Kizlar ilk dogumum sezeryan oldu. Birde surekli evde durmak zorunda oldugum icin kilo veremedim. Uzerinden iki sene gecti ve tekrar cocuk istiyorum fakat ikinci dogumdan snra daha da kilolu kalmaktan korkuyorum. Deneyimli arkadaslar varsa bilgilendirme yapabilir mi ? Tekrar hamile kalsam dogumdan sonra kilo vermem daha mi zor olur ?
Evlenmeden once 65 kiloydum 72 kiloda hamile kaldim 82 kilo ile dogum yaptim. 73 kiloya kadar dustum bir ara ama simdi tekrar aldim. Ama tekrar cocuk istiyorum da korkuyorum bu sefer de dogumdan snra hic kilo veremeyip daha kilolu kalirsam diye.
İki cocukla daha kolay verirsin hemde ikinci dogumdan snra daha dikkat edersen cocukta emdigi icin daha cabuk kilo verirsin diyenler oldu bazi arkadaslarimin oyle olmus ama bilmiyorum iste
Canim surekli evde olup tek basina olunca insan yemekte yiyor ekmekte yiyor hersey yiyip hareket etmiyor. O yuzden de birz sorun yani. Market alisverisim bile eve geliyor gerisini sen dusun
Kizlar ilk dogumum sezeryan oldu. Birde surekli evde durmak zorunda oldugum icin kilo veremedim. Uzerinden iki sene gecti ve tekrar cocuk istiyorum fakat ikinci dogumdan snra daha da kilolu kalmaktan korkuyorum. Deneyimli arkadaslar varsa bilgilendirme yapabilir mi ? Tekrar hamile kalsam dogumdan sonra kilo vermem daha mi zor olur ?
Biraz kg verip yapsan olmazmi ki ?
Valla az degil 77 iyi dusun bir acelen yok ise... dogumda cok almadiginda daha zor gidiyo cunku.
88-90dogursan ne kadar inebilrsn ona gore karar ver.
Biraz kg verip yapsan olmazmi ki ?
Valla az degil 77 iyi dusun bir acelen yok ise... dogumda cok almadiginda daha zor gidiyo cunku.
88-90dogursan ne kadar inebilrsn ona gore karar ver.
Hamilelik donemimde sinavlara hazirlannmayi dusunuyorum. Universite terk cocuk gelisimciyim. Tekrar okula devam edip meslegimi yapmak istiyorum yani bir daha cocuk yapmayi dusunmuyorum. İlk cocukla cok eve kapandim simdi tam buyuyecek rahatlayip her yere gidecegiz derken tekrar cocukla eve kapanmak istemedim o yuzden ikiside biran once beraber buyusun ki hem ilerde meslegime hemde bana zorluk olmasin diye dusundum