kocanı bırakma derim sakın vazgeçme yuvandan onlaar senden önce mi ayrıldılar?
arkadaşlar benim dururmumda olan ne kadar insan var merak ettim. benim ilk ama eşimin ikinci evliliği birde oğlu var ilk evliliğinden ilk eşiyle görücü usulü evlenmişler 1,5 sene sürmüş. oğlu doğduktan 5 ay sonra ayrılmışlar. çocuk şuan 4,5 yaşında oğlu. eski eşi bizi ayırmak için olmadık şeyler yaptı en son buna çocuğu alet edince eşim almayalım dedi aylardır biz bu şekilde devam ederken dün eski eşi oğlunuda alıp eşimin işyerine gitmiş ve eşim şimdi çocuğumu tekrar haftada birgün alacağım diyor. ve bizim işkence yeniden başlayacak bu kadın rahat durmaz biliyorum ben sanırım bu kadın bizim sonumuz olacak. şuan hamilelik şüphem var daha çnce çocuk için yalvarırken gece sabaha kadar inşallah hamile değilimdir diye dua ettim. sanırım artık ayrılığa adım adım ilerliyoruz((
canım moralini bozmak istemem ama bir iki ay önce çalıştığım iş yerinde böyle bir şeye tanık oldum
adam evlenmiş boşanmış bir çocuğu var,çocuk annede kalıyordu
adam aradan bir sene gibi bir zaman sonra tekrar evlendi
evlendiği karısı da hanım hanımcık çok cici bir kızdı
fakat ilk eşi ne yaptı ne etti altından girdi üstünden çıktı aldı adamı
hemde daha boşanmayı bile beklemeden başka bir şehire gittiler
kız evin kirasıyla borçlarıyla baş başa kaldı
o yüzden çok dikkat etmen gerekiyor,böyle kadınlar ortaya başka bir kadın çıkınca
gözleri dönüyor resmen
Allah yardımcın olsun
canım benim kendimi övmüyorum ama şu detayı belirteyim istiyorum ilk eşi ilkokul mezunu ve köyden gelmiş bir kadın(yanlış anlaşılmasın küçümsemiyorum onu durmu anlatıyorum) ben metropol bir şehirde doğmuş büyümüş çalışan (öğretmen) bir bayanım o çok modern olmayan bakımsız bir bayan ben tabi işimde gereği daha modern ve hep bakımlıyımdır. o kadınla kendimi asla ve asla kıyaslayamam. benim sıkıntım eşimin onu tercih etmesi değil o kadının bana yaptıkları bıktırdı beni düşmüyor yakamdan(((
tam olarak sana neler yaptığını yazmamışsın kadının ama, bu kadar bıktığına göre epey bişi var. bence sen eşinide eski karısınıda bu konuda uyar. eğer sana birebir yaptıkları varsa, o kadını şikayet etmekle tehdit et. kimsenin kimsenin huzurunu bozmaya hakkı yok neticede.
sizim probleminiz nedir ?
gitmeyin cocugu evden almaya rıca edın bırı sokak basına getırsın sız neden yuz goz oluyorsunuzkı eskı esle yada esınız nıye msuade edıyor
bi kadın gözü döndüğü zaman gerçekten çok tehlikeli olabiliyor!!
insanı en çok incitende iftiralar yalanlar olması hakarete uğraması
yazını okurken kendimi senin yerine koydum, kendine güveni olan mantıklı ve olgun bi insansın.Umarım hataya düşüp pes etmezsin, sana yapılanlara rağmen ordaysan demek ki eşini seviyorsun ve ayrılık mutsuz edecek seni tam tersi de diğer kadını sevindirecek amacına ulaşmış olacak..
biliyorum söylemesi kolay gibi ama yine de nacizhane fikrim asla vazgeçme eşinden sabrından ve tutumundan ödün verip o kadının seviyesine inme.. İnşallah senin de hayırlısıyla bi evladın olursa herşey iyi olabilir..
Allah yardımcın olsun..
arkadaşlar benim dururmumda olan ne kadar insan var merak ettim. benim ilk ama eşimin ikinci evliliği birde oğlu var ilk evliliğinden ilk eşiyle görücü usulü evlenmişler 1,5 sene sürmüş. oğlu doğduktan 5 ay sonra ayrılmışlar. çocuk şuan 4,5 yaşında oğlu. eski eşi bizi ayırmak için olmadık şeyler yaptı en son buna çocuğu alet edince eşim almayalım dedi aylardır biz bu şekilde devam ederken dün eski eşi oğlunuda alıp eşimin işyerine gitmiş ve eşim şimdi çocuğumu tekrar haftada birgün alacağım diyor. ve bizim işkence yeniden başlayacak bu kadın rahat durmaz biliyorum ben sanırım bu kadın bizim sonumuz olacak. şuan hamilelik şüphem var daha çnce çocuk için yalvarırken gece sabaha kadar inşallah hamile değilimdir diye dua ettim. sanırım artık ayrılığa adım adım ilerliyoruz((
canım merhaba öncelikle.eşin seni çok seviyor anladığım kadarıyla,sen de seviyorsun.aranızdaki problem cahil bir kadın ama ortada bir çocuk olduğu için çok da küçümseyemiyorsun bu problemi.ve sizi sürekli rahatsız etmesinden çekiniyorsun.değil mi? bence sen de söylemişsin sen okumuş,akıllı bir kadınsın her şeyinle cevabını veriyorsun zaten.onun amacı seni yıldırmak şeytan misali sadece vesvese verebilir ama emin ol hiçbirşey yapacak ne kapasitesi nede gücü var senin yanında.yani sen bu problemi önemsedikçe büyür,ama önemsemezsen kaybolur gider.seni etkileyemediğini gördükçe o hırsından çıldırır.düşünsene ne zevkli:)) açıkçası böyle bir problemden dolayı değil ayrılmak aranız dahi bozulsa karşıdan bakan biri olarak ben çok üzülürüm.fikrimi söylemek istedim:))
bence her turlu onu mecbur edebılırsınız
bende cocugumla yasıyorum
acıckası semte gelıyor evın cok uzagına aracı bır kısı ıle gıdılıyor
bız karsılasmıyoruz bıle
esınızın bunu sızın ıcın saglaması gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?