Böyle emrivaki konu başlıklarını hiç sevmiyorum ya.Ben 37 haftalik hamileyim. Ilk dogumum 38+5te normal oldu. Cok zor gecti sayilmaz 6 dikisim vardi hic yatmadim 4 5 gunede tamamen iyilesmistim. Simdi herseyin o dogum surecinin farkinda oldugum icin baya stres yapiyorum bebegimde etkileniyo kilo almasi durdu. Ikinci dogumlariniz nasil ilerledi benim ilki suyum gelmisti oyle gittim hastaneye bunda suyum gelmezde sadece ağrı olurda ben anlamam diye cok stres yapiyorum ilk dogumum 38+5te olunca 1 yada 1bucuk haftam kaldi gozuyle bakiyorum cantam hazir ama ben stresten napicami hic bilmiyorum. Lutfen konum tasinmasin diger sayfalarda cok fazla yorum gelmedigini gordum
Konu basligi icin haklisiniz ama inanin o dusunceyle yazmamistimBöyle emrivaki konu başlıklarını hiç sevmiyorum ya.
Stres yapmayın, son hazırlıklarla ve çocuğunuzla ilgilenin. Doğum başlayınca mutlaka anlarsınız. Hayırlı doğumlar.
Bende zaten tersleme olarak yazmamıştımKonu basligi icin haklisiniz ama inanin o dusunceyle yazmamistimtesekkur ederim
Amin sağolun. Stres yapmamaya calisiyorum cevremdekilerde hep ikinciler daha kolay oluyo diye telkinde bulunuyor ama istemeden yapiyorumBen sezeryan oldum ikisinde de , ilk dogumum korkunctu ama ikincisi muhtesemdi
Stres olmayin bebege yazik , saglikla alin kucaginiza
Amiin insallah cok sagolunAllah yardımcınız olsun,bi nefeste kurtulun inş demeye geldim
Suan karin agrim var orta siddette gerci aci esigim yuksek dugunu dusunuyorum beni geriyor bu agri :) insallah benmde kolay olur bakalm stres yaptgma değmezDaha kolay oluyor 2.ler bence de
1. Gibiydi bende 2.nin geliş şekli.
İlkte 6dikiş maşallah çok güzel daha stres yapacak bir şeyin yok senin.
Keşke yapabilsem de yazsam
Amin insallah bakalm :)İkinci daha kolay oluyor, Allah yardımcın olsun...
Ilkinin uzerinden 4 yil gecti unutmusum gercekten sanki ilk dogum olcak gibi dahada fazla heycan var. Bu arada benm kizm 2700dogmstu buda zayif gelicek gibi duruyo siz 4 kiloyu normal yaptysaniz bende beceririm heralde ikinciyi :)İlki normal kilodaydı 24 saat sancıyla zor bir doğum oldu. İkincide maşallah 4 kiloya yakın olduğu için o da bağır çağır zor bir doğum oldu. Sizinki daha kolay olur umarım olmasada 15 20 yıl geçince unutuluyor zaten ya
Amin sagolun:) valla bilmiyorum suan karin agrim var dogum belirtisimi ne agrisi anlayamiyorum ama insallah komay atlatirim :)Ilk dogumum korkunctu hatirladikca icim sizlar ama ikinci dogumum o kadar kolay oldu ki. Bol bol yürüdüm hep hareketliydim ondan mi bilmiyorum ama hastaneye vardiktan 4 saat sonra dogdu :) Allah yardimciniz olsun insallah sizinde ikinci dogumunuz kolay olur. Kafaniza takip stres yapmayin.
Amin sagolun:) valla bilmiyorum suan karin agrim var dogum belirtisimi ne agrisi anlayamiyorum ama insallah komay atlatirim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?