Ikinci evliligim de bitti..

Olaylar netlestikten sonra daha iyi olacaksiniz su an arada kalmak daha çok yipratiyor sizi .. İnşallah en kisa zamanda hayirlisi neyse o karari alir adimlarinizi atar ve rahatlarsiniz.

Olaylar netlestikten sonra daha iyi olacaksiniz su an arada kalmak daha çok yipratiyor sizi .. İnşallah en kisa zamanda hayirlisi neyse o karari alir adimlarinizi atar ve rahatlarsiniz.

Cok tesekkurler, kesinlikle cok yipratici belirsizlik..arada kalmis gibiyim ne buraya konsantre olabiliyorum, ne oraya gidebiliyorum..

Arkadaslar,

Ben yarin ya da cuma gitmeyi planliyorum, buna karar verdigimden beri cok daha kotu oldum..Hem gidip herseyimi toplamak ve bu konuyu kapatmak, evraklari imzalatmak istiyorum, hem de gidip onu gorecegim, bana bes karis suratla bakacak, iyice sinirim bozulacak..ne yapacagimi sasirdim, gerginlikten deliricem..vaz mi gecmeli, biraz daha mi beklemeliyim?

Merhaba
Bu konunun sonunu anlatmak istedim; oraya gittim..en yakin arkadasimla, kapi acikti, annesi ordaydi annesi disari cikti a iste biz tam markete gidiyoduk, yarin da Zaten suraya gidiyoruz gibi aptal aptal konustu, sonra o Adam cikti, hayirdir ne isiniz var burda dedi, Ben biseyler geveledim, onlar bizi iceri buyur etmek yerine kapilarini kitleyip markete gittiler..siz biyerde oturun 1 saate gelirim dedi, domuz gibiydi,2 saat gecti gelmedi.. Ben de gidip evin kapisini caldim, acti, hayirdir dedi..tuvaleti kullanabilirmiyim dedim, iceri sokmayacak cunku farkindayim, iyi hadi gec dedi.. Sonra da esyalarim orda toplayabilirsin dedi, gidip yanina oturdum, yuzunde igrenc bir ifadeyle karsiya otur lutfen dedi..bende bana Neden bu kadar kaba davraniyosun ne gerek var Ben yalvarmaya gelmedim, Boyle hayatim yarim gibi hissediyorum, konsantre olamiyorum yeni hayat kurmaya esyami alicam sadece AMA bu kadar dusmanliga gerek Yok dedim. Ben iyi davraniyorum seni de iyi hatirliycam dedi, Ben seni hic iyi hatirlamiycam, benim sinirlerimi yipratip yardima ihtiyacim varken de arkani donup gittin hayatimda gordugum en merhametsiz insansin dedim..sonra fazla konusmadik, esyalarimi aldim, kagitlari imzalamadi cunku o donuyormus ve dondugunde Zaten halledicekmis Ben burdan dava acamazmisim, neyse..dine de bosanmayi yapmadi, unuttu sanirim..boylelikle bitti..otelde kaldik birgece arkadasimla, bugun de donuyoruz..Ben hayatimda boyle muamele gormedim, bu kadar asagilanmadim..resmen adam domuz gibiydi..bitti, bu da Boyle bitti iste

Merhaba
Bu konunun sonunu anlatmak istedim; oraya gittim..en yakin arkadasimla, kapi acikti, annesi ordaydi annesi disari cikti a iste biz tam markete gidiyoduk, yarin da Zaten suraya gidiyoruz gibi aptal aptal konustu, sonra o Adam cikti, hayirdir ne isiniz var burda dedi, Ben biseyler geveledim, onlar bizi iceri buyur etmek yerine kapilarini kitleyip markete gittiler..siz biyerde oturun 1 saate gelirim dedi, domuz gibiydi,2 saat gecti gelmedi.. Ben de gidip evin kapisini caldim, acti, hayirdir dedi..tuvaleti kullanabilirmiyim dedim, iceri sokmayacak cunku farkindayim, iyi hadi gec dedi.. Sonra da esyalarim orda toplayabilirsin dedi, gidip yanina oturdum, yuzunde igrenc bir ifadeyle karsiya otur lutfen dedi..bende bana Neden bu kadar kaba davraniyosun ne gerek var Ben yalvarmaya gelmedim, Boyle hayatim yarim gibi hissediyorum, konsantre olamiyorum yeni hayat kurmaya esyami alicam sadece AMA bu kadar dusmanliga gerek Yok dedim. Ben iyi davraniyorum seni de iyi hatirliycam dedi, Ben seni hic iyi hatirlamiycam, benim sinirlerimi yipratip yardima ihtiyacim varken de arkani donup gittin hayatimda gordugum en merhametsiz insansin dedim..sonra fazla konusmadik, esyalarimi aldim, kagitlari imzalamadi cunku o donuyormus ve dondugunde Zaten halledicekmis Ben burdan dava acamazmisim, neyse..dine de bosanmayi yapmadi, unuttu sanirim..boylelikle bitti..otelde kaldik birgece arkadasimla, bugun de donuyoruz..Ben hayatimda boyle muamele gormedim, bu kadar asagilanmadim..resmen adam domuz gibiydi..bitti, bu da Boyle bitti iste

