ikinci hamilelik??

beyzanur50

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2008
215
1
96
Sivas
ilk bebeğime evlendikten 2 ay sonra hamile kaldım hiç sorun yoktu. ama ara vermek zorunda kaldım çalıştığım için. 4 sene.. ama doğal yollarla korunduk hap vs. kullanmadım. şimdi de olmuyor 5-6 ay oldu.. bi doktora mı gitsem yoksa normal mi bi süre olmaması?? bi sorun mu bilmiyorum korkuyorum da.. etrafımda ikinci bebek için çok tedavi gören var.. var mı böyle bir şey yaşayan arkadaşlar?? :2:

Planlı bir bebek olduğu için bence dr görünmelisin,gerekli testleri yaptır.Ayrıca folik asitede başlarsın.Bazende istendiğinde strese giriliyor ve buda bebişin tutunmasnda gecikmeye sebep olabilmekte..İnşallah yakın zamanda müjdeli haberi alırsn..

Benimde ikinci gebeliğim bu. 7 sene aradan sonra eşimle korunmamaya ve bebek sahibi olmaya karar verdik İlk aydan hamile kaldım canım bencede rahatlamak stresini azaltmak istiyosan ve en azından bu endişelerinden kurtulmak istiyosan hemen bi kadın doğum uzmanına başvur. Rabbim bebiş isteyen her anneye bu duyguyu nasip etsin

ilk bebeğime evlendikten 2 ay sonra hamile kaldım hiç sorun yoktu. ama ara vermek zorunda kaldım çalıştığım için. 4 sene.. ama doğal yollarla korunduk hap vs. kullanmadım. şimdi de olmuyor 5-6 ay oldu.. bi doktora mı gitsem yoksa normal mi bi süre olmaması?? bi sorun mu bilmiyorum korkuyorum da.. etrafımda ikinci bebek için çok tedavi gören var.. var mı böyle bir şey yaşayan arkadaşlar?? :2:

cnm benimde 4.5 yaşında kızım var bende 2. bebiş istiyorum 2 kere adet gördum bu 3.ay ne zormuş beklemek sandımki ilk bebişim gibi hemen olcak napsak gitsekmi yadfa doğal akışınamı bıraksak acaba bizimdemi 2.bebek için tedavi görmemiz gerekecek bide ben 4 yıl hap kullandım

gerçekten beklemek zor oluyor uzun yıllar olmayanlara ya da hiç olmayanlara Allah yardım etsin. doktora gitmek en iyisi sanırım tahlil felan yapılır vitamin folik asit vs. kullanırım. bi de diyet yapıyorum vitamin vs. gerekebilir belki.. yorumları için herkese tşk ederim. dua edin bana
:kkk:

Son düzenleme:
Back
X