- Konu Sahibi BellaGasca
sen şimdi bana mi kafasiz demek istedin? sen once yazdigimi bir oku da anlamaya calis bence...ya da dur daha acik yazayim da net olsun...2 cocuk dogurtmus kadina ama sevmiyormus hayat tarzlari bambaskaymiss ayrilmis,9senelik iliskisini harcamis, sana mi kiyamayacak anlaminda idi? ama dogru dedin buyuk bir sabirla olgunluk gostermeye calistim ama beceremedim sana karsi...kelimelerimi ozenle secmeye calistim ama hata ettim...adam seni hakli gorse idi olaylari farkli yasamak zorunda kalacakti bu da isine gelmez kendisinin?sen hic karisindan dinledin mi olaylari? hayir? adamda cip mi takili? hayir? simdi o kadin gelse de anlatsa acaba neler derdi? kimse kusura bakmasin ama o adam o kadinla ne olursa olsun evli...evli bir adamla iliski kuran da sizsiniz...adam istese bal gibi karisini da bosardi...ama bosamamis suresini bilmiyorum amma velakin belli bir sure adamin evden uzak kaldigini ispatlamak bile yeter bunun icin ki adam yurt dışında yaşıyormus ..yani o istememis esinden bosanmayi...acaba simcik bosayacak miydi dersin yoksa erkeklik gururunu sebeb gosterip oyaliyor mu yine yoksa amaci bitirmek mi? ..herkes halinden memnun anlasilan...simcik bu durumda siz akillisiniz galiba sanirsam..keske cocuklari ile tanistirabilecek ortam ve cesareti gosterebilseydi? o zaman anlar miydin acaba? ya da tanistiniz mi? neyse ya ben bu konuda cok bile hoşgörülü davranmaya calistim...benim bu ortamda kalmam iyi olmayacak artik...
Oben ne yaptin sen? Ben orda asla sana bisey soylemedim. Yanlis anladiysan ozur dilerim sinirim cok zouk oldugundan imlaya cok dikkat edemiyorum, kafa lazim, olgunluk lazim derken ben esime soyledim. Yani ben nelere katlandim ama o beni birakti, benim hazmettigim seylerin buyuklugunu anlamak icin kafa lazim, olgunluk lazim demek istedim. Kusura bakma, kelimelerini ozenle sectiginin farkindayim beni kirmamak icin ve aslinda icinden daha kotu kelimeler gecirip kirilmamam icin yazmadiginin da farkindayim. Bunun icin de tesekkur ederim.