İkinci evliliğinizi boşandıktan ne kadar süre sonra yaptınız?

Hayaltr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2010
163
57
98
İstanbul
Merhaba arkadaşlar,

Sizin fikirlerinize ihtiyacım var boşandıktan ne zaman sonra 2. evliliğinizi yaptınız?
Düğün yaptınız mı yoksa nikah mı oldu? 2.eş adayınızı nekadar süre tanıdınız.
Ve tekrar güvenip sevebildiniz mi?

Ben resmiyette 1 yıl süren bir evliliği sonlandırdım,çocuğum yok ve nisan'da evden ayrıldım eylülde resmi olarak bitti.
Hiç düşüncemde yokken ve kapılarımı tamamen kapamışken eşi vefat eden çocuğu olamayan ve bana ilk görüşte aşık olduğunu söyleyen bir adam çıktı karşıma zorla ben istemesemde hayatıma girmeye çalışıyor ve evlilik için uğraşıyor.Yaşadığım hayal kırıklıgından sonra güvenim kalmadı ama ya bu o kabus günlerimin mükafatıysa diyorum, çok dualar ettim Rabbim öyle birini çıkarsın ki geçmişte yaşadığım herşeyi unutayım dedim acaba bu kişi dualarımın kabulu mu şans vermeli miyim bilmiyorum.

Bence bir oturup konuşmakta fayda var, şans vermelisin.
Tabi hiç evlenip boşanmadım yorumumun belki önemi yok ama herkes aynı değildir.
Ben inanıyorum ki iyi, doğru insanlar hala bir yerlerde var.
Bir kere evlenip boşandın diye hayatına bir daha kimseyi almayacak değilsin.
Anlaşamamış olabilirsiniz, kötü şeyler yaşamış olabilirsin ama bu hep devam edecek değil.
Hazır olduğunu hissetmiyorsan kendine biraz daha zaman ver, öyle konuş.

kısmet nasıptır bu işler bir kez bıseyler kotu gıttı dıye hep boyle olmazkı.zaman tanıyın zaman ısteyın ve ıyıce tanıyın bırlıkte zaman gecırın sonrasındada aklınızda soru ısaretı kalmazsa evlenın.oncekı evlılıgınız hem cok kısa surmus hemde kısa surede resmı bosanmanız gerceklesmıs onu kendınıze artık dert etmeyın

hemen evlilik değil de biraz zaman isteyebilirsin bu arada da onu tanımaya çalışırsın. daha diğerinin etkisini tam olarak üzerinden atamazken hemen evlilik yapma bence. evet konuşun tanıyın belki sende seversin. tabi ki gelinlik giyebilirsin tekrardan davetiye basabilirsin gelin alma yapabilirsin. artık bunlar çok normal şeyler.

eylülden bu yana 2-3 ay geçmiş evlilik için çok erken değil mi?
Ayrıca siz neden ilk önce bu adamı kabul etmediniz ?

9 Yıllık ilişkimi 2010 yılında evlilikle sonuçlandırmıştım.. 2011 yılında boşandım (Eylül). Tam 1,5 yıl (2013mart) sonra şu anki eşimle ilişkiye başladım.. 6 ay sonra aynı eve taşındım.. Bu yıl Nisan ayında yurtdışı tatilinde evlendik.. Döndüğümüzde de 70-80 kişilik bi kutlama yaptık.. Gelinli-damatlık giymedik ama pudra rengi bi elbise çiçekli taç falan taktım, yine düğün pastası,çerçeveli nikah şekerleri falan yaptırdık. Gayet güzeldi.. Ailelerimiz de bi beklenti içine giremedi biz yurtdışında evlenince( İlk başta böyle olurmu diye tepkiler verdiler ama sonradan baktılar çok mutluyuz sustular).. Yani bence hislerin bi süresi olamaz 1 ay sonra da olur 10 yıl sonra da olur mutluluk.. Birbirinizi tanımak için şans verin derim..hemen evlilik yapmayın yine de tedbiri elden bırakmayın..

bunun süresi olur mu bilmiyorum.sen kendini ne zaman hazır hissettiğinde dogru kişi varsa karşında olmalı

Ben de bir evlilik yaptım ve boşandım. Bir sevgilim vardı yazın evlenecektik ayrıldım şimdi durum sallantıda ne olacak bilmiyorum. Ama hemen hemen aynı durumdayız şu an. ve özetle;

"Mutlu olacagından çok çok emin olmadan evlenme"

zorla ben istemesemde hayatıma girmeye çalışıyor ve evlilik için uğraşıyor = Şunu okur okumaz itildim, bir ürperme geldi. Yani bilemiyorum sapık gibi, tamam iyi biridir ama böyle uğraşmak.. Ayrıca siz hiç çocuk istemeyecek misiniz ilerideki hayatınızda? Adamın çocuğu olmuyormuş.
Ben gelinlik de giyerdim düğün de yapardım, ne olacak ki. Her evlendiğimde daha güzel bir düğün yaparım.

Yok öyle demek istemedim
hani demişsiniz ya zorla beni iknaya etmeye çalışıyor ama ben hayatıma almak istemiyorum
onun için sordum neden istemiyordunuz simdi evlilik düşünmeye başladınız
Çünki mantıklı konuşarak azda olsa beni ikna etti,tereddütlerim olduğunu söyledikçe telkinde bulundu hiç pes etmedi ne dediysem.Her olumsuzluğuma olumlu bir cvbı bir yaklaşımı var.

Adamın çocuğu olmuyor demedim ki canım,çocuğu yok dedim.
Ben istemesemde beni ikna etmeye çalışıyor dedim bu fiziksel bir yaklaşımla değil konuşarak anlatarak duygularından bahsederek ve bu yönüde acaba olurmu düşüncesi oluşturmaya başladı.

Çocuğu olamıyor diye bir şey okudum gibi hatırlıyorum yanlış okumuşum pardon Yani çok iyi tanımak lazım, taviz vermemek lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…