Ikinci kez anne olmak isteyenler buraya !!!!!

Florya-zz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2013
69
31
28
35
Iknci kez anne ilmak istiyorum yanimda hamis gordukcr yapasm.geliyorrr sizde de ole olan vsr mii acebb :)

Ben varıııımmm.Aslında 2.kez hamile de kaldım ama bebeğim daha 7 haftalıkken kalbi durdu ve kürtajla alındı.O günden beri daha da bir şiddetli ister oldum 2.kez anne olmayı

Ben varıııımmm.Aslında 2.kez hamile de kaldım ama bebeğim daha 7 haftalıkken kalbi durdu ve kürtajla alındı.O günden beri daha da bir şiddetli ister oldum 2.kez anne olmayı

Canim bnm gcmis olsun ins olut rn.kisa zamanda bn daha grcrn ocak dogum yaptim kixim dokuz aylik ama yine yapasm var.kizimin pesnde kostrmaktanda.nasil yapacam bilmiyorummm...

Canim bnm gcmis olsun ins olut rn.kisa zamanda bn daha grcrn ocak dogum yaptim kixim dokuz aylik ama yine yapasm var.kizimin pesnde kostrmaktanda.nasil yapacam bilmiyorummm...
yap bence NE guzel ikisi birlikte buyurler baslarda biraz zor olur tabi ama kesinlikle deger

slm kızlar benimde 4 buçuk yaşında bi oğlum var ve ikincinin çalışmalarına başladık bu ay ilk deneme malum günlerde tek gün ilişkiye girebildik adet tarihim 28 eylül 2 hafta var bakalım sonuç ne olacak beklemedeyim gelişmeleri paylaşırım :)

hadi hayirlisi...olacaksa tek seferdede olur o.umarim cok bekletmez bebisin seni

Merhaba hanımlar
Bende 9 sene üstüne ikinci kez anne olmak istiyorum inşallah.
Benimde bi sonraki adet tarihim 28 eylül.
Bakalım hemencik olcakmı
Allah isteyen herkese sağlıkla mutlulukla hayırlı uzun ömürlü evlatlar versin İnşallah

hadi hayirlisi...olacaksa tek seferdede olur o.umarim cok bekletmez bebisin seni

teşekkür ederim cnm dediğin gibi olacaksa tek seferde olur ama insan ümitleniyo acaba demekten alamıyo kendini işte ilişkiye gireli 3 gün oldu bugün dün aşırı derecede kasık batmalarım oldu yürümekte çok zorlandım nedendir bilmem ama bu kadar erken belli olmaz heralde belkide yumurtlama ağrısıdır

meraba cnm seninle aynı günü bekliyoruz desene :) benimde 28 eylül belirtilerin olursa paylaş lütfen birbirimize destek olalım ama 2 hafta nasıl geçer bilmiyorum yahu sigarada kullanıyorum bırakamıyorum bi türlü bişey olmaz inş

Benim zirve günlerim bugünden itibaren 6 gün diyebilirim.İlkine çok kolay hamile kalmıştım. Bakalım bu sefer nolucak. Hiç ilaç kullanmıyorum bugünlerde. Folik asitede erken başlamıştım ama iştahımı açtı şişkinlik yaptı bıraktım. Hamile olduğumu öğrenince başlarım hemen dedim. Hastane araştırdım doktor araştırdım. Bide saçlarımı son kez boyadım. Benim hazırlıklar şimdilik bu kadar.

aslında bnde saçlarımı boyamak istiyorum şimdi boyasam bi zararı olurmu acaba

aslında bnde saçlarımı boyamak istiyorum şimdi boyasam bi zararı olurmu acaba
Benim bildiğime göre gebeliği öğrenmeden yapılan işlem yada kullanılan ilacın bi sorun çıkarmayacağı ama yinede bekle istersen. Benim beyazlarım çok o yüzden boyadım kendi rengine. En azından saçım 3 renk olmaz dedim. Biraz saç maskarasıyla idare ederim. tam bitkisel boyalar satılıyomuş eczanelerde 5. aydan sonra doktor izin verirse boyarım belki diye düşündüm. Bu konu beni çok rahatsız ediyo zaten.

Kıymayemeyenkız konuyu okuyup kaçma gel bakem şöyle.
Kıymada ye ayrıca beben olmaz sonra Allah korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…