İkinci evliliğiniz ve yine aldatildiniz busefer birde çocuk var...

Anneannem “yarın başka bişey olur elalem seni unutur onu konuşur, boşver” derdi. Narsist biriyle anneliğiniz, kadınlığınız, namusunuz, karakteriniz, öz değeriniz, öz saygınız oturuşunuz kalkışınız herşey problem olacak.Değer mi? Bence değmez!

Iyiki kendinize zaman ayirmissinz ikinciye evlenirken. Umarım bir ömür mutlu olursunuz 🤲❤️
Maddi konuda işim var çok şükür sadece şuan kızım 1 buçuk yaşında olduğu için henüz başlamadım. Benim için tek zor olan bir evin içinde kızımla yalnız yaşamak olucak. Tabiki ailem var yakında gergin gidebilirim ama sonuçta eve geldimizde yalnızız umarım buna çabuk alışırım. Teşekkür ederim yorumunuz için
Gün dediğiniz kararıp kalmaz .Dert denilen şey sonsuz olsa hepimiz ölümü dilerdik.Madem ekonomik olarak bağlı değilsiniz elde var bir.Birde evladınız var siz onun rol modeli olacaksınız elde var iki.Sagliginiz yerinde gözünüz görüyor ise etti elde üç birde kendini kapıp koyvermeyecek bir kadinsaniz etti elde dört.Silkelenin Fransızların dediği gibi hayat bisiklete binmeye benzer bazen tumsekte bisiklet zorlanır ama tüm tümsekler aşilir.Yeterki pedala basın.Manzara değişir yol değişir güzelleşir.Daha iyi günlere varmanız dileğiyle yazıyorum.Kendinize güvenin buda geçer

Merhaba herkese,
Benim durumumda siz olsanız ne yapardınız. Şuan kendimi çok çaresiz hissediyorum.
İlk evliliğimde çok gencim aldatıldım ve aile desteğiyle hemen boşandım. Zor atlattım tam 12 sene üstüne tekrar birine güvenip sevip evlenmeye karar verdim.
Busefer narsist bir kişiyle evlendigimi öğrendim, o sırada hamileydim kolay ayrılamadım. Sevgisizlikten sürekli azarlanmaktan ağlayarak geçti 2 senem.
Şuan kızımız 1 buçuk yaşında, bunca işkenceye birde aldatma eklendi üstüne.
Şuan ayrıldık çok zor bir süreçti, hergun mesajlar geliyor ve yine beni manipule etmeye çalışıyor. Bidaha şans ver sevgini göstereyim diye. Aldattığını inkar ediyor yeminlerle hersey ortada olduğu halde.
Boşanmaktan başka bircare göremiyorum. Ama ikinci kez bunu yaşamak üstelik şuan birde çocukla çok zoruma gidiyor. Toplumda ikinci kez ayrıldı diyecekler. Annem üzgün tabiki hepsi arkamda.

Benimle aynı kaderi yaşayan varmı?
İkinci kez evlenip tekrar ayrıldınız mı?

Sizin yaşınızda insanlar on tane sevgili değiştiriyor.
Yalnızca belediyeye imza atmış olmanız üzerinden tantana çıkaran insanları duymayın görmeyin, dar dairenize almayın, onlarınkinin mislince saygı da göstermeyin onlara, yok olup giderler.
İnsanların dedikodularını üzerinize etiket edinmek de, kendi doğrunuzla barışık olmak da sizin seçiminiz.
Evet maalesef bazı yobaz normlar var kültürde, ama hayatınız bir pisliğin mezesi olmayacağınız kadar değerli.
En fazla birileri dedikodunuzu eder.
Etsinler, kimsenin iki lafından çekindiğim için hayatımla kumar oynamam

Merhaba herkese,
Benim durumumda siz olsanız ne yapardınız. Şuan kendimi çok çaresiz hissediyorum.
İlk evliliğimde çok gencim aldatıldım ve aile desteğiyle hemen boşandım. Zor atlattım tam 12 sene üstüne tekrar birine güvenip sevip evlenmeye karar verdim.
Busefer narsist bir kişiyle evlendigimi öğrendim, o sırada hamileydim kolay ayrılamadım. Sevgisizlikten sürekli azarlanmaktan ağlayarak geçti 2 senem.
Şuan kızımız 1 buçuk yaşında, bunca işkenceye birde aldatma eklendi üstüne.
Şuan ayrıldık çok zor bir süreçti, hergun mesajlar geliyor ve yine beni manipule etmeye çalışıyor. Bidaha şans ver sevgini göstereyim diye. Aldattığını inkar ediyor yeminlerle hersey ortada olduğu halde.
Boşanmaktan başka bircare göremiyorum. Ama ikinci kez bunu yaşamak üstelik şuan birde çocukla çok zoruma gidiyor. Toplumda ikinci kez ayrıldı diyecekler. Annem üzgün tabiki hepsi arkamda.

Benimle aynı kaderi yaşayan varmı?
İkinci kez evlenip tekrar ayrıldınız mı?
Boşan , çocuğunla yaşa, bidaha evlenmezsin

Toplum seninle o süreci atlatmadiysa konuşsun dursun. Sen ağlarken bak ya 2. Evliliği yüzü gülmedi yerine bak bundan da boşandı diyenleri sil at hayatindan. Çocuğunu Allah bağışlasın da narsist adamdan koştur koştur ne diye çocuk yaptın ? Üstelik 12 yıl yediğin darbeden sonra beklemisken ...
Toplum seninle bu süreci atlatmadiğı için konuşmaya devam edecek ama sen çocukların piskolojisi ve kendi piskolojin için kesinlikle ayrıl affetme. Kimsenin huyu suyu değişmez.

Back
X