Ikinci evlilik Ve korkular lutfen yardk

hanimlar kiz annesi ile yasiyor ve haftada 1 gun veya 2 haftada bir hafta sonu bize gelicek..
Bu bir şey fark eder mi siz kendiniz karar verin.Çünkü orada başka bir kadından çocuğu olduğunu daima bileceksiniz.Şimdiki hisleriniz devam ederse omuzlarınızda büyük bir yükle hayatınıza devam etmek zorunda kalabilirsiniz.

Eşimle evlendigimizde birer evladimiz vardi. Ilk andan itibaren hep evladı ile ilişkisini merak ettim. Görmek istedim. Kızımla (kalbiyolojik kizimla) ilişkisini görünce evlenmeye karar verdim. Sahane bir baba. Ve bu evlenme kararimda en büyük neden. Aşıktım ama evlenmeye bilirdim. Ama babalığı işte bu adam dedirtti.
Sizi asla kınamıyorum kızmıyorum ama tavsiyem evlenmeniz yönünde. Çünkü görmediğiniz bir çocukla ilgili olumsuz düşünmeniz bile çocuğu riske atmak demek ki bence bu çok kötü.

Olumlu olumsuz diye şartlar yazın alt alta sıralayın .
Niye evlenesiniz bende olumlu bir yan göremedim .
Erkekler evlenmeyi tercih ediyor evde hizmet edecek biri lazım .Burda çok okuduk evlenince o çocuk geliyor o eve inat uğruna da olsa gönderiyor anne .
Bunu göze alın bikere.
Eş adayı sizden ne bekliyor ,çalışıyormusunuz ,maddi durumlarınız denk mi .

Eşimle evlendigimizde birer evladimiz vardi. Ilk andan itibaren hep evladı ile ilişkisini merak ettim. Görmek istedim. Kızımla (kalbiyolojik kizimla) ilişkisini görünce evlenmeye karar verdim. Sahane bir baba. Ve bu evlenme kararimda en büyük neden. Aşıktım ama evlenmeye bilirdim. Ama babalığı işte bu adam dedirtti.
Sizi asla kınamıyorum kızmıyorum ama tavsiyem evlenmeniz yönünde. Çünkü görmediğiniz bir çocukla ilgili olumsuz düşünmeniz bile çocuğu riske atmak demek ki bence bu çok kötü.
Sizine konusmayi okadar cok isterimki.. ben onun kizini gordum tanistim birlikte gezmelere gittik.. ve cok ama cok alisik olmadigim bir cocuk tabi onun annesi onu cok farkli yetistiriyor ve bunu anliyorum.. babasi cok guzel ilgileniyor keza benim kizimla da oyle ama ben yapamiyorum bazen diyorumki sen tekrar evlenmekten korkuyorum ve bunlar bahane.. siz nasil astiniz bu durumu?

Sizine konusmayi okadar cok isterimki.. ben onun kizini gordum tanistim birlikte gezmelere gittik.. ve cok ama cok alisik olmadigim bir cocuk tabi onun annesi onu cok farkli yetistiriyor ve bunu anliyorum.. babasi cok guzel ilgileniyor keza benim kizimla da oyle ama ben yapamiyorum bazen diyorumki sen tekrar evlenmekten korkuyorum ve bunlar bahane.. siz nasil astiniz bu durumu?
Bizde anne vefat etmis. Onun için direk benim çocuğum olarak gördüm. Tabiki basta farklılıklar vardı. Yavrular biraz zorlandı gibi oldu ama şimdi sahane bir uyum içindeyiz çok şükür.

