İkinci gebelikte ilk çocuğu kucağına almak

IKokunhuzur

Bk:86.3 Gk:58.1 10 takım mezunu 💐
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2014
1.590
4.179
333
kızlar nasılsınız? Ben ikinci bebeğime hamileyim ilk bebeğim 2 yaşında ve maşallah yapılı bir bebek , 13 haftalık hamileyim ben kafamı kurcalayan bi durum var , kızım dediğim gibi maşallahı var 16,5 kilo yaklaşık onu kucağıma almamda bi sakınca olur mu acaba , bugün dışarı çıktık beraber her zaman yürürdü bugün yürümek istemedi kısa süreli de olsa iki kez kucağıma aldım ama zorlanıp bikaç adım sonra bıraktım yürümesi için bebiş için endişelendim açıkcası eve geldiğimden beri de korkuyorum aklım takıldı acaba bi sıkıntı olur mu? Benim durumumda olan anneler ilk çocuğa bu konudaki yaklaşımınız nasıldı ?

hiçbir sıkıntı olmaz sadece karın kaslarına yüklenme yerden alırken ve indirirken. benim oğlum 14 aylıktı kızıma hamile olduğumu öğrendiğimde. o zamandan beri çok fazla olmamak kaydıyla hemen hemen hergün alıyorum kucağıma. oğlum şu anda 13,5 kilo. doktora sordum dengeli bi şekilde alırsan problem olmaz dedi ama uzun süre tutmuyoruz tabiki. en falza 2 dk.

Anladım çok teşekkür ederim canım bilgi için gerektiği durumlarda alıyorum ama yinede içimde korku oluyordu içim rahatladı

Merhaba canım bende 2. Ye hamileyim aynı soruyu bende kontrole gittiğimde doktoruma sordum benim kızımda 2,5 yaşında 16 kilo filan. Banaok fazla kucağıma almamayı önerdi. Bişey olur demedi ama fazla almamaya çalış dedi. Seninle paylaşayım dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…