• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ikinci evlilik hakkında

var🙈 oyuzden soruyorum, aslında çok iyi biri sabırlı sakin anlayışlı ama insan korkuyor iste, ilk tecrübem gerçekten çok kötüydü sürekli hakaret küfür dayak hepsi vardı, yine aynı şeyler olur mu diye cesaretim kırılıyor ister istemez..
Adayınızı iyice tanıdıktan sonra evlenin ve lütfen eski kötü deneyimlerinizi yenisine yansıtmayın.Baştan başlayın herşeye

İlk evliliğimi bitirdiğimde açıkçası bir daha evlenmem demiştim. Bu kafayla bitirip bi süre yola bu kafayla devam ettim. Şikayetim de yoktu. Bir süre sonra mantık evliliği yapabilirim demeye başladım. Ama Rabbim hem aşk hem mantık evliliği kısmet etti. Doğru kişiyle olduğunda her şeyin ne kadar farklı olduğunu ve insanı mutlu ettiğini tecrübe ettim.

Kısacası bunun zamanı yok. Karşınıza doğru kişi nerde ne zaman nasıl çıkar bilinmez. Ha çıkmazsa da dünyanın sonu değil. Ama ne zaman olacak diye stres yapmak bence insanı yanlış yapmaya itebiliyor. Biraz rahat olmakta fayda var.

Merhabalar şuanda nasılsınız ne durumdasınız? Ben de aynı şeyleri yaşıyorum da bu sebepten sordum

teşekkür ederim haklisin aslında
31 yaşındayım zaten 1.5 yıl evli kaldim
Profilinizde ev hanımı yazıyor, çalışma hayatına girmeden evlenmeyin bence. Para kazanmadan evlenip kocası tarafından ezilen, dövülen, sövülen ve boşanacak gücü olmayan kadınları okuyoruz burada her gün

Back
X