• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İkinci Evlilik

Hmm bunu iyi analiz edin.
işler ciddiye binmeden analiz etmek çok zor insanlarını tanımakta ama erkek arkadaşım memlekette yaşamak gibi bir düşüncem yok her iki aileden de uzata yaşarız bayramda 2 gün kalır tatile gideriz gibi ifadeler kullanıyor şuan için yurt dışına bile okey dedi

işler ciddiye binmeden analiz etmek çok zor insanlarını tanımakta ama erkek arkadaşım memlekette yaşamak gibi bir düşüncem yok her iki aileden de uzata yaşarız bayramda 2 gün kalır tatile gideriz gibi ifadeler kullanıyor şuan için yurt dışına bile okey dedi
Aileler doğuda o kadar mesafeli oluyor mu?
Karadeniz'de aşırı iç içe.
Benim Trakyalı bir arkadaşım çok rahat bir kızdı evlendiği adam Karadenizli ama o da rahat biri idi.
O kız o kadar rahat eşe rağmen bayağı sorun yasadi.
Kaynana yönünden.

Aileler doğuda o kadar mesafeli oluyor mu?
Karadeniz'de aşırı iç içe.
Benim Trakyalı bir arkadaşım çok rahat bir kızdı evlendiği adam Karadenizli ama o da rahat biri idi.
O kız o kadar rahat eşe rağmen bayağı sorun yasadi.
Kaynana yönünden.
işte sorun bu doğu da daha içli dışlı her gün annesi ile konuşuyor biliyorum

Kültür önemli ortak noktalar çok çok önemli…
Benim de ikinci evliliğim benzer yönlerimiz zevklerimiz fazla
İlkte kayın aile sorunum vardı çoğunlukla ,bunda çatır çatır laf ettirmez kimseye dimdik durur arkamda o önemli faktördü
Ama şu kültür farkına takıldım , ak dediğine siyah derse olmaz.

Yılda iki kez gideriz sadece olayı bana geçmedi.
Boyle olması için aile içi çok kopuk olması lazım.
Kaç kardeşler?
Amca hala teyzeden vs bahsediyor mu?
2 kardeşler hepsinden bahsediyor mesela bir kız kardeşi var çocuklarına sürekli hediye alır. ilk evliliğinde huzuru yakalayan ve ömür boyu mutlu olan çiftlere resmen imreniyorum keşke böyle bir kaderim olmasaydı 😞

2 kardeşler hepsinden bahsediyor mesela bir kız kardeşi var çocuklarına sürekli hediye alır. ilk evliliğinde huzuru yakalayan ve ömür boyu mutlu olan çiftlere resmen imreniyorum keşke böyle bir kaderim olmasaydı 😞
Öyle demeyin çoğu idare ediyor.
Kimse de oyle dört dörtlük değil.
İki farklı insan illa zıtlıklar olur.
Siz kendi ilişkinizi daha iyi analiz edersiniz.

Sizde çocuk yok hiç evlenmemiş gibisiniz bunun bi de bizim gibi boşanmış 2 çocuklu versiyonu var inanın o daha sıkıntı

İç sesiniz ne diyor ben buna çok inanıyorum iç sesinize kulak verin mesela ben evlenirken hiç iyi şeyler demiyordu iyi de olmadı😁
İlk evliliğim ve ondan bahsediyorum bu arada hala evliyim

İlk evliliğim sürüyor ama en başta sorun olan ne varsa evlilik içinde aynen hatta katlanarak devam ediyor. İyi tarafları da öyle. Şimdi yeni baştan evlenecek olsam çok iyi bir insan olmasına rağmen galiba eşimle evlenmezdim. Çünkü ailesi ile o kültürel fark onlarla görüşmesem dahi aramızda aşılması zor bir durum.

nicelik değil ,nitelik önemli.
ister 5 ister 1 ne farkeder
doğru insanın hangisinde çıkacağı belli olmaz
belki ilk belki son.

Back
X