• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İkinci evlilik, çok mutsuzum

Adamda para olsa nolur, kendi burda cimriliğinden şikayet ediyordu. Arabalarda oturmaktan bıktım, çayların parasını bile ben ödüyorum diyordu.
Evlense ne evlenmese ne aynı evde yaşamaya başlamışlar işte.
Ya hu sokakta kalsam cami bahçesinde yatarım da yine gidip onla yaşamam. Bu kadar mı çaresiz. Bu kadar mı vazgeçilmez.
Bir sürü konu açmış konu sahibini anlamak mümkün degil

Bir sürü konu açmış konu sahibini anlamak mümkün degil
Karmaşık bir durum. Ne gibi haklı gerekçeleri var bilemeyiz. Onca konulara sayfalarca yorumlar yapılmış.
Biz burada hemcinslerimizi ve çocuklarımızı korumak adına onca dil döküyoruz.
İnsan bir nebze feyz alır ama yok nato kafa nato mermer, üzülüyorum cidden.

2 yıldır birlikteyiz, 3 aydır aynı evi paylaşıyoruz.Geçen gece yakınlaşmak istedim, bazı özel sebeplerden bir haftadır yakınlaşamamıstık .Başarısız oldu bir türlü o kıvama gelemedi erkek kişişi, yaşı 53 ben 40 .. Temizliğe hijyene dikkat eden önem veren bir kadınım.Hevesim bir kez kırılınca bir daha istemedim ertesi gün yakınlaşmak istedi ben istemedim ne zamana kadar böyle gidecek bilmiyorum.Gerekli tahliller falan da yapıldı bir sorun çıkmadı psikolojik ve yaş faktörü olabilrcegi söylendi, zaten her konuda beni eksik bırakan bir adam dı bir de bu konuda eksik kalınca yıkıldım resmen , ne yapacağımı bilemiyorum .Uzaklaştım artık
Abla kusura bakma 20 yaşında genç cahil çocuk değilsin 2 yılda her konuda seni eksik bırakan adamla evlenirken düşünseydin

Önceki konularında da şikayetçi ama halen betaber olmaya devam ediyor sarımsak yiyiyip ilişkiye bile girme cesareti varsa adamda para var etsede edemesede sorun olmuyor

E bu kadar para var bi diş fırçalama bi sakız atma bi koltuk altı spreyi sıkmaya para yok ellam. Gerçi böyle böyle zengin oluyorlar demek ki :)

Adamda para olsa nolur, kendi burda cimriliğinden şikayet ediyordu. Arabalarda oturmaktan bıktım, çayların parasını bile ben ödüyorum diyordu.
Ya hu sokakta kalsam cami bahçesinde yatarım da yine gidip onla yaşamam. Bu kadar mı çaresiz. Bu kadar mı vazgeçilmez.

Cimri adamdan nefret :) Parayı sıka sıka biriktiriyorlar işte.

Demek ki adam ‘ holluk gibi’ derken haklı 😅 Baksana bu kadar kötü olaya rağmen hala beraber adamla :)

Hakikaten yalnız öl sokakta kal daha iyi ama konu sahibine gel de anlat

Önceki konularında da şikayetçi ama halen betaber olmaya devam ediyor sarımsak yiyiyip ilişkiye bile girme cesareti varsa adamda para var etsede edemesede sorun olmuyor
Adamda para olduğu bilgisi nerde çıktı yav? Adam bir mağazada satış danışmanı ve kirada oturuyor. Konu sahibinin annesi adamı parası yok diye istemiyordu hatta. Yani konu sahibinin öyle parası için adamın yanında durma gibi bir durumu yok.

Adamda para olduğu bilgisi nerde çıktı yav? Adam bir mağazada satış danışmanı ve kirada oturuyor. Konu sahibinin annesi adamı parası yok diye istemiyordu hatta. Yani konu sahibinin öyle parası için adamın yanında durma gibi bir durumu yok.
Onlarca konu açmış hep şikayetçi ama halen beraber yaşamaya devam ediyor o yüzden tahmin o yönde

Size o kadar çok şey yazıldı çizildi hiçbirini unursamadiniz. Madem ki yazılanları dikkate almıyorsunuz bu sefer ne diyelim? Hangi ara evlendiniz o kadar sorunun içinde onu hiç anlamadım.
yazmamak gerekiyor daha fazla da insan dayanamıyor
ayrılmayacaksanız çekin durun ne diyelim

Konu sahibi çok mu çirkin arsız huysuz birisin de bu adama tutulup kaldın başkası karşına çıkmaz mı sanıyorsun

Her konuyu okumadığım halde bu konuyu çok iyi hatırladım ,inanılır gibi değil böyle bir erkek mi demeliyim adam diyemem üstelik onca yaş farkına rağmen kendisine karşıdakine saygısı olmayan bir herifle nasıl birlikte olabilirsiniz, insan her şeyden önce kendini sevmeli ,öyle bir lafın üzerine ben daha yedi cettine söver yerle bir ederdim değil birlikte olmak, lütfen kınayacağımız konular açmayın kendimizi tutamıyoruz sonra Allah muhafaza çoluk çocuğumuz var ,ayrıca konu açıp tekrar yazmıyorsunuz günlük mü burası nedir

S Suyahapsettim19 niye cevap vermiyorsun sana folloş olmuşsun diyen adamla (ben demiyorum, adam demiş) ne mantıkla devam ediyorsun açıklar mısın?

Böyle başlık açıp cevap yazmayınca hikaye yazdiginizi düşünüyorum. Niye konu açıyorsunuz o zaman?

Bu sarımsak kokan ,banyo yapmadan cinsellik yaşayan kişi mi ? Onunla mı evlendiniz?

Ya bu adam size oran buran holluk gibi olmuş diyen adamlami evlendin 🙂↔️🙂↔️

Şu size çok bol diyen adam değil mi bu? O kadar lafa, o kadar pisliğine evlenmenize ne denir bilemedim. 🧿 zekanıza bir mavi boncuk konduralım maşallah

Yani biri bana folloş dese ben bırak evlenmeyi bir daha yüzünü görmek istemem
Kızlar bunlar ne midem bulandı kuscam

bu adamla alakalı bir sürü konunuz var ve siz size söylenenleri dinlememekte hep bir ısrarcısınız ,konu açmakta da aynı şekilde açılıyor konu tartışma çıkıyor yazılanlara dahi dönmüyorsunuz bu da bir saygısızlık ben gerçek olduğunu düşünmüyorum anlattıklarınızın.
Bence sitede artık böyle bir kural da olmalı gelip konu açıp kendi konusuna hiçbir cevap yazmayan üyeler başka konu açamamalı

Back
X