- Emoji Skoru
- 6.265
- Puanlar
- 248
- Konu Sahibi BellaGasca
yıpratma artık kendini.değmeyecek insanlar için hele hiç.eşin senin üzülüp yıprandığını tahmin etmiyor mu.seven adam böyle yapmaz be canım.neyse uzatmak ta istemiyorum daha fazla.Sanirim haklisin, biran once bosanma davasi acmam lazim..bu aksam konusucam arkadaslarimla ne yapmam gerekiyor diye..Benim icin dondugunu soyluyor, oyle konustuk ve oyle karar verdik cunku..beni oraya aldiramadigi icin kendi geldi, isi iyiydi aslinda ama cok calismaktan sagligi bozulmustu son zamanlarda, yani calisacak durumda degildi pek. Yoksa gelecegini ben de sanmiyorum. Belki mecbur kaldi, sagligi bozuldugu icin o da. Benim de etkim vardir mutlaka, o kadar haksizlik etmek istemem ama tek sebep asla ben degildim bana gore. Eski esiyle barisacagini sanmam, kadindan yillardir nefret ediyor cunku. Ama hicbirseyden emin olamiyorum artik onunla ilgili. Cok da umursamamaya calisiyorum..
Ilk tartisma degildi, daha once de yasadik biz bunu..ben sinirlendim ve cok agir konustum, bunu birkac kez yaptim ve kaldiramadigini soyluyor, kendini o kadar ezdiremezmis..Gercekten cok yipratti beni, insan gibi bitirseydi bu kadar yipranmazdim.
her şerde bir hayır var.böyle bak artık.geçmişe sünger çekeceksin ve geleceğine odaklanacaksın.
inş.kısa sürede boşanır yoluna devam edersin...