ikinci kez dusuk yapan arkadaslar buraya.

senzalize33

Allahım herseyin hayırlısı..
Kayıtlı Üye
15 Mart 2013
744
776
123
Merhaba arkadaslar.3ay once ikinci kez malesefki dusuk yaptim.yeni yeni toparlaniyorum.dkktor kontrollerimde suana kadar bi sorun cikmadi.ilk dusugum 2yil onceydi ve bi umut tekrr hamile klmayi bekliyodum.tekrr sevindim ama kismet olmadi.hayirlisi.ve bi umut bekliyorum tekrr.benimle ayni durumda olan arkadaslarim gelin bu yolda beraber,birbirimize destek olarak ilerleyelim

Merhaba arkadaslar.3ay once ikinci kez malesefki dusuk yaptim.yeni yeni toparlaniyorum.dkktor kontrollerimde suana kadar bi sorun cikmadi.ilk dusugum 2yil onceydi ve bi umut tekrr hamile klmayi bekliyodum.tekrr sevindim ama kismet olmadi.hayirlisi.ve bi umut bekliyorum tekrr.benimle ayni durumda olan arkadaslarim gelin bu yolda beraber,birbirimize destek olarak ilerleyelim

canım cok gecmıs olsun üzüldüm gercekten. halbuki o bebegı ısteyene kadar neler cekıyoruz . rabbım hayırlısını versın bızler ıcın :(
umarım en kısa zamanda tekrardan hamiş kalırsın bu sefr bebısını kucagına alırsın canım. bende bebıs ıcın cabalayanlardanım.

Saol cnm.evet cabaliyoruz ama bi an bitio.kismet.bundada var bi hyr.sen nezmndir beklyosun

Ben warım canım...
Geçen yıl ekim ayında kürtaj oldum,boş gebelik yüzünden.Bu yıl mart ayındada düşük yaptım.
Deniyoruz gene bebiş bakalm artk.

Ben warım canım...
Geçen yıl ekim ayında kürtaj oldum,boş gebelik yüzünden.Bu yıl mart ayındada düşük yaptım.
Deniyoruz gene bebiş bakalm artk.

Gecmis olsun cnm.zor bu isler.sabir gerek.bende gun sayiyorum hala.kendi kendime.iste a aylik olllmustu.7ay dolcakti diye.alisamadim melegimin gitmesune

Gecmis olsun cnm.zor bu isler.sabir gerek.bende gun sayiyorum hala.kendi kendime.iste a aylik olllmustu.7ay dolcakti diye.alisamadim melegimin gitmesune

canım benım biliyorum cok zor bi durum ama toparlanman gerek en kısa zamanda. ve eskı neşeni bulkı tekrardan denemelere baslayın. rabbım en kısa zamanda bızlerı sevındırir insallah:34:

Back
X