İkinci evlilik.deger vermem sorunu

Başımda ne ana ne baba var.komsular dul.kadin diye evlerine almazlar.kimsem yok.eski düzenine kavusmam gerek
Çok değersiz görüyorsun kendini . Bakici parasi kestir 250 avro çocuğuna kendin de çalış kira tut. Ben 2 yasa girmemiş kizimla öyle yaptim. Bi sürü yardımlar var başvur hepsine. Ben yabanci olduguma rağmen yapiyorum

4.sayfaya kadar yorumlari da okudum. Size coooook kizdim. Analdigim kadariyla esinizin sizi cok mutlu edecegini dusundugunuzden degil, size ve cocugunuza bakacak maddi imkan saglayacak (baba olmus, es olmus hic farketmez) biri istiyorsunuz. Babam sahip cikarim dedi (sana ve cocuguna bakarim) diye esinizden ayrilmissiniz. Maddi gucu bir erkekte arayan profile sahip oldugunuzu dusundum. Esinizi seviyorsaniz elbette yine bur araya gelin ama onu cuzdan olarak gordugunuzden olmasin. Ayrilirken bosuna ayrilmadiniz degil mi? Mesela o sorunlari konusup cozdunuz mu? Cok iyi dusunun
Sonucta ölumlu dunya annemiz babamiz esimiz her zaman yanimizda olacak diye bir sey yok. Siz tek kaldiginizda nasil ayaklarinizin uzerinde durursunz bir de bunu dusunun.

Denenmiş deneme.sanki gelen iyi olacak.erkekler sırada bekliyorlar.ustwlik kızım var benim.pedofili w kadar arttı.insan zor guveniyo.evlwnwgim adam.kizima babalık yapabilecek.mi vs vs.
özgüvensiz değilim demişsiniz.
Özgüvensizsiniz
Hayatınızı devam ettirmek için illa bir kocaya mı ihtiyacınız var? İlla biri size bakmak zorunda mı? Anneniz babanız ya da kocanız? Yalnızlıktan dem vurmayın,en büyük nimet evlattır. Evladınız var.
Ayrıca babanıza hak verdim. Evi terketme olayı yalama olayına dönmesin,bir ayrıl bir barış olmasın diye boşanıp gel demiş.
Sizde evliliğinizde mutlu olduğunuzu iddia ediyorsunuz ama babanızın bir lafıyla koştur koştur boşanmaya gitmişsiniz.
Demek ki eşinizi gerçekten sevmiyormuşsunuz. Eşinizde sizi sevmiyor ve değer vermiyor. Sadece nafaka muhabbeti sebebiyle evli olmak istiyor. Ve şunu asla unutmayın,biri sizi sevmiyorsa onun kalbine zorla girip kendinizi sevdiremezsiniz bir de bu eski eşiniz yani. Araya o boşanma o soğukluk girdiyse bir daha ısınamaz size. Olmaz yani,onun yerine keşke bize özgüvenli bir hanıma nasıl dönüşeceğinizi sorsaydınız .

Merhaba.aklda hep bu soru var.tamam mi devam mi.alti senelik evli, 37 yasinda, çalışan bir bayanım.auc yaşında bir kizim da var.
Görücü usulüne benzer şekilde evlendik.ikimizin de öyle flörtü olmamıştı.daha çok evlendikten sonra tanıdık birbirimizi.hos albebinili değilim.otuz yaşına kadar sevgilim.de olmamıştı.
Evlilik sonrası pismanliklarim oldu ilk etapta.kizginlik anında şiddet hakaret vs oldu evliliğin ilk üç ayında oldu.devam ettirdim.geri dönme durumum yoktu çünkü.iki kez şiddet gördüm.sonra düzeldi.ideal bir adama dönüştü.ama şiddet hakaret olaylari sevgimi alıp götürdü.evlilik devam ettiev arkadaşı gibi.sevgi paylaşım cinsellik yok.yavan hayat.kavgalar ve iki ay önce çok asabilesti.surekli kavgalar başladı.ve ben baba evine döndüm.dondum ama burada ailemle yaşayamam.hayatim şu an daha kötü.gercekten buraya geldigine pişman oldum.babam da zaten evliliğini yürüt, benim durumum belli, maddi olarak yetemem.annen de rahatsız çocuğa bakamaz dedi.olgunlikla karşılıyorum.olabilir.ev üstüne ev olmaz.
Şimdi eşim barismak istiyor.sanirim ben de.onu sevmiyorum, hatta ona güvenmiyorum.ama evimde huzurluyum.tek başıma mumkunati yok çocuğumla rezil olacağımı anladım ortalarda.sanirim bu evliliğin yürümesi gerek.sevmeden güvenmeyen evlilik yürür mu.ya da çözüm olarak ne yapmalı.arkamda ailem.olsa bosanacagim.ama yok.tek başıma naparim çocukla.oyle çok güzel de değilim tekrar evleneyim.hadi evlendim.kizimi kimselere emanet. Edemem.tvlerdr neler dönüyor.37 yaş biri için dışarda çok da parlak adaylar yok.ne yapmali
önceki konunuzda boşanacağım demişsiniz,bu konunuz boşandım evlenmek mayısı beklemem gerekiyor demişsiniz.... ocak 23 ile mayıs 31 arasında 120 gün falan var. 23 ocakta boşandınız desem en erken ekim kasım civarı 300 günlük süreniz doluyordur. Bir açıklar mısınız?
bir konunuz daha var orada da başkasından hoşlandığınızı sürekli profilini görüntülediğinizi falan yazmışsınız. Siz eşinizi hani seviyordunuz?

