İkinci evlilik.deger vermem sorunu

Babaniz daha önce bosan da öyle gel yasa bizimle dememismiydi?
Eski esiniz bunu biliyormu?
Sonucta evlendikten sonra da ailenle yasa biraz demis.. niye öyle bir istegi var?

Hem madem basinizi sokacak yer ariyorsunuz tuvalet kokusunu niye bahane ediyorsunuz?
Sizinde pek gönlünüz yok veya güvenmiyorsunuz onun sizin icin birseyler yapmasini görmek istiyorsunuz sanirim?

Suan ailenizin yaninda misiniz?
Babaniz ne gibi kötülükler yapiyor?

Babaniz daha önce bosan da öyle gel yasa bizimle dememismiydi?
Eski esiniz bunu biliyormu?
Sonucta evlendikten sonra da ailenle yasa biraz demis.. niye öyle bir istegi var?

Hem madem basinizi sokacak yer ariyorsunuz tuvalet kokusunu niye bahane ediyorsunuz?
Sizinde pek gönlünüz yok veya güvenmiyorsunuz onun sizin icin birseyler yapmasini görmek istiyorsunuz sanirim?

Suan ailenizin yaninda misiniz?
Babaniz ne gibi kötülükler yapiyor?
Hakaret bagirti cagirti yapıyor.lokmalarimi sayiyo.tuvalet kokusu o kadar kötü ki bir kiracı üç ay dayanabildi ve gitti.o evde yemek yenmez.igrenc koku

Ben babana değil sana yok artık dedim. Yaşın kaç bilmiyorum ama durduk yere niye yuvanı yıktın? Eşin annesinin lafiyla seni boşasaydı? Kusura bakma sen haksızsın.
Haklıyım demiyorum.ben tartışmalardan çok yorulmuştum.o an bosanayim dedim.hic huzur yoktu dört beş ay.bi konu var.cozulebilinitdi ama boşalmayı düşünmemiştim.babAmaklima girdi.mantiklo dusunemefim

Haklıyım demiyorum.ben tartışmalardan çok yorulmuştum.o an bosanayim dedim.hic huzur yoktu dört beş ay.bi konu var.cozulebilinitdi ama boşalmayı düşünmemiştim.babAmaklima girdi.mantiklo dusunemefim
O zaman sen eski eşine güven vereceksin. Her hangi bir talepte veya beklentide bulunmayacaksın. Yapmadığı şeyler yüzünden de suçlamayacaksın. Karşı taraf haklı olmanın verdiği rahatlığı kullanıyor şu an. Nasıl olsa eli mahkum modunda. İyice ölç, biç, tart, artilari ve eksileri karsilastir. Ona göre devam edip etmemeye karar ver.

Hakaret bagirti cagirti yapıyor.lokmalarimi sayiyo.tuvalet kokusu o kadar kötü ki bir kiracı üç ay dayanabildi ve gitti.o evde yemek yenmez.igrenc koku

Bilemiyorum artik.
Esiniz istiyormus ama siz yinede mayisa kadar kendi ayaklarinizin üzerinde durmak icin plan program yapin birseyler düsünün.
Ordan oraya savrulmayin. Kendinize dayanin ve güvenin.

O zaman sen eski eşine güven vereceksin. Her hangi bir talepte veya beklentide bulunmayacaksın. Yapmadığı şeyler yüzünden de suçlamayacaksın. Karşı taraf haklı olmanın verdiği rahatlığı kullanıyor şu an. Nasıl olsa eli mahkum modunda. İyice ölç, biç, tart, artilari ve eksileri karsilastir. Ona göre devam edip etmemeye karar ver.
Tuvalet olayı farklı.orada hayvanı bağla yaşamaz.o denli.altin istemedim gelinlik vs yok hicbisi yok.o ev yapiazsa gitmem