Sizi üzmek istemiyorum ama adamı gerçekten sevseydiniz çocuğu batmazdı bu kadar.
Bence neden böyle olduğunu üstüne giderek anlayabilirsiniz. 6 ay gibi bir süre verip sürekli aile gibi takılsanız belki ısınırsınız çoçuğa. Lütfen önceliğiniz çocuklar olsun😊

Bizde anne vefat etmis. Onun için direk benim çocuğum olarak gördüm. Tabiki basta farklılıklar vardı. Yavrular biraz zorlandı gibi oldu ama şimdi sahane bir uyum içindeyiz çok şükür.
Cok guzel kalplisiniz,allah ayirmasin omur boyu sürsun mutlulugunuz...

Yani zamana birakin. Sizi o kadar iyi anlıyorum ki.. burda konumda var hatta bende cocuklu bi beyle evlenmek uzereyim. Başta ben de cocuga isinamadim, bu yuzden evlilik karari almadim, ama yanyana vakit gecirince cocuk da biraz sevimliyse isler degisiyor
Ben bi de sunu gozlemledim. Cocugu baba kendisi buyutuyorsa gercekten daha terbiyeli oluyor. Biz de babaanne son 1 yildir yok ve cocugun rahatsiz edici tum davranislari resmen ortadan kalkti. Motor becerisi gelisti, ozguveni arttı, bebeksi davranislarini ustunden atti..boylece daha fazla vakit gecirip birbirimizi kabullendik

Siz cocuğa annelik yapmayacaksiniz lütfen bunu kabul edin önce. Adam da kiziniza babalık yapmayacak. Abilik/ablalık yapacaksiniz. Evet otoriter olacaksiniz ama hayatına müdahale etmeyeceksiniz. Annesi gibi sevemezsiniz elbette önemli olan cocugu sevgisiz ilgisiz hissettirmemek,kizinizla kıyasa gitmemek. Adamin huylarini bilmeden de ayni ev icin bir sey diyemem

Ben bi de sunu gozlemledim. Cocugu baba kendisi buyutuyorsa gercekten daha terbiyeli oluyor. Biz de babaanne son 1 yildir yok ve cocugun rahatsiz edici tum davranislari resmen ortadan kalkti. Motor becerisi gelisti, ozguveni arttı, bebeksi davranislarini ustunden atti.

Eeee o zaman cok sevgili beyefendiniz keske cocugu babaannesine atmayip kendi yetistirseymis ??

Burda okudugum en sacma yorum bu olabilir

Cocuguna bakma, babaanneye baktir. Ondan sonra da babaannenin yetistirme bicimi begenmiyorum. Eeee kardesim kendin baksaydin o zaman? Cocuk ortada kalmasin diye bakmis insaniyetlik gostermis, cocuga bakmakla yukumlu olmayan yasli bir kadini elestirmek ne kolay burdan.

O cok tatli sevgiliniz 5 para etmez bir baba ve insan, imkani varken cocuguna bakmayip annesinin ustune atmis. Siz o zavalli yasli kadincagiza laf edeceginize cok degerli sevgilinize sorsaniza cocuguna niye bakmamis? O kadina laf ettiginiz icin siz de saglam pabuc degilsiniz bence. Cocuga cidden acidim, ikisi de 5 para etmez yetiskinlerin yaninda yetisiyor.

Son düzenleme:
Eeee o zaman cok sevgili beyefendiniz keske cocugu babaannesine atmayip kendi yetistirseymis ??

Cocuguna bakma, babaanneye baktir. Ondan sonra da babaannenin yetistirme bicimi begenmiyorum. Eeee kardesim kendin baksaydin o zaman? Cocuk ortada kalmasin diye bakmis insaniyetlik gostermis, cocuga bakmakla yukumlu olmayan yasli bir kadini elestirmek ne kolay burdan.

