Ikinci evliligim de bitti..

Kulitta, okudun mu benim son durumlari? ne diyorsun?
Canııım konunun akışından haberim yoktu bildirdiğin için çok sağol.
Bıraktığım yerden tüm yorumları heyecanla okuyorken son görüşmenizle ilgili aktardıkların kanımı dondurdu.
Yok artık bir insan bu kadar çark edemez Bellacım. Umut beslemeye devam etmen için söylemiyorum ama
işin içinde hiç bilmediğin şeyler olduğunu düşünüyorum.
Ayrılık kararı almış bir insan konuşmaktan kaçmak yerine paylaşılan zamanlar hatırına konuşma zemini hazırlar.
Senden değil de gerçekleri öğrenmenden kaçıyor gibi. Seni uzakta tutarak halletmesi gereken sorunlar da olabilir.
Nedenlerin olsa da kırıcı sözler sarfetmekle hata ettiğini kabul ederek telafi yollarını zorladın.
Gidişine zemin hazırlamak için kasıtlı olarak seni öfke patlamasına çekmiş olabilir mi?
Bence de; :KK22:
Böyle Ayrılık Olmaz
Kim derdi ki seninle bir gün ayrılacağız
Geçip giden yılları ardından bakacağız kim
Derdi ki bitanem gün gelip bıkacağız
Ben ve yenik yüreğim yalnız mı kalacağız

Böyle ayrılık olmaz böyle yalnız kalınmaz
Hani verdiğin sözler hani ellerin nerde
Hani huzur bulduğum deniz gözlerin nerde
Hani sen hep benimdin şimdi nerdesin Nerde

Böyle ayrılık olmaz
Böyle yalnız kalınmaz
Hani verdiğin sözler

Hani ellerin nerde
Hani sen hep benimdin şimdi nerdesin nerde

Canııım konunun akışından haberim yoktu bildirdiğin için çok sağol.
Bıraktığım yerden tüm yorumları heyecanla okuyorken son görüşmenizle ilgili aktardıkların kanımı dondurdu.
Yok artık bir insan bu kadar çark edemez Bellacım. Umut beslemeye devam etmen için söylemiyorum ama
işin içinde hiç bilmediğin şeyler olduğunu düşünüyorum.
Ayrılık kararı almış bir insan konuşmaktan kaçmak yerine paylaşılan zamanlar hatırına konuşma zemini hazırlar.
Senden değil de gerçekleri öğrenmenden kaçıyor gibi. Seni uzakta tutarak halletmesi gereken sorunlar da olabilir.
Nedenlerin olsa da kırıcı sözler sarfetmekle hata ettiğini kabul ederek telafi yollarını zorladın.
Gidişine zemin hazırlamak için kasıtlı olarak seni öfke patlamasına çekmiş olabilir mi?
Bence de; :KK22:
Böyle Ayrılık Olmaz
Kim derdi ki seninle bir gün ayrılacağız
Geçip giden yılları ardından bakacağız kim
Derdi ki bitanem gün gelip bıkacağız
Ben ve yenik yüreğim yalnız mı kalacağız

Böyle ayrılık olmaz böyle yalnız kalınmaz
Hani verdiğin sözler hani ellerin nerde
Hani sen hep benimdin şimdi nerdesin Nerde

Böyle ayrılık olmaz
Böyle yalnız kalınmaz
Hani verdiğin sözler

Hani ellerin nerde
Hani sen hep benimdin şimdi nerdesin nerde

Kulitta, ama sen beni surekli aglatiyorsun:) bilmiyorum artik ben neyin ne oldugunu, gercekten cokmus durumdayim..beni gorunce belki gelir sarilir derken zaten yasadiklarim inanilmazdi..ben dusunmek bile istemiyorum, cok canim yaniyor dusununce cunku..bu kadarina hic gerek yoktu, benim de kanim dondu..donse de istemem artik, tek istedigim uzulmesi, yaptiklarinin gereksizligini gormesi ama sanirim bir sure sonra bunu da istemeyecegim, olaylar oyle tuhaf bir hal aldi ki, sanki buyulenmis gibi adam..ben sigarasindan almak icin uzandigimda ona yaklastim biraz, oyle bir irkilisi vardi ki, hic normal degildi..neye ne anlam yukleyecegimi bilemedigim icin biraktim gitti anlamlandirma calismalarini, cok yoruldum cunku..sonuc olarak beni cok fena halde istemiyor..istememenin de bir adabi vardir, bunda o bile yok..