Tuvalet olayı farklı.orada hayvanı bağla yaşamaz.o denli.altin istemedim gelinlik vs yok hicbisi yok.o ev yapiazsa gitmem
Burda bazı konu açan üyelere o kadar üzülüyorum ki alıp bagrima basasim geliyor..Size de öyle üzüldüm.Ben sizi anladım.Ama bu adamdan eş olarak çok bişey beklemeyin.İstediginiz sadece başınızı evladizla sokacağınız bir yuva ise beklentilerinizi bir kenara bırakmaniz gerektiğini bilin.Cocuk büyüdükçe bir ise girer çalışırsınız.Belki o zaman kurtarirsiniz hayatınızı.

Anladığım kadarıyla eski eşe dönmek zorunda hissediyorsunuz. Tamamen size uygun çözümü söylücem öncelikle o kilolarınızı vereceksiniz ne yiyorsanız yarısını yiyin ,bol bol su için. Sonrasında ufak ufak yürüyüşlere başlayın hem sağlığınıza kavuşun hem de güzelleşin. Belki eşinizin dikkatini bile çekersiniz. Sonrasında evlenin ama sevgi-değer beklemeyin. Sadece başınızı sokacak bi yuva olsun. İşe girin başka çocuk sakın yapmayın,market olur fabrika olur mutlaka sgksı olan bi işiniz olsun. Eşinizi ev arkadaşı gibi kullanın sadece. Yarın boşancakmış gibi kenarda her daim üç kuruşunuz olsun ki bi gün tekrar boşanırsanız böyle kimseye muhtaç olmayın.

Allah size bunları yapacak güç kuvvet versin.

Anladığım kadarıyla eski eşe dönmek zorunda hissediyorsunuz. Tamamen size uygun çözümü söylücem öncelikle o kilolarınızı vereceksiniz ne yiyorsanız yarısını yiyin ,bol bol su için. Sonrasında ufak ufak yürüyüşlere başlayın hem sağlığınıza kavuşun hem de güzelleşin. Belki eşinizin dikkatini bile çekersiniz. Sonrasında evlenin ama sevgi-değer beklemeyin. Sadece başınızı sokacak bi yuva olsun. İşe girin başka çocuk sakın yapmayın,market olur fabrika olur mutlaka sgksı olan bi işiniz olsun. Eşinizi ev arkadaşı gibi kullanın sadece. Yarın boşancakmış gibi kenarda her daim üç kuruşunuz olsun ki bi gün tekrar boşanırsanız böyle kimseye muhtaç olmayın.

Allah size bunları yapacak güç kuvvet versin.
İsim var ama yapamıyorum.cocuk varsa çok çok zor.ve çalışıyorum.evlwnmem gerek

Benim yapmam gereken babam gibi kötü birinin lafına uyup adamı boşamak değil, bu aileyi birleştirmek. Olmalıydı.babama güvendim.bize sahip çıkar dedim ve çok.kotu şeyler yaşadım.kotu insanlar da baba olabiliuor maalesef ve ailem gerçekten kotu, kötü bir aileye denk geldim.
Ya susayim dedim olmadi bosanirken koca kotuydu bosaninca biseyler yolunda gitmedi aile kotu oldu bi kac ay sonra yeni konunun basligi gozumde canlaniyor baba evini arar oldum fln diyeceksin alismak adapte olmak zor hak veriyorum ama lutfen su kafalardan cik sen boyle davrandikca adam sana zaten deger vermez once biz kendimize deger vericez.baban maddi gucum yetmez dediyse gir bi ise calis annende cocuga baksin bu hayatta ne zorluklarin ustesinden gelen kadinlar varken oyle cagresiz yazmissin ki tum yollari kendin kapatmissin zaten.

İsim var ama yapamıyorum.cocuk varsa çok çok zor.ve çalışıyorum.evlwnmem gerek

Çalışan anneyim. Çalışmak her zaman zordur,kolay olsa üstüne para vermezler zaten. Çalışmaktan başka çaremiz yok,sızlanmayı bırak. Dik dur. Kızına iyi örnek ol.

