İkinci evlilik.deger vermem sorunu

Eşiniz ile babanız kavga etti ve o yüzden boşandınız sanırım. Şimdide aileniz sahip çıkmıyor. Üzüldüm durumunuza.
Eski eşinize Bi rest çekin bakalım. Sanki bana da nadaka kesilsin diye barışmak istiyor gibi geldi. Ya da intikam almak istiyor. Ne demek nikah olsun sen yine başka yerde yaşa.

Onu seviyorum.onsan başkasıyla olmaz.kiz çocuğum var.omrum boyunca yalnız kalamam.ailem hayırsız.ben bu adamın bana değer vermesini istiyorum.ozunde iyi biri bence
Neden ayrılmıştınız ?

Aile ya da es illa birine ihtiyaç duymasanız ?

Eski eşle anlaşamamış ayrılmışsınız şimdi geriye dönseniz herseyin çok güzel olacağını mo sanıyorsunuz ?

Bu büyük yanılgı.

Eşiniz ile babanız kavga etti ve o yüzden boşandınız sanırım. Şimdide aileniz sahip çıkmıyor. Üzüldüm durumunuza.
Eski eşinize Bi rest çekin bakalım. Sanki bana da nadaka kesilsin diye barışmak istiyor gibi geldi. Ya da intikam almak istiyor. Ne demek nikah olsun sen yine başka yerde yaşa.
Babam ondan hoşlanmıyor.babamla direkt kavgaları olmadı.ben eşimle kavga ettim.babam bosan yoksa bu evde yaşayamadım dedi ve bosandim

Nikah olsun evi tasicam bir hafta dur ailenin yanında diyor.iyi de mayısta tayin isticek.evi taşıyacağını düşünmüyorum mantıklı degil

Neden ayrılmıştınız ?

Eski eşle anlaşamamış ayrılmışsınız şimdi geriye dönseniz herseyin çok güzel olacağını mo sanıyorsunuz ?

Bu büyük yanılgı.
Karşılıklı tartışma oldu.benim de hatam vardı.babam bosan diye diretmese bosanmayacaktim.diger kavgalardan bir farkı yoktu.dis dünyayı deneyimlerim ve olmuyor.benim koşulların için böyle.tekrar başkasını istemiyorum.kizim var.birkac kişi yakinlasmaya çalıştı bana cinsellik için.igrenc bence.dul kadına cevremdikler böyle bakiyo ve çok mutsuzum.bir adamı idare edemedim

Nikah olsun evi tasicam bir hafta dur ailenin yanında diyor.iyi de mayısta tayin isticek.evi taşıyacağını düşünmüyorum mantıklı degil
Sizde mayıstan sonra nikah yapın tayin çıkınca adam kaçmıyor ya. Maddi durumum iyi yazmışsınız. Çıkın dışarı görmeyin ailenizi.

Neden ayrılmıştınız ?

Bu büyük yanılgı.
İyi mesleğim olsa çocuğa iyi imkanlarim.olsa hiç evlenmem

Çok iyi.meslegim sağlam.ailem ve sosyal çevrem olsa bu evlilik yürüsün hiç demicem.parayla ilgili sorunum yok gibi amahayat para değil.evde çok kötü yslnizlik hissi.bunu yaşamanız lazım.Allah kimseyi benim durumuma düşürmesin.

Bu duruma siz kendi kendinizi düşürmüşsünüz. Sosyal çevre edinmek tamamen sizin elinizde olan bir durum. Meslek de öyle. Ailenize veya eski kocanıza muhtaçmışsınız gibi davranıyorsunuz. Yalnız değilsiniz kızınız var yanınızda. Olmasa bile yalnız değilsiniz. Siz habire bana sahip çıkmadılar yazıyorsunuz da kimsenin size sahip çıkmasına ihtiyacınız olmadan ayaklarınızın üzerinde durmak gibi bir seçeceğiniz olduğu neden gelmiyor aklınıza?

