- En iyi cevaplar
- 1
- Emoji Skoru
- 246.488
- Puanlar
- 898
- Konu Sahibi BellaGasca
Ben de ayni seye takildigim icin saldirgan olmaya basladim zaten ve hersey sacma sapan bir hale gelmeye basladi..Mahkemeye basvursa tek celsede bosanir elbette ama iste hala basvurmadi. Tamam, saglik sorunlari oldu, araya bambaska seyler girdi ve o da biran once bunu yapmak istiyordu, inaniyorum ama kaldiramadim...Insanlarin bu kadar saldirmasi bir yana, 'Allah kocalarimizi sizin gibilerden uzak tutsun' diyen bile oldu ki butun gece sinirimden uyuyamadigim halde cevap yazmadim hatuna..ayiptir ya..Bu adamin eski karisindan sonra ve benden once 9 yillik bir beraberligi bile var..kadin o kadar mazide kalmis yani..kadinin istedigi paralari adam verememis o zamanlar ve kacmis gitmis, ben mi oldum simdi kadinin ac gozlulugunun suclusu..benden en az 10 yil once bitmis bir iliskiyi sahiplendi burda insanlar..'o kadina bunu yasatmaya ne hakkin var' bile dediler ki artik ben soyleyecek soz bulamiyorum..en iyisi kapatip gitmek :)
Hata yaptim evet, ama ben de bu ulkede degildim, yasadigim ulkede gayet mutluydum, hicbir sikintim yoktu..buraya gelince ben de sapittim..hatta diyorum ki haksizmisim bile, keske 'kocisime' ben de yapissaymisim..bu ne ya
Valla ya mutlu yasadiginiz ulkeye geri gidip 3 maymunu oynayacaksiniz, herifin ortaya cikan yuzunu unutacaksiniz; ya da burda en bastan baslayacaksiniz. Bosverin, size boyle yazanlar aldatilsa kocalarina toz kondurmaz, kocislerinden baska herkesi suclarlar ya. Sonra da konu acarlar, kocam baska kadinlara bakt, bilmem kime goz suzdu ben ne yapayim diye.........neyse.