbim hepimizi bir avazda sağ salim kavuştursun yavrularımıza , vaktizamanında

Amin ne kadar güzel Allah herkese kolay doğumlar nasip etsin inşallah benim zor doğumdan bebeğimin başında şişlik oluşmuştu dokuz saat kadar sancı çekmiştim ama yaşım çok küçüktü o zaman şimdi daha bilinçliyim umarım bu defa bende sizin gibi kolaylıkla atlatırım teşekkür ederim bu olumlu güzel cevabınız için

Abimle benim aramda 2 sene var abim 4.500 kilo doğmuş ama nasıl doğmak. 3 günde doğuramamış annem vakumla kafasından çekmişler. 3 gün ağrı acı çektim diyor bende tam tersi fırlama gibi çıkmışım kaydiraktan kayar gibi

2. Kolay olur herkesin amaher dogumda kendine ozgudur
Epidural yap kurtul

Bakalım o an ki sürece göre olabilir şu an için bir müdahale olmadan doğum yapmak istiyorum ama dayanlmz bir hal alırsa o zaman isterim doktorumdan henüz kendisiyle konuşmadk dogum konusunu gerçi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…