Sizde mayıstan sonra nikah yapın tayin çıkınca adam kaçmıyor ya. Maddi durumum iyi yazmışsınız. Çıkın dışarı görmeyin ailenizi.
Benim istediğim şey bu adamın beni sevmesi değer vermesi.iyi biri özünde.bu olursa ben mutlu olucam

Inanin
Çok iyi.meslegim sağlam.ailem ve sosyal çevrem olsa bu evlilik yürüsün hiç demicem.parayla ilgili sorunum yok gibi amahayat para değil.evde çok kötü yslnizlik hissi.bunu yaşamanız lazım.Allah kimseyi benim durumuma düşürmesin.
Inanin mis gibi yasarsiniz.Evdeki nefeste kiiziniz olur.

Bu duruma siz kendi kendinizi düşürmüşsünüz. Sosyal çevre edinmek tamamen sizin elinizde olan bir durum. Meslek de öyle. Ailenize veya eski kocanıza muhtaçmışsınız gibi davranıyorsunuz. Yalnız değilsiniz kızınız var yanınızda. Olmasa bile yalnız değilsiniz. Siz habire bana sahip çıkmadılar yazıyorsunuz da kimsenin size sahip çıkmasına ihtiyacınız olmadan ayaklarınızın üzerinde durmak gibi bir seçeceğiniz olduğu neden gelmiyor aklınıza?
İsin manevi boyutu var.ailen arkandaysa farklı oluyo.degillerse boynun bükük oluyo.ne alakası var ozguvensizlikla

Eski Eşiniz siz çok srvdiginden değil cebini düşündüğünden barışmak istiyor. Siz lütfen çalışın ve cocugunuza eşine muhtaç bir anne değil özgür ve bağımsız bir anne verin. Mutsuz bir evlilikte çocuk ne kadar mutlu olabilir lütfen yapmayın bunu. Eğer babanizin evinde mutlu değilseniz kendi evinize çıkarsınız. Siz özgür bir kadinsiniz kimseye muhtaç değilsiniz ne eski eşinize ne de babaniza

Eski Eşiniz siz çok srvdiginden değil cebini düşündüğünden barışmak istiyor. Siz lütfen çalışın ve cocugunuza eşine muhtaç bir anne değil özgür ve bağımsız bir anne verin. Mutsuz bir evlilikte çocuk ne kadar mutlu olabilir lütfen yapmayın bunu. Eğer babanizin evinde mutlu değilseniz kendi evinize çıkarsınız. Siz özgür bir kadinsiniz kimseye muhtaç değilsiniz ne eski eşinize ne de babaniza
Ben anlasilamiyorum.benim eski günlerim daha iyiydi.su anki durumdan memnun değilim.neden niçin önemli degil.ben mutluydum.eskide

Denenmişi deneme yahu yalnız da değilsin çocuğun varmış. Illa evleneceksen de geçmişte nelerde hata yaptığınız oturup konuşun ona gore hareket edin.

Başımda ne ana ne baba var.komsular dul.kadin diye evlerine almazlar.kimsem yok.eski düzenine kavusmam gerek
Müge anlı gibi cevap vereceğim.
Senin düzenin yok ki yok senin düzenin!
Allah aşkına adam nafaka ödememek için seninle barışmak istiyor.
Ölümden kaçıp sıtmaya razı olmak gibi bir şey seninki.
Çocuğum için barışacağım dediğin evlilik çocuğunun psikolojisini bozacak.
İleride büyüdüğünde bile geçmeyecek.

Denenmişi deneme yahu yalnız da değilsin çocuğun varmış. Illa evleneceksen de geçmişte nelerde hata yaptığınız oturup konuşun ona gore hareket edin.
Denenmiş deneme.sanki gelen iyi olacak.erkekler sırada bekliyorlar.ustwlik kızım var benim.pedofili w kadar arttı.insan zor guveniyo.evlwnwgim adam.kizima babalık yapabilecek.mi vs vs.

İsin manevi boyutu var.ailen arkandaysa farklı oluyo.degillerse boynun bükük oluyo.ne alakası var ozguvensizlikla

Çok alakası var. Sizin hayatla tek başınıza mücadele etmeye cesaretiniz yok. Hep birileri size sahip çıksın istiyorsunuz. Dram yaratmaya gerek yok nice insanlar aileleri olmadan neler yapıyorlar kaldı ki kızınız yanınızda.

Back
X