Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Acele etmeyin derim sakinlik her zaman iyidirkızlar aranızda ikinci evliliğini yapan var mı? boşandıktan ne kadar süre sonra evlendiniz? ikinci evliliğin artisi eksisi ne oluyor hani ilk evlilikteki sıkıntıları yasarim diye korku oluyor mu??
İlk evliliğinde yaptığın hataları ve sana yapılan hataları tecrübe ettin buna göre yol cizebilirsin.
Atıyorum ilk evliliğinde es ailesi ile mesafesiz olmuşun dur sonra geri adim atamamişindir sana ders olmuştur. Aynı bina ,alt üst ,para durumları bir ,kayınvalide evi temizleme mecburiyeti ,yeme içme bir gibi gibi şeylerı zamanında kabul edip ama etmemek gerektiğini anlamişindir tecrübe etmişindir ,bunlar baştan konuşur ona göre evlenir sin .. Burada çok açılan konulardan örnekler belki sizin evliliğinizde başka konularda tecrübeleriniz olmuştur ona göre en başta duruş sergiler ona göre yol cizersiniz.
Hazir olduģunuzda evlilik elbette düşünebilir sevmek sevilmek sizinde hakkınız . Mutsuz olursanız ayrılır 3.de evlenebilirsiniz bu ayıp birsey değil ... bahtiniz nasibiniz çok güzel olur çok mutlu olursunuz inşallah .
(Cocuk varsa çok kriter eklenir düşünülür konuşulur yol izlenir )
Benim değil ama arkadaşımın ikinci evliliği oldu o da bitti. Bunu özellikle belirmemin nedeni Allah aşkına hanımlar asla ama asla ikinci evliligimi yapıyorum elalem vs vs düşünceleriniz olmasın. Hayatınıza adam zannettiginiz insanların insanlıktan nasibini almamış olması sizin suçunuz değil. Eğer evliliklerinizin içinde bu benim ikinci evliliğim düşüncesi ile eziliyorsaniz o evlilikte biter siz gecmisinize sünger çekin çıkarmanız gereken dersi çıkarın ve asla arkanıza bakmayın. Siz kendine değer verirseniz karşınızdaki sizi değerli görür . Allah iyilerle karşılaştırsınkızlar aranızda ikinci evliliğini yapan var mı? boşandıktan ne kadar süre sonra evlendiniz? ikinci evliliğin artisi eksisi ne oluyor hani ilk evlilikteki sıkıntıları yasarim diye korku oluyor mu??
Çocuk yoksa hiç evlenmemiş sayılırsınız.çocuk yok..
sadece korku var kötü tecrübe yaşadığımdan dolayı..
Çocuk yoksa hiç evlenmemiş sayılırsınız.
İkinci evlilikte zaten çocuk çok bağlar insanı
O ayrı bir sorumluluk demek
Şu an hiç evlenmemiş kadından farklı değilsin.
Tabi artı olarak tecrübelerin var.
Bu tecrübelerden yola çıkarak seçimler yaparsan çok doğru kişiyi de bulursun.
Ama akışına bırakman gerekiyor.
Yas kaç bu arada ?
İkinci evlilik ıcın adayınız var mıteşekkür ederim haklisin aslında
31 yaşındayım zaten 1.5 yıl evli kaldim
İkinci evlilik ıcın adayınız var mı
Kendisi daha once evlenmıs mı?varoyuzden soruyorum, aslında çok iyi biri sabırlı sakin anlayışlı ama insan korkuyor iste, ilk tecrübem gerçekten çok kötüydü sürekli hakaret küfür dayak hepsi vardı, yine aynı şeyler olur mu diye cesaretim kırılıyor ister istemez..