rica ederim canım.evet insan kendi sorununa çözüm bulamayabiliyor çünkü işin içine duygular giriyor.mesela ben olsam çok kıskanırdım.benim eşimde nişan atmış benden önce onu bile kıskandım bi müddet.seni çok iyi anlıyorum bi kere sevdiğin insan senden önce bi başkasıyla evli kalmış ve çocuk var.ve kadın fettan bişey aranıza giriyo.aslında filmlerdeki gibi:)mesela kendin böyle bir senaryo izleseydin bence kendi rolüne derdin ki;yapma,yıkma yuvanı,değmez bak birbirinizi seviyosunuz.cezasını bulacak o kadın.dışardan bakınca kolay hakkaten:)tabiiki zor bir süreç,problemleri çözmek herşeyden önce sabır,azim,kararlılık ister.baştan zorlanacağını kabul etmen lazım senin.ve problemini tanımla önce.bu kadın ne kadar ileriye gidebilir ki?zaten kıyaslamıyosun bile kendini onunla.ve eşinin ona ilgisi asla yok sadece çocuğunu düşünüyo ve o da kendince haklı.sonrasında çözüm için yollar denemelisin.çünkü denediğin ilk yol seni sonuca götürmeyebilir.benim naçizane fikrim de bu konuda;önce bu kadında seni rahatsız eden durum ne?kendinde onu sorgula.sonra o düşüncenin üzerine git.beynini programla,mesela bu kadın benim canımı asla sıkamaz,onun bana ve eşime hiçbir etkisi olamaz,ben onu önemsemedikçe karşımda tükenecek vs. tabi tam olarak neyin canını sıktığını bilmiyorum ben örnek verdim sadece.bunları ve daha fazlasını bildiğini biliyorum,öğretmensin zaten:) bunları uygulamanın zor olduğunu da biliyorum ama bişey daha paylaşayım;benim gözlemlediğim kadarıyla her evlilikte bir imtihan oluyor.mesela benim arkadaşım eşiyle iletişim kuramıyor,bir diğerinin ailesi aralarını bozuyor.mesela benim eşim de panik atak hastası.aslında herkes kendine göre dertleriyle boğuşuyor bence,ve mutlaka bir bedel ödüyor.evet bence pazarları sende gitmelisin dimdik,kadınla muhatap olmadan çocuğu almalısın.kolay gelsin canım çok uzun yazmışım ben...