Anlaşmalı boşandım.sonrasinda minik kızımla ailemin yanına gittim, baba evi kötü çıktı.ailem sahip çıkmadı.
Derken eski eş görüşme talep etti.kabul ettim.sonrasinda tekrar evlenme kararını aldık.benim.istegim Mayıs'a kadar eski evime geçmekti.cunku bı evde rahat değilim.iddet müddeti mayısta doluyor.kendisi de ailemle sikintilarimi biliyor.seninle evleneceğim, ama evlenene kadar ailenle kalacaksın dedi.beni görme isteği yok, hemen gitmek istiyor.opmek dahi istemiyordu.kusura bakmayın açık yazdım.gunde dakikalarca telefonda konuşuyoruz.
Evlilik için hiç bir şartım olmadı.sadece evin tuvaletinde koku oluşmuş orayı yaptır ve ben eve yerleşeyim dedim.nikahi mayısta yapacaktık.300 gün dolması gerek çünkü.uc aydır beni oyaladı.bugun sikistirdim.ben orayı yaptiramayacagim,ev sahibi kirdirmam banyoyu diyor.evi bosve r biz yeter ki evlenelim.evlendikywn sonra evi taşırım.ne acele ediyorsun.evlendikyen sonra bir süre daha ailenle yaşarsın dedi.ses tonu yüksekti.ben bu kadar mı degersizim? amaci evlenip çocuğun nafakasinin kalkması.sadece bu.benim içinde amaç eski.iyi günlere dönmek.desler ki mi aldım.yanlislarim var.haksiz miyim.bu adamın bana değer vermesi için ne yapabilirim.baskasini istemem.sanirim şu an bana hiç değer vermiyo
Cnm sen evlilik kötüde gitse başımı sokucak bi yer olsun dersindesin.ikinizde birbirinizi kullanıcaksınız.oda sevmiyo nafakadan yırtıcak sende kızınla babanın evinden kurtulucan.bunun adı evlilik değil şartlar için katlanmak kusura bakma.kendin demişsin nafaka ödememek için çünkü biliyosun en iyi sen tanırsın onu.neden bunu yapıyosun.kadın sığınma evine git.onuda yapamıyosun.bence sen ona mecbur kaldığın için herşey daha kötü olucak.dayakta olabilir hakaret eleştiri herşey.herşeye hazırlıklı ol.kıymetin olmuycak belki kısa bi sürecsonra dayanamayıp başka bi alternatif düşünmek zorunda kalıcaksın.küçük bebeğinle ayrılmışsın işla sebeplerin vardı şimdi ne olduda birleşcen.baba evinden dahamı iyi olucak.kullancak seni evde.bu nasıl bi evlilik anlayışı allah aşkına ya.kendinizi bu kadar değersiz görmeyin.o çocuğun sağlıklı bir ortamdamıbüyüyeceğini düşünüyosun.devam et evlen ama sen kocana dayanamayıp o rahatsız olduğun baba evine bile dönemiyceksin belki.ve bunu kocan olacak adam çok iyi kullanıcak çünkü bi güvencen olmadığını daha iyi bilecek

