Merhaba.aklda hep bu soru var.tamam mi devam mi.alti senelik evli, 37 yasinda, çalışan bir bayanım.auc yaşında bir kizim da var.
Görücü usulüne benzer şekilde evlendik.ikimizin de öyle flörtü olmamıştı.daha çok evlendikten sonra tanıdık birbirimizi.hos albebinili değilim.otuz yaşına kadar sevgilim.de olmamıştı.
Evlilik sonrası pismanliklarim oldu ilk etapta.kizginlik anında şiddet hakaret vs oldu evliliğin ilk üç ayında oldu.devam ettirdim.geri dönme durumum yoktu çünkü.iki kez şiddet gördüm.sonra düzeldi.ideal bir adama dönüştü.ama şiddet hakaret olaylari sevgimi alıp götürdü.evlilik devam ettiev arkadaşı gibi.sevgi paylaşım cinsellik yok.yavan hayat.kavgalar ve iki ay önce çok asabilesti.surekli kavgalar başladı.ve ben baba evine döndüm.dondum ama burada ailemle yaşayamam.hayatim şu an daha kötü.gercekten buraya geldigine pişman oldum.babam da zaten evliliğini yürüt, benim durumum belli, maddi olarak yetemem.annen de rahatsız çocuğa bakamaz dedi.olgunlikla karşılıyorum.olabilir.ev üstüne ev olmaz.
Şimdi eşim barismak istiyor.sanirim ben de.onu sevmiyorum, hatta ona güvenmiyorum.ama evimde huzurluyum.tek başıma mumkunati yok çocuğumla rezil olacağımı anladım ortalarda.sanirim bu evliliğin yürümesi gerek.sevmeden güvenmeyen evlilik yürür mu.ya da çözüm olarak ne yapmalı.arkamda ailem.olsa bosanacagim.ama yok.tek başıma naparim çocukla.oyle çok güzel de değilim tekrar evleneyim.hadi evlendim.kizimi kimselere emanet. Edemem.tvlerdr neler dönüyor.37 yaş biri için dışarda çok da parlak adaylar yok.ne yapmali