hayatım sen bu adamın peşinde olduğunu fazla hissettidin ona bi tarafları kalktı ama bana sorarsan iyi olmuş sonunda defolup gitmiş sen de kurtuldun böyle oturan boğa küm babasından oh
daha iyileri nasip olsun sana

hayatım sen bu adamın peşinde olduğunu fazla hissettidin ona bi tarafları kalktı ama bana sorarsan iyi olmuş sonunda defolup gitmiş sen de kurtuldun böyle oturan boğa küm babasından oh
daha iyileri nasip olsun sana
Tesekkurler just, kaldi team da bi taraflarini, kaldirmasam da Zaten gozlerinden anladim bittigini daha gordugum anda..icim gitti AMA aglamadim, yalvarmadim delikanli gibi esyami topladim geldim..tek istedigim uzulmesi, artik asla olmaz AMA icinde pisman olsun uzulsun istiyorum

Kendini bu kadar yıpratmana gerek var mı bella? Baksana içeri bile almamış bu nedir yani?

Tesekkurler just, kaldi team da bi taraflarini, kaldirmasam da Zaten gozlerinden anladim bittigini daha gordugum anda..icim gitti AMA aglamadim, yalvarmadim delikanli gibi esyami topladim geldim..tek istedigim uzulmesi, artik asla olmaz AMA icinde pisman olsun uzulsun istiyorum

boşver üzülürse yalvarırsa sen dirayetini kaybedersin
mutlu olsun ki sen daha çok nefret et
kinini unutma
sen adamın ayağına gittin kaç kez beyfendi lütfetmedi bile senle barışmaya
bırak üzülmeyi peşinde koşmayı

ben de hadi eyvallah güle güle dedim kız kuduruyor benimki :KK45:
oh olsun tepiceksin bunları böyle :110:

boşver üzülürse yalvarırsa sen dirayetini kaybedersin
mutlu olsun ki sen daha çok nefret et
kinini unutma
sen adamın ayağına gittin kaç kez beyfendi lütfetmedi bile senle barışmaya
bırak üzülmeyi peşinde koşmayı

ben de hadi eyvallah güle güle dedim kız kuduruyor benimki :KK45:
oh olsun tepiceksin bunları böyle :110:
Ah be Just, vallahi cok kirildim..ne yalvarmasi yuzume bile bakmadi, bir ara acikli acikli baktigini yakaladim AMA asiri sertti, Kendini korumak icin sanirim..uzgunum AMA gececegini Biliyorum..senin icin de herseyin hayirlisi olur insallah, Boyle seyler cok yipratiyor

evliydi. kelimesinden sonrasını okumadım bile. Özrü kabahatınden büyük...

Merhaba

Gerek Yok tabii Ponyo, AMA bu kadar vefasizliga, bu kadar insanlik disi davranisa gerek yoktu ki, Ben ona uzuluyorum, bunu gerektirecek birsey yasamadik ki biz, insan gibi ayrilabilirdik
ah canım ya gördüğün muameleye üzüldüm.
adama bak eve bile sokmuyor.
neyin kinini güdüyormuş böyle paşa torunu beyefendi.
ne olursa olsun kapısına kadar gitmişsin insan gibi konuşmak adına.
ağlamamakla ve yalvarmamakla da iyi yapmışsın.
büyük hata olurdu. düşürme artık kendini.
senin bundan sonraki tek düşüneceğin şey bu evliliği yurtdışında sonlandırmak olmalı.

Sagol Umut,

Ben de cok uzuldum olanlara, bu kadar aci vermesine gerek yoktu.Dedigin gibi yapacagim zaten..evraklari imzalamadi onlar olmaz Ben hallederim dedi..dini bosanmayi da henuz yapmadi, unuttu sanirim..

En kisa zamanda iyilesmeyi umuyorum, cok sagol destegin icin

ah canım ya gördüğün muameleye üzüldüm.
adama bak eve bile sokmuyor.
neyin kinini güdüyormuş böyle paşa torunu beyefendi.
ne olursa olsun kapısına kadar gitmişsin insan gibi konuşmak adına.
ağlamamakla ve yalvarmamakla da iyi yapmışsın.
büyük hata olurdu. düşürme artık kendini.
senin bundan sonraki tek düşüneceğin şey bu evliliği yurtdışında sonlandırmak olmalı.[/QUOT

Sagol Umut,

Ben de cok uzuldum olanlara, bu kadar aci vermesine gerek yoktu.Dedigin gibi yapacagim zaten..evraklari imzalamadi onlar olmaz Ben hallederim dedi..dini bosanmayi da henuz yapmadi, unuttu sanirim..