Biz eşimle kavga ettik.babam ondan bosanirsan bu eve gelebilirsin.surekli kavga ediyorsunuz.aksi halde bu evde yaşayamadım dedi.oylece boşanma davası açıldı.benim için diğer kavgalarimizdan farkı yoktu.sonrasinda babam bana tekmeyi vurdu.sahip çıkmadı.aslinda boşanmak istememistim
Birsey sorsam senin adın merve mi

önceki konunuzda boşanacağım demişsiniz,bu konunuz boşandım evlenmek mayısı beklemem gerekiyor demişsiniz.... ocak 23 ile mayıs 31 arasında 120 gün falan var. 23 ocakta boşandınız desem en erken ekim kasım civarı 300 günlük süreniz doluyordur. Bir açıklar mısınız?
bir konunuz daha var orada da başkasından hoşlandığınızı sürekli profilini görüntülediğinizi falan yazmışsınız. Siz eşinizi hani seviyordunuz?
Bence konu sahibi evden kurtulmk için seçenekler aramış ve en kötü yine kocama döniyim olmuş.ben sevdiğine inanmıyorum sadece baba evinden kurtulmak.anlıyorum kolay değil ev ev üstüne zor rabbim sabır versin ama kocaya dönmek çözümmü. sonuçta gerekçeleri vardırki ayrılmışlar.tabiki küçük bi çocuk var hatalarını anlayıp dönerler güzel bi hareket ama kocasının değer vericeğini hiç ams hiç düşünmüyorum

Bence siz ilkbahari bekliyorum, sari manolya(yanlis hatirlamiyorsam) gibi uyelikleri olan o kisisiniz. Oglunuz vardi taninmamak icin kizim yazmis olabilirsiniz.
Esiniz ile yasadiginiz sorunlar, babanizin yanina bir turlu sigamadiginizi dusunmeniz, yazim tarziniz, kendi kendinize konusuyor gibi olmaniz, hayata karsi gucsuz durusunuz, yasiniz hepsi ayni.

Eger o kisiyseniz (ki ben rapor ettim incelenmesi icin) ugrasmayin, sizin evlilikten olmaz!

Güzel duanız için de teşekkürler.
Böyle bir kocayla aynı evde yaşamaktansa sığınma evine gitmek en güzel çıkış yolu olur.
İyi geceler
Bi ise gir calis bi akrabanin evinde kal bi sure diyeceginize siginma evinimi layik gördünüz tamamen olumsuz ve negatifsiniz hosunuza gittiğine sevindim

Gerçekleri söylemek depresiflik mi?
Benim yorumumdan size ne hanımefendi?
Gerçekleri söylemek depresif degil hanimefendi sizin yaptığınız depresiflik hemcinsine siginma evini layik goren kafa yapiniz depresif oldugunuzu ispatliyor ayrica agresifsinizde herseye itiraziniz var masallah . Fikir yok sizde ama gereksiz yorum var. Yorumlariniz gibi kişiliğinizde gereksiz oksijen israfı dedikleri sizsiniz sanirim

Bi ise gir calis bi akrabanin evinde kal bi sure diyeceginize siginma evinimi layik gördünüz tamamen olumsuz ve negatifsiniz hosunuza gittiğine sevindim
Ya hu hanımefendi sığınma evi öcü mü?
Ne sanıyorsunuz siz sığınma evini?
İnanın insan akrabanın yanında daha çok sığıntı oluyor.Kolay değil öyle akraba yanında kalmak.
Sığınma evleri kadınların yeni bir hayata başlaması için basamaktır.
Tutturmuşsunuz bir negatifsin negatifsin.
Çile çeken kadına aman başında çatı var nasılsa otur evinde desem pozitif mi olacağım?

Gerçekleri söylemek depresif degil hanimefendi sizin yaptığınız depresiflik hemcinsine siginma evini layik goren kafa yapiniz depresif oldugunuzu ispatliyor ayrica agresifsinizde herseye itiraziniz var masallah . Fikir yok sizde ama gereksiz yorum var. Yorumlariniz gibi kişiliğinizde gereksiz oksijen israfı dedikleri sizsiniz sanirim
Laflarınıza dikkat edin.
Hakaret edemezsiniz siz bana.

Back
X