Bilmediğin dolaplar dönmüyorsa, kendisi bile yaptıklarına anlam veremiyor olabilir.
Onu bu şekilde davranmaya sevk eden İlahi Güçtür ve belki seni koruyordur.
Zihninde öne çıkmak için yarışan tüm soruların yanıtı onda ve anlaşılıyor ki
bu yanıtları vermeye hazır değil.
Okumadıysan S*ktir Et - John C Parkin kitabı için doğru zamanda olabilirsin.

Bilmediğin dolaplar dönmüyorsa, kendisi bile yaptıklarına anlam veremiyor olabilir.
Onu bu şekilde davranmaya sevk eden İlahi Güçtür ve belki seni koruyordur.
Zihninde öne çıkmak için yarışan tüm soruların yanıtı onda ve anlaşılıyor ki
bu yanıtları vermeye hazır değil.
Okumadıysan S*ktir Et - John C Parkin kitabı için doğru zamanda olabilirsin.

okudum da yine de s.ktir edemedim, ne olacak ki simdi:)) ben elimden geleni yaptim Kulitta, herseyi yaptim..bundan sonra onume bakacagim..Allah isterse yine gelir bana, ne diyeyim ki..ben de anlam veremiyorum bu kadarina..sadece yaptiklarina uzulsun, pisman olsun istedim ama zamanla onu da istemeyecegim galiba, bunlar hep acidan oluyor..beni gorunce kosar sarilir dedim, adam buz gibi 'hayirdir' dedi ya..ne yapayim ki ben daha, gercekten komik

okudum da yine de s.ktir edemedim, ne olacak ki simdi:)) ben elimden geleni yaptim Kulitta, herseyi yaptim..bundan sonra onume bakacagim..Allah isterse yine gelir bana, ne diyeyim ki..ben de anlam veremiyorum bu kadarina..sadece yaptiklarina uzulsun, pisman olsun istedim ama zamanla onu da istemeyecegim galiba, bunlar hep acidan oluyor..beni gorunce kosar sarilir dedim, adam buz gibi 'hayirdir' dedi ya..ne yapayim ki ben daha, gercekten komik
Evet canım yapılabilecek herşeyi yaptın.
Yani bize göre yapılması gerekenleri, doğru olanları yaptın.
Ama o ne yapmanı isterdi, onun doğrusu neydi bilemiyoruz.
Herkesin doğrusu, beklentisi farklı ya, aynı dili konuşmak da bir işe yaramıyor.
Daha ötesini idrak etmekten yoksunuz maalesef.
Şimdi acını yaşayarak önüne bakma zamanı.
Bir süre sonra hatıraların canını yakmaz olacak.
Allah gönlünden geçenleri hayırlısıyla nasip etsin.

Evet canım yapılabilecek herşeyi yaptın.
Yani bize göre yapılması gerekenleri, doğru olanları yaptın.
Ama o ne yapmanı isterdi, onun doğrusu neydi bilemiyoruz.
Herkesin doğrusu, beklentisi farklı ya, aynı dili konuşmak da bir işe yaramıyor.
Daha ötesini idrak etmekten yoksunuz maalesef.
Şimdi acını yaşayarak önüne bakma zamanı.
Bir süre sonra hatıraların canını yakmaz olacak.
Allah gönlünden geçenleri hayırlısıyla nasip etsin.

Evet, artik onume bakacagim zaten, acimi yasadim, bitti,yeter, ben bile sikIldim bu halimden, bugunden itibaren kendime soz veriyorum, iyi olacagim ve olanlari, onu hic dusunmeyecegim..cok tesekkur ederim Kulitta..

çok abartı gelmedi mi size de kızlr

valla bana bile abarti geliyor su anda, cok uzuldum cunku ve buraya yazdim herseyi..insan ailesine cok belli edemiyor duygularini, guclu durmak zorundayim uzulmesinler diye..O yuzden de herseyi buraya yazdim, size abarti gelmis olabilir ama hic yalan yoktu icinde..Bugunden sonra yok zaten, toparlaniyorum artik, bitti..Dusunmeyecegim. Yeter.

Back
X