ikinci evlilikte çocuklar...

serra70

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2014
4
0
1
55
Ben ikinci evliliğini yapmak üzere olan bir bayanım ancak ilk eşimden olan evli bir kizim ve iki tane torunum var.evlenmek üzere olduğum kişi torunlarımin bana gelmesini istemiyor torunlarımla ilgilenmeme dahi katlanamiyor ...büyük torunum 4 yasinda ve bana çok düşkün arada sırada bende kaldığında hep problem yasiyorum ben ne yapacagimi bilemiyorum iki arada kalmaktan bıktım...çocuklarımdan torunlarımdan ayrılmam mümkün değil lutfen yorumlarınızı bekliyorum...

Benim de 2. evliliğim ve benim kızımı da eşimin ailesi istememişti çocuğunu bırakıp gelsin demişlerdi... Eşimi çok sevmeme rağmen sen yoluna devam et, ben asla çocuğumu bırakmam dedim. Eşim her zaman yanımdaydı ve seni de "kızımı da" bırakmam dedi... Hele ki sizin evleneceğiniz kişi istemiyormuş kendi canlarınızı. O insan evlatlarınızdan daha mı önemli... Ben olsam bir saniye bile düşünmeden resti çekerim.
Tabi yine de sizin kararınız, yaşayacak olan sizsiniz...

Kendisi hiç mi evlenmemiş? Çocuğu, torunu olmadığından mı bu densizliği yoksa var da sizinkileri mi istemiyor?

Ben ikinci evliliğini yapmak üzere olan bir bayanım ancak ilk eşimden olan evli bir kizim ve iki tane torunum var.evlenmek üzere olduğum kişi torunlarımin bana gelmesini istemiyor torunlarımla ilgilenmeme dahi katlanamiyor ...büyük torunum 4 yasinda ve bana çok düşkün arada sırada bende kaldığında hep problem yasiyorum ben ne yapacagimi bilemiyorum iki arada kalmaktan bıktım...çocuklarımdan torunlarımdan ayrılmam mümkün değil lutfen yorumlarınızı bekliyorum...
yerinizde olsam o kişiyle evlenmezdim ona hayat arkadaşı olacaksınız köle değil

Birakmayin tabiki,kizinizi torunlarinizi,hic normal degil,es adayinizin bu tutumu da,hani yaninizda kalacak,bakiminiza muhtac cocugunuz olsa hadi neyse ne de,haftada bir iki gelip gidecek toruna bu ne kin gütmedir boyle.

bazı insanlar karakterleri gereği kıskanç- aşırı sahiplenici olabiliyorlar.. eş adayınızla bence durumu oturup konuşun, ona değer verdiğinizi belirtin. bence durumu iyi yönetirseniz eş adayınız sonradan torunlarınızla kendisi bile ilgilenebilir. yani temelinde ne gibi bir neden var onu bilmek lazım? kendi çocukları yok veya ayrı mı? onları mı özlüyor? nedir sebep..

Dağdan gelmiş bağdakini kovuyo yani :KK45::KK45::KK45::KK45::KK45:

Sen yokken onlar vardı diyin bence:KK14::KK14::KK14::KK14::KK14: ,

Yaşını başını almış insanların aile evlat torun kavramlarının ne kadar önemli olduğunu bilmesi gerekir , bilmiyosa olgun biri değil , bence kendinizi üzmeye değmez,

bakın bazı şeyleri baştan atmak lazım
size bunu şimdiden diyen bir erkek emin ol ki evlendikten sonra daha ileri de gider
bence daha iyi düşünün

Yapmayın...Bu yaştan sonra el adamının kaprisi için evladınızdan-torununuzdan olmayın.
Normal değil zaten bu isteği.Ne demekmiş iki arada kalmak ? Kıyas götürecek bir seçenek bile değil yani.

bu işte bir gariplik olmalı..insan küçücük 4 yaşındaki çocuğu nasıl istemez..kendi canı olmasa bile,evleneceği insanın canı..yola beraber çıkılıyorsa,herşeyiyle kabul etmek lazım,sizi bu şekilde kabul etmiyorsa,sizin de biraz düşünmeye ihtiyacınız var.
evlenirseniz,özlem içinizde kor olur valla..iyi düşünmenizi öneririm.hakkınızda hayırlısı olsun..

Evlilik sartli olmaz bence. Sizi herseyiyle kabul etmeli. Bastan sartlar sunarsa bunun sonu da gelmez. Ben olsam bu evliligi hic dusunmezdim. Yeni es bulunur ama torun ve evlat bulunmaz.

böyle vicdansız bir adamla evlenmeyin bnce

torun sahibi insansınız olgunsunuz bence sağlıklı karar verin

çocuğunuzdan torununzdan vazgeçmenizi isteyen insanın ruh hali beni endişelendirdi şahsen

Back
X