Bence aşılarını yaptırın,veterinere götürün,bu süreçte evinize alın kedinizi gözlemleyin.Eğer olmazsa güvendiğiniz bir yere sahiplendirin.Her türlü sokakta kalmasından daha iyidir
Bu durumun aynısını iki ay önce yaşadımMerhabalar.
Hanimlar hemen konuya giriyorum. Benim icin gercekten dert.
Oturdugum yerde cok minnos, insan canlisi bi kedi var. Dunyalar tatlisi bi sey. Evden atildigini dusunuyorum cunku hem temiz hem asiri insancil ve uysal. Ben ona o mamaya hayran :)) bahcemde bakiyorum, her gun mama, tavuk vs birakiyorum ama burada sokak kopekleri her gun bir iki tanesini boguyorOnu gectim, herkese yaklasiyor bi gun biri tekme atacak, zarar verecek diye odum kopuyor. Sanki cocugum sokakta, evde rahat edemiyorum acaba gece napti, yarina cikabilcek mi diye ://
Bazen mamayi da birakip bana kosuyor, sadece sevgi istiyor.
Kizlar evimde bir kedi olmasa aninda alacagim ama soyle bir sorun var, evdeki kedim 9 yasinda tam bir prenses. Dunyadaki tek kedinin kendisi oldugunu dusunuyor, cok nazli bir hanim kendisi. Yavru kedilere gecici yuva olmuslugum vardir, aman aman. Bi kere bir haftaligina yavru kedi getirdim diye aylarca depresyona girip yuzume bakmadi. Simdi Ankara sogugu da kapida. Soguk, dikkatsiz suruculer, kotu insanlar vs vs. Bu disardaki cocuk da en az 2 yasinda.
Ne yapsam ne olur iki kedisi olanlar bi yardim etsin
Genelde ikinci kediler yavruyken eve aliniyor ama bu kocaman. Evde kiyamet kopar mi, en sonunda alisirlar mi? Yoksa benim nazli prenses depresyondan cikamaz mi ?
Ayrica eve getirmeden diger cocugun butun asilarini, parazitlerini yaptiracagim. Dolayisiyla eve alip asla asla sokaga salmam. Bi kere girdi mi bende kalacak.
Ah ah ne yapacagim , bakisina yandigim,patisine bittigim. Dertsizken dert sahibi yapti beni.
Siz ne dersiniz ?
Canım benim kedim varken aynı senin durumunda ki gibi bizde küçük bi kedi bulmuştuk kendi kedim erkekti diğeri dişi ama hemen alışmıştı sanki abilik yapıyordu o derece koruyordu onu oyun oynuyorlardı birlikte kıskanma gibi bi durum yaşamamıştık bizMerhabalar.
Hanimlar hemen konuya giriyorum. Benim icin gercekten dert.
Oturdugum yerde cok minnos, insan canlisi bi kedi var. Dunyalar tatlisi bi sey. Evden atildigini dusunuyorum cunku hem temiz hem asiri insancil ve uysal. Ben ona o mamaya hayran :)) bahcemde bakiyorum, her gun mama, tavuk vs birakiyorum ama burada sokak kopekleri her gun bir iki tanesini boguyorOnu gectim, herkese yaklasiyor bi gun biri tekme atacak, zarar verecek diye odum kopuyor. Sanki cocugum sokakta, evde rahat edemiyorum acaba gece napti, yarina cikabilcek mi diye ://
Bazen mamayi da birakip bana kosuyor, sadece sevgi istiyor.
Kizlar evimde bir kedi olmasa aninda alacagim ama soyle bir sorun var, evdeki kedim 9 yasinda tam bir prenses. Dunyadaki tek kedinin kendisi oldugunu dusunuyor, cok nazli bir hanim kendisi. Yavru kedilere gecici yuva olmuslugum vardir, aman aman. Bi kere bir haftaligina yavru kedi getirdim diye aylarca depresyona girip yuzume bakmadi. Simdi Ankara sogugu da kapida. Soguk, dikkatsiz suruculer, kotu insanlar vs vs. Bu disardaki cocuk da en az 2 yasinda.
Ne yapsam ne olur iki kedisi olanlar bi yardim etsin
Genelde ikinci kediler yavruyken eve aliniyor ama bu kocaman. Evde kiyamet kopar mi, en sonunda alisirlar mi? Yoksa benim nazli prenses depresyondan cikamaz mi ?
Ayrica eve getirmeden diger cocugun butun asilarini, parazitlerini yaptiracagim. Dolayisiyla eve alip asla asla sokaga salmam. Bi kere girdi mi bende kalacak.
Ah ah ne yapacagim , bakisina yandigim,patisine bittigim. Dertsizken dert sahibi yapti beni.
Siz ne dersiniz ?
Benimde 2 kedim var . İlk kedim aynı sizinki gibi tam bir prenses . Asla baska bir kediye tahammülü yoktu . Diğerini eve getirdiğimde yaklasık 1 hafta kadar evde hırlamalar tıslamalar eşliğinde koşuştular . Sonra alışıverdiler . Bakınız
Eki Görüntüle 2543346
Eki Görüntüle 2543347 Eki Görüntüle 2543348 Eki Görüntüle 2543349
Tabi bazen hala tartışabiliyorlarEki Görüntüle 2543350
Ama illaki alışıyolar ya :) bence biran önce sahiplenin kuzuyu
Son fotografta kahkaha attimBenimde 2 kedim var . İlk kedim aynı sizinki gibi tam bir prenses . Asla baska bir kediye tahammülü yoktu . Diğerini eve getirdiğimde yaklasık 1 hafta kadar evde hırlamalar tıslamalar eşliğinde koşuştular . Sonra alışıverdiler . Bakınız
Eki Görüntüle 2543346
Eki Görüntüle 2543347 Eki Görüntüle 2543348 Eki Görüntüle 2543349
Tabi bazen hala tartışabiliyorlarEki Görüntüle 2543350
Ama illaki alışıyolar ya :) bence biran önce sahiplenin kuzuyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?