- 16 Ocak 2020
- 164
- 73
- 28
- Konu Sahibi Mericeyncim
-
GardropsHangi uygulama?
Hangi uygulama?
Satıcıyı uygulamaya şikayet edinhanımlar ikncı el eşya satılan bir uygulama uzerinden ayakkabı aldım.satici sayfasına iki adet fotoğraf koymuş özel mesaj bölümünden iletişime geçtim
Urun orijinal mi diye sordum evet dedi.urunun orijinal olduğunu gösteren ic etiket resmini istedim yolladı.ayaginda yaşadığı bir sakatlıktan dolayi bir daha giyemeyeceğini o yuzden uyguna sattığını beyan etti.bugun kargo geldi ne göreyim sahte urun.verdigim para cok bisey değil ama üzüldüm.hakkimi aramak istiyorum tuketici hakem heytine başvursam sonuc alabilir miyim?ayrıca uygulamayı mi direk saticiyi mi şikayet etmeliyim?
Burada daha öncede bu uygulamayla alakalı bir çanta sorunu vardı.Sanırım iade de olmuyordu.Geçmiş olsun.Umarım bir daha böyle bir şey yaşamazsınız.Gardrops
Uygulama da bu tip durumları bildirebileceginiz bir işlem yok mu?hanımlar ikncı el eşya satılan bir uygulama uzerinden ayakkabı aldım.satici sayfasına iki adet fotoğraf koymuş özel mesaj bölümünden iletişime geçtim
Urun orijinal mi diye sordum evet dedi.urunun orijinal olduğunu gösteren ic etiket resmini istedim yolladı.ayaginda yaşadığı bir sakatlıktan dolayi bir daha giyemeyeceğini o yuzden uyguna sattığını beyan etti.bugun kargo geldi ne göreyim sahte urun.verdigim para cok bisey değil ama üzüldüm.hakkimi aramak istiyorum tuketici hakem heytine başvursam sonuc alabilir miyim?ayrıca uygulamayı mi direk saticiyi mi şikayet etmeliyim?
Gardrops muş.Uygulama da bu tip durumları bildirebileceginiz bir işlem yok mu?
Hangi uygulama bu merak ettim neden isim vermediniz. Neticede güvenli değilse bizlerde kullanmayız . Ben de bazı uygulamalat kullanıyorum ama hiç sorun yaşamadım
Ben de şaşkınım mesajlarımızı var kabul ediyor urun orijinal diye.konuyu ilettim gardrops ekibine ancak iade hakkım satici rıza gösterirse oluyormus.Nasıl ya? Uygulamanın sahte ürün ise iade hakkınızı kabul etmesi gerekir. Reddederken ne açıklama yaptılar?
Aynen iletisime gectim ama satici rıza gösterirse iade kabul ediyorlarmış saka gibiGardropsta ürün orijinal değilse iade hakkınız var. Satıcıyla olan konuşmalarınızın ekran görüntüsünü falan atın iletişime geçin.
Normalde satıcı rıza gösterirse ama ürün sahte ise kabul edilmesi lazım.. iade talebi oluştururken bildirdiniz mi sahte olduğunu?Ben de şaşkınım mesajlarımızı var kabul ediyor urun orijinal diye.konuyu ilettim gardrops ekibine ancak iade hakkım satici rıza gösterirse oluyormus.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?