En kisa zamanda iyilesmeyi umuyorum, cok sagol destegin icin
canım darılma ama aranızda gerçekten güçlü bir bağ olsaydı bu adam sana gönülden bağlı ve sevgi dolu olsaydı böyle haince davranmazdı.kırmak istemiyorum ama sen bu adamı hala seviyorum dönsün derken onun sana layık gördüğü muameleye bak.
senden ayrılmayı kafasına koyduğu için ilk fırsatta pırrr kaçtı,dönmemen için de kapıları kapatıyor sıkı sıkı.
densiz.böyle değmeyecek adamlar sizler gibi naif duygusal kadınları hırpalıyor ya çok sinirleniyorum .
ben senin yorumlarından biraz böyle duygusal ve hassas bir insan olduğunu ,tamamen hislerinle hareket ettiğinin ve bazen de insanlara çok güvendiğini hissettim ama yanılıyor da olabilirim.
sakın arayı soğutma her türlü işlemi hızlıca başlatması için baskı yap.

canım darılma ama aranızda gerçekten güçlü bir bağ olsaydı bu adam sana gönülden bağlı ve sevgi dolu olsaydı böyle haince davranmazdı.kırmak istemiyorum ama sen bu adamı hala seviyorum dönsün derken onun sana layık gördüğü muameleye bak.
senden ayrılmayı kafasına koyduğu için ilk fırsatta pırrr kaçtı,dönmemen için de kapıları kapatıyor sıkı sıkı.
densiz.böyle değmeyecek adamlar sizler gibi naif duygusal kadınları hırpalıyor ya çok sinirleniyorum .
ben senin yorumlarından biraz böyle duygusal ve hassas bir insan olduğunu ,tamamen hislerinle hareket ettiğinin ve bazen de insanlara çok güvendiğini hissettim ama yanılıyor da olabilirim.
sakın arayı soğutma her türlü işlemi hızlıca başlatması için baskı yap.

Evet Umut,tamamen Dogru hissetmissin..cok guvendim, inandim, sevdim ve hata ettim..asiri kirginim, onun Geri donusu Yok, olsa bile benim istemeyecegimi bilir zaten. Naïf oldugum kadar gucluyum de, o yalvarmaya gittigimi sandi AMA Ben esyami toplayip cikinca neye ugradigini sasirdi, en azindan gururumu kurtardim, onunla avunuyorum..

Evet Umut,tamamen Dogru hissetmissin..cok guvendim, inandim, sevdim ve hata ettim..asiri kirginim, onun Geri donusu Yok, olsa bile benim istemeyecegimi bilir zaten. Naïf oldugum kadar gucluyum de, o yalvarmaya gittigimi sandi AMA Ben esyami toplayip cikinca neye ugradigini sasirdi, en azindan gururumu kurtardim, onunla avunuyorum..
olan olmuş artık. sinirin geçecektir zamanla.
bundan sonra hayatına aldığın insanlara karşı daha sağlamcı ol.
ilk eşini de anlatmıştın ya biraz.
yazık etmişsin kendine açıkçası. hiç olmayacak adamlar.
bu eşini de bu haliyle yani tr de de evli olduğu halde kabul etmen de hataymış
ama artık geleceğe bakacaksın geçmişe sünger çekeceksin.

olan olmuş artık. sinirin geçecektir zamanla.
bundan sonra hayatına aldığın insanlara karşı daha sağlamcı ol.
ilk eşini de anlatmıştın ya biraz.
yazık etmişsin kendine açıkçası. hiç olmayacak adamlar.
bu eşini de bu haliyle yani tr de de evli olduğu halde kabul etmen de hataymış
ama artık geleceğe bakacaksın geçmişe sünger çekeceksin.

Umut, soylediklerinde cok haklisin, zamanla hazmedecegim olanlari ve yaralarim kapanacak. Bundan sonra evlenmeyi dusunmuyorum, tek dusundugum hayatimi, isini gucumu duzene sokmak..olanlari artik dusunup anlamlandirmaya, Neden bu hakaretlere ugramak zorunda kaldigimi anlamaya calismiyorum..
Seni tanimiyorum AMA bana cok destek oldun, cok tesekkur ederim sana..insallah coook mutlu olursun, bebegini saglikla kucagina alir, huzurla buyutursun, tesekkur ederim tekrar..

Onun sinirinin geçmesi, senin acılarının dinmesi için yeterli süre geçmiş değil henüz.
Aşk, acısıyla kendini ortaya koyan bir duygu. Dilerim aşkın da aşk acısı çekiyordur.
crying.gif

Kulitta, okudun mu benim son durumlari? ne diyorsun?

kurtulmak ıstıyorsa o parayı vermek zorunda.
ne şamın şekeri ne arapın yuzu mısalı.
sende sana anlatılan kadarını bılıyorsun işte.
Mahkemenin üzerinden 3 yıl geçince otomatikman boşanıyor nasılsa.
Hak etmediğini düşündüğü bir miktarı niye ödesin ki?
Ödeyebilmesi için Ekonomik durumunun da uygun olması gerekir değil mi?

Back
X