C cnsu84 Yeni Üye Kayıtlı Üye 21 Ekim 2017 3 0 1 41 21 Ekim 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi cnsu84 #1 5 aylık kısa süre önce evlendim esimin iki tane cocuğu var sürekli sorun yasıyorum ve asamıyorum ne yapmalıyım lütfen yardımcı olurmusunuz
5 aylık kısa süre önce evlendim esimin iki tane cocuğu var sürekli sorun yasıyorum ve asamıyorum ne yapmalıyım lütfen yardımcı olurmusunuz
BuglemDua Üye Kayıtlı Üye 16 Mart 2017 433 293 23 22 Ekim 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi cnsu84 #2 cnsu84 .!.: 5 aylık kısa süre önce evlendim esimin iki tane cocuğu var sürekli sorun yasıyorum ve asamıyorum ne yapmalıyım lütfen yardımcı olurmusunuz Genişletmek için tıkla... sorun derken ne gibi sorunlar canım biraz daha açıklasaydın cocuklarla ilgili mi yoksa sadece eşinle mi ilgili
cnsu84 .!.: 5 aylık kısa süre önce evlendim esimin iki tane cocuğu var sürekli sorun yasıyorum ve asamıyorum ne yapmalıyım lütfen yardımcı olurmusunuz Genişletmek için tıkla... sorun derken ne gibi sorunlar canım biraz daha açıklasaydın cocuklarla ilgili mi yoksa sadece eşinle mi ilgili
C cnsu84 Yeni Üye Kayıtlı Üye 21 Ekim 2017 3 0 1 41 22 Ekim 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi cnsu84 #3 benimde ikinci evliliğim ve 5 ay oldu ama evliliğimden hicbir şey anlamadım cocuklar annesinde kalıyor esim haftasonu alıyor ve hep beraber birseyler y apıyoruz hiç esimle tek olamıyoruz hayatım hep kısıtlı
benimde ikinci evliliğim ve 5 ay oldu ama evliliğimden hicbir şey anlamadım cocuklar annesinde kalıyor esim haftasonu alıyor ve hep beraber birseyler y apıyoruz hiç esimle tek olamıyoruz hayatım hep kısıtlı