O cok tatli sevgiliniz 5 para etmez bir baba ve insan, imkani varken cocuguna bakmayip annesinin ustune atmis. Siz o zavalli yasli kadincagiza laf edeceginize cok degerli sevgilinize sorsaniza cocuguna niye bakmamis? O kadina laf ettiginiz icin siz de saglam pabuc degilsiniz bence. Cocuga cidden acidim, ikisi de 5 para etmez yetiskinlerin yaninda yetisiyor.
Terbiyesize bak be, densiz, bu ne anlamadan sazanca bi yorum boyle.. cocugun velayeti babada , hayatinda 1 gun bile ayri durmadilar ve 1 yasindan itibaren hep bırlıkte yasama karari almışlar(aileye ekonomik destek icin,).. bosanmis ya da evli olsun farketmez, buyukanne yaninda yetisen cocuk daha pasif oluyor,son bir yildir babaanne farkli bi şehirde ve babayla yalniz kalinca daha yakın iliskimiz oldu, cocuk buyudu, bir kere bile aklimizdan cocugu birine birakmak gecmedi .. anlamadan dinlemeden yafta vurmak da sizin gibi bes para etmez tiplere yakisir.. saglam papuc olmamayı da yedi sulalenize iade ederim, terbiyesiz kepaze

Son düzenleme:
saglam papuc olmamayı da yedi sulalenize iade ederim

Pabuc yazabilseydiniz vallahi dikkate alicaktim derrrrrrmisim yalan :KK71:
7 sulalem gayet duzgun insanlar, cocuklarinin egitimini enerjisi olmayan yasli kadinlara yikip sonra da ah vah bu cocugun motor gelisimi neden olmadi demiyorlar. Biz ailecek gelisimimizi tamamladik Allah'a sukurler olsun ki, darisi siz ve tatli, sorumlu ebeveyn boyfriendinizin basina.

Pabuc yazabilseydiniz vallahi dikkate alicaktim derrrrrrmisim yalan :KK71:
7 sulalem gayet duzgun insanlar, cocuklarinin egitimini enerjisi olmayan yasli kadinlara yikip sonra da ah vah bu cocugun motor gelisimi neden olmadi demiyorlar. Biz ailecek gelisimimizi tamamladik Allah'a sukurler olsun ki, darisi siz ve tatli, sorumlu ebeveyn boyfriendinizin basina.
Evet, onun yerine bilmediginiz hayatlar hakkinda atip tutmalar, iftiralar vb daha kolay sizin gibi instamom triplerindeki kadinlar icin ..
Ailece gelişiminizi tamamladiysaniz bu maymundan bozma fikirlerden nerden ? Ayrica engelliyorum seni, mal fikirlerini kendine sakla

Evet, onun yerine bilmediginiz hayatlar hakkinda atip tutmalar, iftiralar vb daha kolay sizin gibi instamom triplerindeki kadinlar icin ..
Ailece gelişiminizi tamamladiysaniz bu maymundan bozma fikirlerden nerden ? Ayrica engelliyorum seni, mal fikirlerini kendine sakla
Öfke kontrolü çok önemli
Kaç tane hakaret cümlesi yazdınız
Şu an çok tedirgin oldum o masum çocuk adına

Inşallah sinirlendiginizde o çocuğa da böyle hakaretler etmezsiniz

Motor gelişimi falan diyosunuz böyle baya eğitsel kelimeler kullanıyordunuz sonra mal falan demeye başladınız .her ofkede bu kelimeleri sarf eder mısınız?

Atıyorum yarın o çocuk pırasa yemiyorum ben dediginde de bu kelimeleri kullanacak mısınız

Şimdi o beğenmediğiniz babanneye evlenince muhtaç olmayacak mısınız?

Neyse aman bana da hakaret etmeyin.
Ama etseniz de ben uslubumu bozmam

Cocuga acimaya devam ediyorum burdan. Bu kadar sorumlu, harika bir baba; bu kadar seviyeli bir uvey anne ... o sabiye yazik gercekten

Son düzenleme:

Bugün ki plevne marşını sana söylemek istiyorum bu konu da ki on numara cevap olmuş ...

Tuna nehri akmam diyor etrafımı yıkmam diyor şanı büyük MissCherryBlossom MissCherryBlossom had bildirmeden konudan çıkmam diyor..

Back
X