Herkesin çözümü kendine özeldir.bu durumda böyle.olmasi gerekli.biliyorum ama ben cocukluyum farkındaysan.bu durumda en azından çocuk 12 yaşına kadar daha evli kalmam lazım.bu şekilde olmuyo.evimde iyiydin, ufak sorunlarınızda kavga cikiyordu
Adam değer vermiyor? Yerine getirmediği vaadleri var? Babaniz da sahiplenmemis.kendi ayaklariniz üzerinde durmalısınız.cocuk da olsa.onun rol modeli sizsiniz.guclu ve kendine yeten olmalısınız.çalisana iş aş çok.

Onu seviyorum.onsan başkasıyla olmaz.kiz çocuğum var.omrum boyunca yalnız kalamam.ailem hayırsız.ben bu adamın bana değer vermesini istiyorum.ozunde iyi biri bence
bir kere denemişsiniz olmamış boşanmışsınız.girin bir işe çalışın ille ailenizin evine kapanmanıza gerek yok koca kadınsınız.niye ondan başkasıyla olmaz dünyada son adam o mu kaldı? adamın umrunda bile değilsiniz , bu kadın bana muhtaç bari nafaka kalksın ev işi de yapar diye bakıyor adam.adamın size zorla değer vermesini sağlayamazsınız zorla güzellik olmaz.özünde iyi biri olabilir ama siz iyi bir karı-koca değilsiniz.ailen hayırsız da adam çok mu hayırlı? hayatınızın amacı ben yalnız kalamam evlenmem lazım değil kızınızı nasıl daha iyi yetiştirmek olmalı.

O nafaka kalksın istiyor diyorsunuz (gerçi evlenirseniz o yine çocuğa bakmak zorunda, masrafı da nafakadan fazla olur) siz de ailenizden kurtulmak istiyorsunuz gibime geliyor. Eğer siz gerçekten tekrar evlenmek ve ailenizden kurtulmak istiyorsanız tuvalet meselesi de büyütülecek bir durum değil bu durumda iken, ev sahibi yaptırtmıyormuş. Siz de öyle taşının. Ama bilmiyorum yani şimdi siz ailenizden çok şikayet ettiyseniz o bir de size lütuf yapmış havalarına mı girer. Genelde ayrılmaya sebep olan sorunlar pek değişmez ve bunları tekrar yaşarsınız gibime geliyor. Onların ne olduğunu da siz biliyorsunuz tartıp biçip öyle karar verin tuvaleti değil bence bunları düşünün derim.

Okurken sinir oldum, bir mağdur edebiyatı bir drama. Size zerre kadar üzülmedim, ama kızınıza çok üzülüyorum rol modeli malesef sizsiniz ezik ve pısırık yetişecek. Birey dahi olamayacak.

Boşanırken eş kötüymüş, aile evinde aile kötü oldu, sizi sevmeyen insanla aynı yatağa girip hizmetlerini göreceksiniz. "ama kızım için her şey..." SAKIN demeyin. Siz çok bencil bir annesiniz, tembelliğin ve kolaya kaçmanın arkasına sığınmışsınız. Adam sizi sevmiyor, ve dahi iğreniyor olmalı o kadar istemiyor yine de kocam diye dert yanıyorsunuz. Pes! Çevremizde bir sürü bekar anneler var , sizin gibi eziklenmeden abartmadan hayatı omuzlayan. Çocukla çalışmak zor , çalışmak bekara da zor ama bir şeye katkıda bulunmak ve ücretiyle karşılık almak kendi ayakların üzerinde durmak var ucunda. Size ne söylesek boş ama biraz ibret alırsanız youtube'da "bekar anneler" videolarını izleyin ülkemizin güçlü kadınlarını görün.

Back
X