Bir de hem eski eşini sevmediğini söylüyorsun hem de onun gibi heyecan duymazsa diye korkuyorsun... Çelişkili bir duygu hali...
cnm bunlar bence problem bile olmamalı senın ıcın, farzetki bir sevgılısı oldu ayrıldı, ki sevgilin net bir biçimde anlatmıs basından gecenleri.. herkesin basına gelebilir.. sen sormussun ıkıncı es sendromu falan ama adam ztn bır evlılık yasamamıskı sartlar olaylar belkı kadın onu zorlamıs bu evlılıge.. cok asık oldugu bır kadın yada ne bıleyım hala eskı es rahatsız eder ozmn durum degısır tabi.. bence sıkıca sarıl mustakbel kocana ona askını hıssettır..
hem atalarımızın bır sozu var : '' seytan bile adamın ıkıncı karısı olsam dermiş''
yani heryonden sanslısınmutluluguna bak tatlım gerısı bos sımdıden cok mutluluklar dılerım sana guzelim
Ayni senin gibi dusundum desem...
Sanırım erkekler bunu yapıyor. Keske konu sahibi arkadas sevdiği adamin ilk esini dinleyebilse.
Ama yine de hayırlısı olsun diyorum ben. Umarim mutlu olursunuz. Aile konusunu bence o kadar buyutme. Onlar once karsi cikar ama sonra bi bakmissin ailenin en sevilen damadi olmus:)
Yok kimseye alınmadım tabii ki yorumları da okuyorum yazanlar için teşekkür ederim. Ben dün daha derinlemesine konuştum kendisiyle. Zaten sürekli dalgın oluşumdan anladı bir derdim olduğunu. Anlatmak istemedim ama ısrar edince döktüm içimdekileri. Söylediklerinizi de söyledim ikna etmek için ya da kötülemek için söylemiyorsun değil mi de dedim.
Neden ikna edeyim kötüleyeyim anlatıyorum olduğu gibi ikimiz de birbirimiz için büyük hataydık. Heyecanlı olmak ne demek hayatımın en kötü en zorlama günleriydi. Tek mutsuz olan da ben değilim bence ikimiz de birbirimize göre hataydık. Bir gün olsun alyans takmadım, alyansımız bile olmadı sen ne mutluluğu ne heyecanı diyorsun. Herkesle evlendiğim kadınla bile tek başıma mücadele ediyordum ailemle onun ailesiyle bana neden bunları hatırlatıyorsun anlattırıyorsun ki sürekli biz mutluyuz. Sen heyecanın ne demek olduğunu bilmiyorsun ben sana sarıldığımda, öptüğümde kalbimin nasıl attığını biliyorsun işte heyecan o demek. Seninle evlenirken mi heyecanlanmayacağım dedi.
Sanırım birbirleri için zorlama olmuşlar biraz. Yani ikisi de mutsuzmuş.
sanki beni anlatıyormuşsun gibi geldi bana. Ailem karşı çıkmadı. annem sadece biraz üzüldü. ben hatta yurtdışından geldim buraya düşün yani.
Sevgilin sana açıkca bazı şeyleri itiraf etmiş olabilir. Fakat suçu eski eşine hiç atmamış. Bu çok dikkatimi çekti. genellikle erkekler kendinde hiç suç bulmazlar ve herşeyi eski eşlerine atarlar. o şöyleydi böyledi gibi.
Hiç değilse güzel açıklama yapmış, tabi nekadar doğru bilemem.
Önemli olan şudur, kendine şunu söyle: Hiç değilse, kızlarla gezip kullanarak atmamış. Hiç değilse evlenmiş ve ne yaptıysa ondan sonra yapmış. nikahsız yapmış olsaydı bu pislikleri?? Sana söylermiydi?? Hiç değilse yarı yolda bırakmak istemedim falan demiş işte.
Bu evlilik sendromunu üstünden at gitsin. Yaşanmış bitmiş. Açık açık söylüyor mecbur kaldığını. Yoksa hiç bir insan sevmediği bir insanla birarada kalmaz inan bana. Demekki sevmediği bir kadınla nikahsız beraberlik yaşamış. uçkuruğuna yenik düşmüş. hatasından ders çıkarmıştır. Heleki eski eşi tasminatla onu süründürmediyse...
Bak arkadaşım, benimki de bu şekil birşeyler yaşamış. Ben eski eşine takılı kalmadım. bazen benimle yaşadığını onunlada acaba yaşamışmıdır diyorum. elbetteki yaşamıştır. önemli olan o şuan eski eşiyle birliktemi değilmi??? aşkından da ölse, onu kazanmaya çalışır. neyse. sen hiç bir erkek için aileni üzme. yarin birgün sendende ayrılabilir. o yüzden ailenin rizasını istersin. Bekle, zaman herşeyin ilacı. acele etmeye gerek yok. eğer sevgilin acele ediyorsa, bunun altında birşeyler aramalısın.
Bence hiiiç sıkma canını. evlendikten sonra başka şeyler çıkıyor ortaya. o yüzden çocuk için hiiiç acele etme.
iyice tart onu. bakarsın duruma göre. benimki de dedi, ben daha önce kimseyi sevmemişim diye. Herşeyi sende gördüm ettim falan filan. bunlar ozaman kulağa hoş geliyordu, şimdi ise çok saçma geliyor. o zamanlar yaşanmışlıklar da güzeldir, fakat kötü bittiği için, iyi hatırlayamıyor insan. benimkide diyordu, sevmiyordum onu, sırf yaşım geldi evleneyim diye ozamanki çıktığım kız arkadaşımla evlendim demişti. laf olsun torba dolsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?