Merhaba arkadaşlar,
Sizin fikirlerinize ihtiyacım var boşandıktan ne zaman sonra 2. evliliğinizi yaptınız?
Düğün yaptınız mı yoksa nikah mı oldu? 2.eş adayınızı nekadar süre tanıdınız.
Ve tekrar güvenip sevebildiniz mi?
Ben resmiyette 1 yıl süren bir evliliği sonlandırdım,çocuğum yok ve nisan'da evden ayrıldım eylülde resmi olarak bitti.
Hiç düşüncemde yokken ve kapılarımı tamamen kapamışken eşi vefat eden çocuğu olamayan ve bana ilk görüşte aşık olduğunu söyleyen bir adam çıktı karşıma zorla ben istemesemde hayatıma girmeye çalışıyor ve evlilik için uğraşıyor.Yaşadığım hayal kırıklıgından sonra güvenim kalmadı ama ya bu o kabus günlerimin mükafatıysa diyorum, çok dualar ettim Rabbim öyle birini çıkarsın ki geçmişte yaşadığım herşeyi unutayım dedim acaba bu kişi dualarımın kabulu mu şans vermeli miyim bilmiyorum.
O zamanlar bu adam yoktu canım.eylülden bu yana 2-3 ay geçmiş evlilik için çok erken değil mi?
Ayrıca siz neden ilk önce bu adamı kabul etmediniz ?
O zamanlar bu adam yoktu canım.
9 Yıllık ilişkimi 2010 yılında evlilikle sonuçlandırmıştım.. 2011 yılında boşandım (Eylül). Tam 1,5 yıl (2013mart) sonra şu anki eşimle ilişkiye başladım.. 6 ay sonra aynı eve taşındım.. Bu yıl Nisan ayında yurtdışı tatilinde evlendik.. Döndüğümüzde de 70-80 kişilik bi kutlama yaptık.. Gelinli-damatlık giymedik ama pudra rengi bi elbise çiçekli taç falan taktım, yine düğün pastası,çerçeveli nikah şekerleri falan yaptırdık. Gayet güzeldi.. Ailelerimiz de bi beklenti içine giremedi biz yurtdışında evlenince( İlk başta böyle olurmu diye tepkiler verdiler ama sonradan baktılar çok mutluyuz sustular).. Yani bence hislerin bi süresi olamaz 1 ay sonra da olur 10 yıl sonra da olur mutluluk.. Birbirinizi tanımak için şans verin derim..hemen evlilik yapmayın yine de tedbiri elden bırakmayın..Merhaba arka
Sizin fikirlerinize ihtiyacım var boşandıktan ne zaman sonra 2. evliliğinizi yaptınız?
Ben resmiyette 1 yıl süren bir evliliği sonlandırdım,çocuğum yok ve nisan'da evden ayrıldım eylülde resmi olarak bitti.
Hiç düşüncemde yokken ve kapılarımı tamamen kapamışken eşi vefat eden çocuğu olamayan ve bana ilk görüşte aşık olduğunu söyleyen bir adam çıktı karşıma zorla ben istemesemde hayatıma girmeye çalışıyor ve evlilik için uğraşıyor.Yaşadığım hayal kırıklıgından sonra güvenim kalmadı ama ya bu o kabus günlerimin mükafatıysa diyorum, çok dualar ettim Rabbim öyle birini çıkarsın ki geçmişte yaşadığım herşeyi unutayım dedim acaba bu kişi dualarımın kabulu mu şans vermeli miyim bilmiyorum.
Merhaba arkadaşlar,
Çünki mantıklı konuşarak azda olsa beni ikna etti,tereddütlerim olduğunu söyledikçe telkinde bulundu hiç pes etmedi ne dediysem.Her olumsuzluğuma olumlu bir cvbı bir yaklaşımı var.Yok öyle demek istemedim
hani demişsiniz ya zorla beni iknaya etmeye çalışıyor ama ben hayatıma almak istemiyorum
onun için sordum neden istemiyordunuz simdi evlilik düşünmeye başladınız
Adamın çocuğu olmuyor demedim ki canım,çocuğu yok dedim.zorla ben istemesemde hayatıma girmeye çalışıyor ve evlilik için uğraşıyor = Şunu okur okumaz itildim, bir ürperme geldi. Yani bilemiyorum sapık gibi, tamam iyi biridir ama böyle uğraşmak.. Ayrıca siz hiç çocuk istemeyecek misiniz ilerideki hayatınızda? Adamın çocuğu olmuyormuş.
Ben gelinlik de giyerdim düğün de yapardım, ne olacak ki. Her evlendiğimde daha güzel bir düğün yaparım.
Çocuğu olamıyor diye bir şey okudum gibi hatırlıyorum yanlış okumuşum pardonAdamın çocuğu olmuyor demedim ki canım,çocuğu yok dedim.
Ben istemesemde beni ikna etmeye çalışıyor dedim bu fiziksel bir yaklaşımla değil konuşarak anlatarak duygularından bahsederek ve bu yönüde acaba olurmu düşüncesi oluşturmaya başladı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?