- 2 Aralık 2015
- 2
- 0
- 1
- 44
- Konu Sahibi eski kitap
-
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...taplar-uygun-fiyatlarda-takas-yapilir.602442/merhaba,
ikinci el kitap alıyorum. ayrıca plak da alıyorum. kitaplarınızı elden çıkartmak isterseniz sakın ola ki atmayınız...
lütfen benimle iletişime geçin.
merhaba,yeni kitaplar var mı?ne tür kitaplar alıyorsunuz bende karışık türden kitaplar mevcut anne çocuk da dahil..
Ne tur kitaplar alıyorsunuz bende eski yeni varmerhaba,
ikinci el kitap alıyorum. ayrıca plak da alıyorum. kitaplarınızı elden çıkartmak isterseniz sakın ola ki atmayınız...
yeni derken anlayamadım kitapları satmadım hala elimdemerhaba,yeni kitaplar var mı?
merhaba elimde sıfır kitaplarım varmerhaba,
burdan konu açarsanız,ben ilgileniyorum.ilgimi çeken kitaplar olursa.merhaba elimdeki kitapları satıyorum tertemizler iletişime geçebiliriz
1) Turgut Özakman - Şu Çılgın Türklerburdan konu açarsanız,ben ilgileniyorum.ilgimi çeken kitaplar olursa.
numaralarıyla seçim yapabilirsiniz beğendiğiniz olursaburdan konu açarsanız,ben ilgileniyorum.ilgimi çeken kitaplar olursa.
Hala kitap aliyormusunuz?merhaba,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?