Aynı şeyi yaşadım canım benim 2 kere aynı sorun aynı şok ve üzüntü. Sperm testi rahim filmi kan tahlilleri insülin direnci kromozom testi pıhtılaşma testi vs aklına ne geliyorsa hepsini yaptım araştırdık hiçbir şekilde sorun bulunamadı. İki ihtimal kalıyor geriye dedi doktorum ya anne babadan gelen kromozomlar sağlıklı olsa dahi embriyo kendini döllerken yanlış eşleştirme yapıp genetik bozukluk oluşturuyor ki bunun çözümü genetik taramalı tüp bebek yaptırmak ya da pıhtılaşma kaynaklı gebelik ilerleyemiyor bunun da tedavisi pıhtılaşma için iğne ilaç kullanmak. Benim pıhtılaşma testim sorunsuz çıkmasına rağmen doktorum hepsi araştırılmadığı için çok güvenemiyoruz bu testlere demişti ve ya garantici ilerlemek istersek genetik taramalı tüp bebek yapacaktık ya da bir daha şansımızı deneyip pıhtılaşma tedavisi başlatacaktık. Ben pıhtılaşmayı denemek istedim bir de ve sorun pıhtılaşmaymış bende. Yani sorun yok gibi görünse dahi altta yatan mutlaka bir sorun oluyor iyi bir doktor bulup onunla ilerlemek en doğrusu. Ben baya uğraştım bu süreçte baya doktorlara görüştüm araştırdım aylarca. Şuan çok şükür gebeliğim sağlıklı bir şekilde ilerliyor

hiç sağlıklı gebe kalamayacağımı düşünüyordum ama öyle değil en önemlisi biz gebe kalabiliyoruz sorun yok ama altta bir neden yatıyor belli ki aynı şey iki kere tekrarlıyorsa problem var demektir en doğrusu altta yatan nedeni bulmak sorunun kökenine inmek kafada tüm soru işaretlerini atarak ilerlemek. Gerisi çorap söküğü gibi geliyor asla üzülme merak ettiğin herşeyi sorabilirsin